< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nays /// Market Alışverişlerinde Nays'ı Kullan, %10 Hediye Para Kazan (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gelmez olur mu hemi de 2 katı geliyor (gizli bilgi 😀)quote:
Orijinalden alıntı: dangerhan
Naystan hadiye yükleme yapınca iade geliyor mu deneyen var mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Nisan 2023; 11:34:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi hocam bol bol yap kazanırsın adam sıcak fırsatlarda geziyor gelip böyle dalga geçiyor görende padişah torunu sanır neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecen ay yükledim geldi iade
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok dalga geçmek demeyelim de sizin gibi bilgisizleri bilgilendiyorum 👍 gerçi arada sizler gibilerini de bilgilendiriyorum ama kısaca blok 👍quote:
Orijinalden alıntı: dangerhan
İyi hocam bol bol yap kazanırsın adam sıcak fırsatlarda geziyor gelip böyle dalga geçiyor görende padişah torunu sanır neyse
nasıl üzüldüm nasıl blockluyormuş en sevmediğim insan tipisin burda hepimiz bir şeyler kovalıyoruz gelip dalga geçiyorsun bilgilendiriyormuş hadsiz herif sen git ilk insan olmayı öğren hergele hadi buraya giren biri olmasan anlayacağım yaptığını bizim gibi değilsen girme buraya kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimpara'ya yüklenen para geri çekilemez sadece Bim'de harcanabilir ama ona rağmen sizin her şeyi her yerde yazanlar nedeniyle Bimpara'ya verilen iadeleri geri alıp hesabı eksiye çeviren ön ödemeli kartlar var. Böyle devam edin, belki başınıza gelince akıllanırsınız.
-
Karekod ile a101 alışveriş yaptım Karekod kampanyası yattı 200 tl üzeri
migros one ve migros sanal market ayni gun yapilan iki siparisin de iadeleri ertesi gun sorunsuzca geldi.
-
Dün A101'den karekod ile 300 liralık alışveriş yaptım. Kampanya şartlarına göre %10 iade yani 30 lira gelmesi gerekirken karekod kampanyasına sayılmaması gereken %5 iade yani 15 lira geldi. 30 lira ayrıca gelir mi bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harcamayı Karekod ile yaptım diyorsunuz bu durumda zaten %5 gelmesi gerekiyor.
-
-
Bende de aynı durum yaşandı karekod ile ödeme yaptım daha sonra iade %5 olarak oldu bunu istinaden market harcaması %10 istiyorum şeklinde kayıt açtım daha sonra %10'da ilave olarak yatırdılar
3 iş gününün dolmasını bekliyorum bu tür durumlarda.
orda bimde sadece alışveriş yapıyorum. keşke daha erken görseymişim. param gibi neden tüm marketlere yapmazlarki. bimde karekod okutmayı bilirler umarım
-
NAYS % 10 iade temessız işlemde Market kampanaysında 750 tl alışverişe 75 tl gelemesi gerekirken neden 37,5 tl iade verdi anlamadım ? bilgisi olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem0133 -- 7 Nisan 2023; 22:59:16 > -
Market alışverişi değil qr kampanyasına saydı muhtemelen %5 ti qr da iade
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karkeod ile ödemede Nays market kampanyası yerine karekod kampanyasına sayiyor. Benim başıma gelmişti, müşteri hizmetleri market ayrıca yatacak demişti ama beklememe karşın market ayrıca yatmadı. Ben de sınır olup, 16 TL fark için bir daha uğraşmadim. Market için ödemeyi karekod yerine temassız olarak yapmanız daha sıkıntısız olur.
Temassizda da ayni sekilde oluyor maalesef temassiz odedim 37,5 TL yatti
İlginç olmuş , isterseniz şikayet kaydı açın, uyuk ihtimal çözerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X