Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.198
Cevap
746
Favori
1.664.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 200 TL Kazan kampanyası E-ticaret kampanyasıyla birleşiyor mu? Yani 2000 TL harcamasına toplamda 300 TL iade mi yapılıyor?

• AeronFlicks kullanıcısına yanıt

Birleşiyor. Kampanya maddelerinde var bilgi

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Kasım 2024; 16:33:20 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

%15 e tekabül ediyor o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirmen için NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Yeni kimliğiniz varsa öyle bir menü var hocam görebilirsiniz girişte. Eski kimliğiniz varsa şubeye dilekçe vermeniz, o şubenin dilekçeyle ne yapacağını biliyor olması falan lazım. Ben bir ayda ancak iki kere dilekçe verip abartısız 7 kere kayıt açtırarak blokemi kaldırabilmiştim.

Her 500 tl alışverişe 50 tl veriyor, 2000 tl alışverişte 100 tl e ticaret +50 tl Kasım kampanyasından gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serberk S kullanıcısına yanıt
    Açığı kapatmışlar desene. Bende bonusların bug ını buldum diye seviniyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gesture G kullanıcısına yanıt
    gir çık ile uyarı gelmedi uygulamayı silip yeniden kurunca blokeyi gördü kimlik kartını okutup kaldırdım bakalım umarım kalkmıştır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Yeni kimlik varsa sorun olmaz halledersiniz hocam.

Ailedekilere Nays açıp her birinden 500 Amazon'a yükleyip + yine her birinden %10 e-ticaret kampanyasına sayılınca %20 olur hocam. Her 500'e 100 lira. Biraz zahmetli ama %5 fazla kazanç.

Biraz beynim yandı hocam açıklayabilir misiniz tekrar? Onlar içinde %10 sayılıyor diye biliyorum.

Hocam iki kampanya var Nays'ta. Biri Amazon %10, diğeri E-ticaret %10.

Bir hesaptan Amazon hediye çeki aldık diyelim 500 liraya. %10 Amazon kampanyasından gelecek 50 TL. Aynı harcamamız %10 e-ticaret kampanyasına da dahil olacak, 100 lira hediye para alacağız 500 liralık harcamaya. Oran %20 oluyor 500 lira için. Ertesi gün aynı şekilde yapıp bin liraya %20 kazanç. Ama üçüncü ve dördüncü 500'lerde e-ticaret 100TL hediye para kotası dolunca %20 olmayacak sadece 50TL gelecek.

Kardeşinizin eşinizin vs. Nays hesabından benzer şekilde bir kere 500TLx2 Amazon harcaması yaparsanız oran %20 olur yine. İki veya daha fazla Nays hesabından 500x2 yapılıp %20 hediye para kazanılabilir onu demek istemiştim.

Tamamdır hocam şimdi anladım. Teşekkür ederim detaylı anlattığınız için NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

Bir şey sorucam bende amazon %10 yok

• Arkadaşlar trendyol un kendi markası var trendyol milla diye acaba e ticaret olarak geçer mi harcamada?

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Olması lazım hocam herkese açık kampanya:

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]
    NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]nays
    Kasım’da Alışverişini Nays’la yap, 200 TL Kazan! | Nays
    https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/kasim-firsati
  • netflix'e %50 iade verirken youtube'a neden %5 veriyorsun arkadaş.. yeni fiyat 80 liranın %5'i de şaka gibi 4 lira olacak.. çıkan rakam kazı5lirakazan'dan bile beter..

eğer yetkili birileri burayı okuyorsa kendilerine tavsiyem, ya tamamen kaldırın daha fazla rezil etmeyin kendinizi.. yada netflix %25 youtube %25 yapın NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• antique kullanıcısına yanıt
    Netflix kullanıcısı az onları çekmek için %50 yt kullanıcısı çok nasıl olsa bende onlar diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E ticaret ekstra 200 kampanyasında sayaç yok galiba arkadaşlar. Cuma günü yaptığım alışverişin de iadesi gelmedi henüz.

18 yaş altı çocuklar için oluyor mu hocam?

Bir de kardeşimiz için hesap açsak kendi telefonumuzdan 2 hesap arası geçişlerde sıkıntı olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 10 Kasım 2024; 11:20:38 >
  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.