Oyunu oynadım hoşuma gitti.Kısaca sitesinden incelemesi var buyrun tavsiye ederim.
Navy Moves 12 farklı bölümden oluşan aksiyon tabanlı bir oyundur.Her sahneyi oynamak kolaydır ama aynı zamanda bir meydan okumayı komuta etmek gerekir
Oyuna ilk girdiğinde kendini aksiyonun sıcaklığının tam ortasında bulacaksın; uzun tanıtım veya karmaşık bilgiler olmaksızın. Bu eğitim bölümünde sen kendini son sürrat bir botta hedefine doğru ilerlerken, düşmanlarla savaşırken, ve önüne çıkan engellerden kurtulmaya çalışırken buluyorsun.
Oyun kontrolleri basit, sadece dört tuş var : dönüşler sol ve sağ oklarla, zıplama sol CTRl ile, ve space çubuğuyla da ateş ediyorsun. Elbette bu tuşları yeniden belirleyebilirsiniz veya Joy Pad veya mouse'da kullanabilirsiniz.Alt sol köşede sizin canınızı gösterir; sağ köşede radarı ve süreç çubuğunu görebilirsiniz.
Amacımız radarda işaretli olan göreve gitmek ve control buy a ulaşmak. Bu esnada düşman jet skiler tarafından saldırıya uğrayacagız. Onlara çarpmamaya çalışın ve düşman torpidolarından kaçın ve bu bölgede atlamanız gereken mayınlı alanlar ve tehlıkelı engeller bulunmaktadır. Karaktermiz hedefe otomatik olarak kitlenecektir ve hedef kırmızıya döndüğünde ateş etmelisiniz. Oyun boyunca general roth ve teğmen torres size radio dan bilgiler ve tavsiyeler verecektir.
Eğitim sen kontrol noktasına vardığında tamamlanır; bu olduğu zaman, tekrar Ana Menüye yönlendirilirsiniz. Oyun sana rehberlik etmek için dizayn edilmiştir, ve derhal Torres seni "4x4" görevini denemen yönünde cesaretlendirecek. Görevi kabul et ve kendini bir anda bir ormanın ortasında, mercan Ana Adaya doğru ilerlerken füzelerle silahlandırılmış arazi aracında bulacaksın.
Kontroller aynıdır eğitim bölümünde kullanılanla: yönler sol ve sağ okla, Sol Ctrl ile atla ve Space ile ateş et.
Belirli kontrol noktalarında bir bonus sahnesine giriş hakkın olacak ki burada extra puanlar alacaksın performansının yanı sıra mevcut başarılarınla ilgili ilave bilgiler: skorlar, kişisel rekorlar, geliştirebileceğini rekorlar,kazanılan ve erişilebilen madalyalar, v.d. Bu ekran sana tüm hareketten bir mola vermeni sağlar ve oyunun kalanı için hedefini belirlemene imkan sağlar