Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VEBAL , MrtAltg Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.489
Cevap
752
Favori
1.794.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O dediğinden emin olma derim. Benim daha önceki migros ödemelerimin hiç birinde Moneypay yazmadı.

Mesela Aralık ayında yaptığım alışverişim de açıklama kısmında direk MIGROS ONE yazıyor.

Ondan aylar önce ki bir migros harcamam da MIGROS ONE görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Mart 2025; 23:19:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu Moneypay Ode muhabbeti çok uzadı zira geçen 1 Mart'ta yaptığım Migros Hemen harcaması -olduğu gibi yazıyorum zira ss aldırmıyor artık Nays- " MONEYPAY ODE*MIGROSONE " yazıyor ve bu harcamaya kampanya kapsamında (Ramazan Market kampanyası) iade ertesi günü yattı bence daha da uzatmaya gerek yok zira Moneypay yazsa da sorunsuz iade geliyor (Üşenmedim sizler için ss alınmadığından resmini çektim 👇) NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Mart 2025; 13:33:12 >

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Haklısın.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

sakıncası yoksa nays'ın size verilen müşteri hizmetleri numarasını paylaşabilir misiniz?

• Ramazan kampanyası iadesi az önce geldi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

hadi gözünüz aydın :)

• merhabalar,

bim hediye kartı alınca, ramazan kampanyasına dahil oluyor mu?

07.03.2025 tarihinde yaptığım QR ödeme için kampanya ödülü verilmedi. Sabah MH ile yazıştım, bugün de bekleyin dediler. Bugün de ödül yatmazs, yarın iletişime geçersiniz dediler.

• 3 iş günü yazılmış iade için 24 saat bekleyemiyoruz artık bu kadar acele etmeye gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.