Şimdi Ara

Navyfield (Gemilerin Savaşı) - 10 marttan 7 nisana kadar %200 daha fazla experience

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Navyfield (Gemilerin Savaşı) - 10 marttan 7 nisana kadar %200 daha fazla experience

Arkadaşlar navyfield US oynamak isteyenler varsa yarın yani 10 Mart ile 7 Nisan arasında bir event yapılacak. Bu event süresince hergün 1 savaş kazananlar hergün 1 adım ilerleyecekler ve event sonunda 1 tane ECV yani UÇAK GEMİSİ kazanacaksınız. Ayrıca bu event süresince tam %200 daha faxla EXPERİENCE kazanacaksınız. Böylece level atlamak çok çok kolay olacak hemde tüm event süresince yani 29 gün boyunca %200 daha fazla exp alacaksınız.

Eventle ilgili orjinal siteden alıntı:

Along with the ECV event that begins this weekend, there will be a 200% EXP gain rate applied to both servers until the end of the event (April 7th).

For low level users (levels 1-30), there will be an additional 20% EXP applied.

Oyunu önceden oynayıp tekrar oynamak isteyenler varsa hemen oyuna dönsünler. Oyuna yeni başlamak isteyenler varsa 5 kişiye Premium davetiye gönderebilirim.

Premium davetiye ile üye olmanın avantajı ise 2 hafta ücretsiz premium üyeliktir. Premium üyelik ile %40 daha fazla exp,kredi,puan,iki kat expert sailor şansı,%50 expertlerin veterana çevrilme şansı ve +1000 experience kazanacaksınız. Bunları kazanmak için savaşta ölü yada diri bir şekilde 5 dakika bulunmanız gerekiyor. Gerçekten çok faydalı birşey.

[ The Premium Subscription (200 Olive per month) will provide 40% increase in Experiences/Credits/Points, double Experts sailor gaining chance during the battle, Veteran conversion success ratio plus 50%, and 1000 extra Experiences (must be in battle for 5 minutes to receive bonus). Premium Subscription also provides an additional half page of H.Q. (12 slots) while the subscription is activated. ]

Premium davetiye isteyen mail adresini yazsın hemen göndereyim.

Oyun hakkında bilgi alabileceğiniz siteler:
    http://www.nf-guides.com/
    http://trainworld.us/NF2/English/index.html

ve Türkçe kaynak olarak:
    www.nfturkiye.com -> Forumu okuyabilmeniz için üye olmanız gerekiyor.

Navyfield oyunu inceleme videosu: (İndirmeden önce nasıl bir oyun olduğuna bakmak isteyenler izleyebilirler)
    http://www.youtube.com/watch?v=gZoo8KGjJIA

Ayrıca oyuna başlayan arkadaşlar server olarak Nebraska'yı seçerlerse daha iyi olur. Diğer servera göre daha fazla oyuncu olduğu için savaşlar arasında beklemeniz daha kısa olur.

Oyunun sitesi : www.navyfield.com

Edit: Biraz önce eski bir navyfield konusuna cevap olarak yazmıştım ancak kafaların karışmaması için yeni bir konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 9 Mart 2012; 15:15:01 >

• selamlar, oyunu kimler oynuyor simdi indiriorum yardimci olursaniz sevinirim
  • Oyunu indirdim ve yeni başladım ama bir türlü gemiyi denize çıkartamadım (bridge operatör is not a board ) hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.