< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 21 Kasım 2024; 19:14:38 > |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (860. sayfa)
-
-
11 Kasım'a kadar 500 lira üstü 4 alışverişe 50'şer TL hediye olayı vardı, bana hala gelen giden yok.
-
Hocam dün kayıt açtım bugün yatırdılar , peşine düşün ,saçma sapan sorular soruyorlar yok hangi kampanya yok kaç harcama yaptınız vs. dedim kontrol edin hepsi çıkıyor orda. -
Hangi kampanya idi hakikaten, en azından geçerli tarih aralığı lazım. O tarihlerde ne yapmışım bir bakayım.
-
"6-11 Efsane Kasım" kampanya ismi. -
İki saat uğraştırdı; önce 4 alışverişi bana buldurdu (kendi göremiyormuş gibi) sonra bunlara hediyeler yatmış dedi, hayır 50'şer TL girdiler var mı kendiniz bakın dedim, siparişlerinizde iadeler olmuştur ondan yatmamıştır dedi, hiçbirinin hiçbir parçası iade edilmedi onu da kendiniz görebilirsiniz bakın dedim.
Yarım saatlik mücadele sonucunda ancak kayıt açtırabildim, ne çıkar bilmiyorum ama Nays çok bozmuş.
-
-
Benim de yatmamış. Kayıt açtırdım. Bu ne acemilik. -
Bende kayıt açmaya çalışıyorum ama sanki karşımda beni anlamamak için yemin etmiş bir mt var.
-
Benimki hemen kayıt açtı. İşi bilen biriydi ya da başka arkadaşa da kayıt açtı. -
nays kartı playstation ödeme sistemine eklemeyi başarabilen var mı.. eğer varsa;
- ad soyad girerken türkçe harf kullandınız mı?
- bir de sürekli değişen CVV olayı sorun çıkartıyor mu?
-
Bugüne özel
E ticaret
+100 TL sizede geldi mi -
Bildirim geldi ancak kampanyalar kısmında görünmüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X