Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: öz gür Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.230
Cevap
748
Favori
1.668.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 türlü de geliyordu en son bayadir hbde kullanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

geliyorsa ne mutlu o zaman hocam :)

• Türk Telekom internet aboneliği faturası ödeyebilen var mı? Uygulama üzerinde faturalarda doğru seçimleri yapıp doğru abonelik numarası girmeme rağmen fatura bulunamadı diyor. Diğer faturalarda sorun yaşamıyorum. Geribildirim yapayım bari bir sorun var sanıyorum.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    500tl harcama yaptim ama Naystaki açıklamada Hepsipay/hepsiburada yazıyor umarım 50+50 gelir

Sistem Prime Üyelik ödemesini alışveriş olarak sayıyorsa hediye kartı alımını da alışverişten sayması gerekir.

Görmüşsünüzdür uygulamada Daha daha kampanyası var. Kampanya şartlarına göre oradaki bakiye sadece alışverişlerde geçerli. Ekim ayının ortasında Nays bakiyemde para yokken Prime Üyelik ödemeniz yapıldı diye sms gelmişti. Baktığımda ödemenin Daha daha bakiyesinden yapıldığını gördüm.

Kısaca Prime Üyeliği alışveriş sayıyorsa hediye kartını da alışverişten sayması gerekir çünkü hediye kart da bir şekilde alışveriş sayılır. Prime Üyeliğiyle kıyaslandığında.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun. Amazon'a yapılen her ödeme alışveriş sayılıyor. Prime Üyeliği bile alışveriş sayıyorlar.

• amazon'dan 350 liralık sipariş verecektim.. nays'a para yüklemek için girince kasım kampanyasını gördüm.. 500 liraya 50 lira.. ee amazon da 500 liraya %15 indirim teklif ediyor.. üstüste iki teklif gelince dayanamadım 500 lira üstü harcama yaptım.. sonuçta serbest piyasa kazandı mehmet şimşek yine kaybetti  

• antique kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Nays yazmaya çalışmışta parmaklar tombul galiba :)

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt

günlük market ihtiyaçları

• faturanız ne zaman kesildi hocam? benim geçen Cuma kesilmesine rağmen Salı yansıyor mesela. biraz geç yansıtıyor sisteme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt

bir de e ticaretten gelen hediye var onu da unutmayın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam kusura bakma telefon klavyesi Nays yazısını maya yapmış. bende dikkat etmemişim. Nays E-Ticaret kampanyası ve Şahane Kasım kampanyası birleşirse güzel ödül gelir.

• e-ticaret ve kasım fırsatı combo oluyor da 500 TL'lik işlemler farklı günlerde olmak zorun da mı?

• Nays kart ile HB den Aytemiz kod aldım 500 liralık. Şimdi hem Kasım firsatina hem de e-ticaret kampanyasına sayacak mi bu harcamayı?

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuyu bende merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet açıklamada birleşiyor yazıyor zaten.

• zupervisor Z kullanıcısına yanıt
    Aynı gün olabilir yazıyor Kasım fırsatında

E ticaret iadeleri geldi amazon için birleşir yazıyor Kasım fırsatı iadeleri 11 kasımdan sonra 7 gün içinde diyor birleşir dediği için o kampanyanın da iadeleri gelir.

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklamada birleşiyor yazıyor da dijital kod dahil değil de yazmakta.

• 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.