Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.198
Cevap
746
Favori
1.664.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi pay yüklemesine iade geliyor mu acaba iki kampanyadan da? İki nays kart ile 500-500 yükleyip alışveriş yapacağım ona göre.

• hepsipaya bakiye yuklemesi olmuyor bende onceden yapabiliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt

teşekkürler en azından 50 tl kar olacaktı. Direkt tek hesaptan devam o zaman.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    N11 den 100 lira geldi , bu e ticaret oluyor galiba , amazon iadeleri gelmedi , 2 gün üst üste 500 liranın üzerinde ürün almıştım , 11 kasımı mı bekliyoruz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitiş tarihi 11 Kasım sonrasında 7 gün içinde diyor şartlarda 11 kasımdan sonra 7 gün içinde yatacak.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

alım sonrasında kazançları gösteriyordu eskiden, şimdi 11 kasımdan sonra 7 gün daha bekledik ve yatmadı.

dijital kod alımı geçerli değilse tüm alımlar boşa gidecek.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Geçerli oluyor hocam sorun olmaz

• Bugün başka bir banka kartından hesabına para yükleyen oldu mu? İkidir işlem tamamlanmıyor

• Harcamanı arttır 50 TL gelmemişti Eylül de hiç harcamam yoktu ekimde sadece fatura ödemiştim uygulamaya girdim şimdi kazan hakkı verdi kazıdım 50 TL verdi muhtemelen harcamanı arttır içindi bu

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

Farklı kart denediniz mi? Sorma sebebim ya Nays uygulaması kaynaklı bir durum yada kullanmakta olduğunuz karttan dolayı olabilir. Zaman zaman bazı banka kartlarında sıkıntı oluyor Nays dahil pek çok yerde o kartı kullanamıyorsun.

Gecen sene bir banka kartında bu dediğim durum olmuştu. Başka kart kullanınca Nays parayı çekmişti.

• numara taşıma sonrası sim bloke var bimparaya yükleme yapmak isterken söyledi nays uygulamayı silip yükleyip tekrar giriş yapınca nfc ile bloke kaldırma varmış doğru mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar "50 TL Ödüllü Şimdi Kazan" için iki temsilciyle görüşmüştüm ikisi de eylül ayı harcamanız 0 hak kazanamadınız demişti. iş bankası iletişim formundan detaylı bir itirazda bulundum dün 50 TL'mi manuel olarak yatırmışlar. Temsilcileri çok ciddiye almayın. Onların açtığı kayıtla, sizin siteden kendi yazdığınız form aynı kapıya çıkıyor. Hak kazanamayanlar hakkını arayabilir.

• Hepsiburada alışverişim HEPSIPAY/HEP*HEPSIBURAD olarak görünüyor sorun olur mu

• 500 TL üzeri market alısveriş yaptım ürünlerden iptal olan oldu . bu alışveriş sayılır mı tekrar mı alışveriş yapmam gerekir market kampanyası için

• furfar F kullanıcısına yanıt

Limit altına düştüyse saymaz.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

baska kartlada denedim o saat boyunca islem geçekleşmedi aksam tekrar deneyince gerçekleşti. teşekkürler cevap icin .

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt

hep o sekilde gözüküyor bende.

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt
    olmaz

• Arkadaşlar nays 1000tl harcama arttırmaya 50 TL vermedi. İstanbul kart yüklemesi sayılmıyor mu harcama arttırmaya.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    bu kampanya için ekim ayında eylül ayındaki harcamanın 1000₺ üzerini mi harcamak gerekiyordu yoksa başka mı

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.