Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.199
Cevap
746
Favori
1.664.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de sadece istanbul kart yüklemem vardı. Demek ki o nedenle bana gelmedi. Bilgi için teşekkürler.

Uğraşmaya gerek yokmuş o zaman. Hata etmişiz.

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Amazon hediye kartı geçerli değilmi kampanyalarda.

Fatura ödemeleri yapmıştım Ekim'de harcamanı arttır 50 TL ye saymıyor mu şimdi harcamanı arttır 50 TL ler yattı mı herkese?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Kasım 2024; 21:50:8 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Gündüz aldım hocam 500 liralık kart,yarın falan anlarız inş ama geçerli olacağını düşünüyorum her türlü.

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Daha önce oluyordu hep de yine bir sorayım dedim bekleyip görelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Kasım 2024; 21:58:16 >

bana verdikleri cevaba göre eylül ayında fatura dışında bir harcaman olması lazımmış.

• cashflow54 kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında hiç harcamam yokdu ondan sanırım.

Arkadaşlar birde merak ettiğim kasıma özel 200 TL e ticaret de aynı gün de yapılan harcamaları sayıyor e ticaret %10 da da aynı gün yapılan harcamaları sayıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Kasım 2024; 22:5:33 >
  • Benim kardeşim fatura ödeme ve istanbulkart yükleme dışında harcaması olmamasına rağmen 50 tl şimdi kazan kampanyasından 50 tl kazandı. Aktif kullanılmayan hesap olduğu için eylül ayında 300 ya da 400 tl harcaması olmuştur. Ekim ayında da fatura ödeme limitim dolduğu için onunkine yüklenmiştik, üstüne 1000tl fazla harcama olsun diye istanbul kart yüklemesi yaptık.
    Bankaların müşteri hizmetlerinin çoğunluğu bir şey bilmez önüne verilenleri söyler geçer, belki de verilen paraya göre çaba göstermeye çalışmazlar. Bu arada kampanyayı yanlış anlayanlar olmuş, 1000 tl harcama değil eylül ayındaki harcamanın en az 1000 tl daha üstünde harcama yapılması gerekti. Eylül harcamalarıyla ekim harcamalarını toplayıp karşılaştırın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    İstanbulkart geçerliymiş. Eylül ayında fatura dışında bir harcaman olacak ki ekimle kıyaslayalım diyor özetle.
    NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

• Nays çöktü herhalde Amazon’dan hediye kartı aldım gelmedı 20 dakikadır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 fatura ödemiştim şimdi kazan çıkmadı şimdi tesadüf uygulamaya giriş yaptim hemen çıktı kazıdım 50 tl çıktı banada ilk defa oldu hayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500-tl amazon hediye kartı alsak hem %10 hemde 50-tl kampanyasından iade gelirmi arkadaşlar deneyen varmı

• evet birleşiyormuş

• cashflow54 kullanıcısına yanıt

Benim sadece fatura ödemesi vardı. Ekim ayı da aynı şekildeydi sadece daha fazla fatura ödemiştim ve dün 50 TL kazıyabildim. Yani temsilci çok da doğru söylememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 7 Kasım 2024; 9:13:23 >

Dün Hepsiburada üzerinden 840 TL sipariş verdim. Hepsipay 25 TL, maya e-ticaret 84 TL geldi. Kasım kampanyası için 50 TL daha gelirse çok iyi kombo olacak. Bence verilir, önceden kampanyalar için ayrı ayrı ödül veriliyordu.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Maya e-ticaret ne hocam benimde saydı 50 TL hediye para geldi

• sakalak kullanıcısına yanıt
    gelmeyebilir gibi. zira soyle bir ibare koymuslar:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

gelir amazon'un tek posu var, her kampanyada alıyoruz.

hepsiburada'dan yapacağınız tüm alışverişlerde(dijital kod dahil) de gelir, bu maddelerin pek önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Kasım 2024; 14:39:39 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hepsipay ile de ödeyince gelir mi Hepsiburadadan normal kartla öde diyince gelir bence.

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.