|
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (857. sayfa)
-
-
Görünüyor bende kampanya hala. 1 saat önce ben de alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkmaz bence. -
-
Uygulamayı ayarlardan durdur yada önbellek temizle tekrar gir düzelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 11 Kasım 2024; 21:37:56 > -
Önbellek temizleyince düzeldi teşekkürler
-
2 hesapla faydalandım. 150+150+10+5 hiç yoktan iyidir
-
kattaki 3 rakamın 5 dakikada bir değişmesi saçmalık , sms geç geliyor , kart ödemeyi reddediyor , sadece naysa özgü bir saçmalık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 11 Kasım 2024; 22:57:10 > -
işbank müşterisi isen kod önce işcep uygulamasındaki mesajlar bölümüne gönderiliyor, işlem onaylanmazsa 30sn sonra falan da sms gönderiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Kasım 2024; 22:59:39 > -
bunu bilmiyordum , deneyeyim bakalım
Edit : teşekkür ederim , akşamdan beri uğraşıyorum , şimdi oldu ♥️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 11 Kasım 2024; 23:35:40 > -
6-11 Kasım kampanyası bu gece bitiyor..
3x50 ile 150 lirada kaldım ben
-
Eskiden Dijital Platform Kampanyası vardı onun kapsamında veriyordu ama artık o kampanya yok onun için artık vermiyor.
-
Aslında Disney+'ın yıllık veya aylık ödemesini Play Store'dan yapabiliyorsun ama değeceğini düşünmüyorum. Uygulama marketi iadesini %10'dan %5'e düşürüp maksimum iadeyide 50 tl ile kısıtlamışlar. Uğraştığına değmez :s
-
Bence de uğraşılmaz hele banka kartın yoksa veya ibanla göndermek için hesabında para yoksa Nays para atmak için kredi kartı ile para yüklenen başka platformları kullanmam gerekiyor onlarda %4 komisyon alıyorlar. Nays kredi kartı ile para yükleme gelse diyeceğim ama oda gelirse kampanyalar iyice anlamsız hale gelebilir çünkü o vakit Nays da komisyon almaya başlar. -
Kasım ek 200 TL kampanyası kampanya sayfasından kalkmış ne zaman gelecekti Cash back normalde hala gelmedi -
-
Kampanya açıklamalarında 7 iş günü diyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam. Gelmezse mh ile irtibata geçer alırız geçerli işlem olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
kampanya bittikten sonra 7 iş günü içinde yatacak diyordu şartlarda, 11 kasımda bittiğine göre 18 kasıma kadar yatması gerekiyor.
konudan bağımsız ; geçen hafta a101'den 500 TL qr ödeme ile alışveriş yaptım, birkaç gün önce işlem geçmişine baktığımda 50 lira iadeyi göremedim daha sonra kampanyalarda qr sayacının işlediğini fakat market sayacının hala boş olduğunu farkettim, müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu izah ettim ama adamlarda bilgi konuya hakimiyet sıfır, qr ile ödediğiniz için kampanyalar birleşmez market kampanyası iadesi olmaz diyor, girip bakarmısın qr kampanya şartlarına hangi marketler geçersiz diye sordum 5 dk bekletip (a101 bim migros vs... geçersiz) a101 yokmuş diyor, zorla kayıt açtırdık adamlara şartları falan biz öğretiyoruz sanki bizim bilmemiz gerekiyormuş gibi, bugün de iade yapmışlar 50 TL ama sayaçlarda bir değişiklik yok, muhtemelen ana sayaç işlemiştir yada işlemiştir bilmiyorum ama farketmiş olmam sayesinde 50 liramızı kurtarmış olduk farketmediğimiz neler var Allah bilir.
naysı sürekli kullanıyorsanız kampanya sayaçlarını işlem geçmişinizi mutlaka kontrol edin benzer durumu yaşamış olabilirsiniz farkında olmadan, kimsenin parası kalmasın 5 lira 10 lira farketmez bu iadeler olmasa zaten niye kullanalım naysı, bakın mutlaka sizinde başınıza gelmiş olabilir.
not ; kampanya iadelerinde açıklama kısmında hala hangi kampanyadan iade geldiği yazmıyor (şimdi kazan hariç) takip etmeyenler sürekli işlem yapanlar üzerinden büyük kazançlar sağladıklarını düşünüyorum günahı vebali boyunlarına artık , düşünsenize 10000 kişinin 100 lira iadesine çökseler 1 milyon lira yapar, kişi sayısını rakamı birer basamak yükseltin korkunç paralar kazanma ihtimalleri var, benzer işleri tosla çokça yapıyordu tarih oldu naysın sonu da toslaya benzemez inşallah, lakin bu takipleri de müşteriler olarak tek tek yapmak zorunda değiliz, misal harcamanı arttır kampanyası için bir sayaç yoktu kaç para harcadın hedefin ne müşterilerin yüzde 99,9'u bilmiyordur hedefini, ne yapacağız tek tek hesap makinesiyle işlemleri mi toplayacağız rezillik resmen, bence bu tür işlemler yüzünden bddk ciddi bir inceleme yapmalı ama işte olmuyor maalesef.
-
7 'iş günü' 20'sine denk geliyor
-
E ticaret 100 lira geldi dün alışveriş yapmıştım Kasım kampanyası gelmedi henüz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X