Arkadaşlar 200 TL Kazan kampanyası E-ticaret kampanyasıyla birleşiyor mu? Yani 2000 TL harcamasına toplamda 300 TL iade mi yapılıyor? |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (855. sayfa)
-
-
Birleşiyor. Kampanya maddelerinde var bilgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Kasım 2024; 16:33:20 > -
%15 e tekabül ediyor o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirmen için
-
Yeni kimliğiniz varsa öyle bir menü var hocam görebilirsiniz girişte. Eski kimliğiniz varsa şubeye dilekçe vermeniz, o şubenin dilekçeyle ne yapacağını biliyor olması falan lazım. Ben bir ayda ancak iki kere dilekçe verip abartısız 7 kere kayıt açtırarak blokemi kaldırabilmiştim.
-
Her 500 tl alışverişe 50 tl veriyor, 2000 tl alışverişte 100 tl e ticaret +50 tl Kasım kampanyasından gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açığı kapatmışlar desene. Bende bonusların bug ını buldum diye seviniyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gir çık ile uyarı gelmedi uygulamayı silip yeniden kurunca blokeyi gördü kimlik kartını okutup kaldırdım bakalım umarım kalkmıştır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni kimlik varsa sorun olmaz halledersiniz hocam.
-
Ailedekilere Nays açıp her birinden 500 Amazon'a yükleyip + yine her birinden %10 e-ticaret kampanyasına sayılınca %20 olur hocam. Her 500'e 100 lira. Biraz zahmetli ama %5 fazla kazanç.
-
Biraz beynim yandı hocam açıklayabilir misiniz tekrar? Onlar içinde %10 sayılıyor diye biliyorum.
-
Hocam iki kampanya var Nays'ta. Biri Amazon %10, diğeri E-ticaret %10.
Bir hesaptan Amazon hediye çeki aldık diyelim 500 liraya. %10 Amazon kampanyasından gelecek 50 TL. Aynı harcamamız %10 e-ticaret kampanyasına da dahil olacak, 100 lira hediye para alacağız 500 liralık harcamaya. Oran %20 oluyor 500 lira için. Ertesi gün aynı şekilde yapıp bin liraya %20 kazanç. Ama üçüncü ve dördüncü 500'lerde e-ticaret 100TL hediye para kotası dolunca %20 olmayacak sadece 50TL gelecek.
Kardeşinizin eşinizin vs. Nays hesabından benzer şekilde bir kere 500TLx2 Amazon harcaması yaparsanız oran %20 olur yine. İki veya daha fazla Nays hesabından 500x2 yapılıp %20 hediye para kazanılabilir onu demek istemiştim.
-
Tamamdır hocam şimdi anladım. Teşekkür ederim detaylı anlattığınız için
-
Bir şey sorucam bende amazon %10 yok
Arkadaşlar trendyol un kendi markası var trendyol milla diye acaba e ticaret olarak geçer mi harcamada?
Olması lazım hocam herkese açık kampanya:
naysKasım’da Alışverişini Nays’la yap, 200 TL Kazan! | Nayshttps://www.naysapp.com.tr/firsatlar/kasim-firsati -
netflix'e %50 iade verirken youtube'a neden %5 veriyorsun arkadaş.. yeni fiyat 80 liranın %5'i de şaka gibi 4 lira olacak.. çıkan rakam kazı5lirakazan'dan bile beter..
eğer yetkili birileri burayı okuyorsa kendilerine tavsiyem, ya tamamen kaldırın daha fazla rezil etmeyin kendinizi.. yada netflix %25 youtube %25 yapın
-
Netflix kullanıcısı az onları çekmek için %50 yt kullanıcısı çok nasıl olsa bende onlar diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E ticaret ekstra 200 kampanyasında sayaç yok galiba arkadaşlar. Cuma günü yaptığım alışverişin de iadesi gelmedi henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 yaş altı çocuklar için oluyor mu hocam?
Bir de kardeşimiz için hesap açsak kendi telefonumuzdan 2 hesap arası geçişlerde sıkıntı olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 10 Kasım 2024; 11:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X