Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: storm , Can851 , sebat23 , incebellicambardak , redali Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.196
Cevap
746
Favori
1.664.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haziranda kullanıcının biri nays alt limit 250tl oldu diye şikayetvara konu açmış. Var gerisini sen hesap et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 21 Kasım 2024; 19:14:38 >
  • 11 Kasım'a kadar 500 lira üstü 4 alışverişe 50'şer TL hediye olayı vardı, bana hala gelen giden yok. NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam dün kayıt açtım bugün yatırdılar , peşine düşün ,saçma sapan sorular soruyorlar yok hangi kampanya yok kaç harcama yaptınız vs. dedim kontrol edin hepsi çıkıyor orda.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Hangi kampanya idi hakikaten, en azından geçerli tarih aralığı lazım. O tarihlerde ne yapmışım bir bakayım.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    "6-11 Efsane Kasım" kampanya ismi.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

İki saat uğraştırdı; önce 4 alışverişi bana buldurdu (kendi göremiyormuş gibi) sonra bunlara hediyeler yatmış dedi, hayır 50'şer TL girdiler var mı kendiniz bakın dedim, siparişlerinizde iadeler olmuştur ondan yatmamıştır dedi, hiçbirinin hiçbir parçası iade edilmedi onu da kendiniz görebilirsiniz bakın dedim.

Yarım saatlik mücadele sonucunda ancak kayıt açtırabildim, ne çıkar bilmiyorum ama Nays çok bozmuş. NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]
  • Benim de yatmamış. Kayıt açtırdım. Bu ne acemilik.
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Bende kayıt açmaya çalışıyorum ama sanki karşımda beni anlamamak için yemin etmiş bir mt var.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Benimki hemen kayıt açtı. İşi bilen biriydi ya da başka arkadaşa da kayıt açtı.
  • nays kartı playstation ödeme sistemine eklemeyi başarabilen var mı.. eğer varsa;

- ad soyad girerken türkçe harf kullandınız mı?

- bir de sürekli değişen CVV olayı sorun çıkartıyor mu?

• Bugüne özel
    E ticaret
    +100 TL sizede geldi mi
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Bildirim geldi ancak kampanyalar kısmında görünmüyor
  • 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.