Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.198
Cevap
746
Favori
1.664.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tahminen o arkadaş kampanyalar arasında amazon için ayrı bir kampanya aradı ondan bulamadı.

• Amazon hediye kart için naystan 500 tl yi 1 saat oldu hala çekmedi Amazon’dan onaylandı mesajı da geldi bunun için ne yapabilirim.
  • zamir84 kullanıcısına yanıt

1 saat daha bekleyin çekmezse önce amazonla iletişime geçersiniz sonra Nays ile. Amazon ödemeleri bazen geç çekiyor.

• Benim yüklemeler anında oldu, kuzene sordum ilk para çekilmesini beklemeden 4 kere 500tl amazon hediye kart siparişi vermiş, hala belliyormuş.. Sorun olacağını sanmam, muhtemelen yüklenme olunca ya amazon ya da nays tarafı beklemeye alıyor, aynı kuruluş kartıyla aynı siteden tekrar işlemler vs vs😁
  • Arkadaşlar Trendyol cüzdana 500 TL bakiye yüklemede Kasım Fırsatı ve E-ticaret birleşerek 50+50 toplamda 100 TL kazanım sağlanıyor mu? Deneyenler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar Trendyol cüzdana 500 TL bakiye yüklemede Kasım Fırsatı ve E-ticaret birleşerek 50+50 toplamda 100 TL kazanım sağlanıyor mu? Deneyenler varmı?
    Trendyol cüzdan??? Kapanalı yüzyıllar oldu o
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Şimdi farkettim hocam :) Bayağıdir Trendyol dan ürün almadim. Teşekkür ederim

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    kampanya bitmedi daha
  • getiralışveriş n11 olarak mı geçiyor? nays kampanyası için

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    İkisi birleşir diyor.
  • Disney+ için cashback veriyorlar mı şu an? Kesin bilgisi olan var mı?

• fujigef F kullanıcısına yanıt
    yaptığım alışveriş n11 uygulamasında da gözüküyor hocam mantıken öyle
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Mantıken geçerli olması lazım. Sonuçta yasadışı siteler değil alışveriş siteleri:)

Aynı anda iki telefonda kullanmak sıkıntı. Önce birini kaldırıp sonra diğer kullanıcıyla giriş yapmanız lazım. Klon klasör uygulamalarına izin vermiyor Nays. Ancak Samsung telefonun kendi gizli klasörü var bir nevi kendi klon uygulaması. Onda sorun yaşamadım.

• Az önce bir bildirim geldi pazarama ile alakalı bir kod onu hatırlayan var mı?11.11 e özel
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

SUPER111

• Arkadaşlar nays kampanyalarından faydalanmak için fiziksel kartı almak şart mı bayadır alışveriş yapmamıştım nays ile biraz önce yaptım hediye paralar gelir mi
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Fiziksel kart şart değil.
  • 1 kasımda 1300₺ alışverişim oldu e-ticaret kampanyasından 100₺ geldi kasım ayına özel kampanyadan da 50₺ gelecek sanırım o 7 gün sonra mı gelecek
  • 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.