< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nays /// Market Alışverişlerinde Nays'ı Kullan, %10 Hediye Para Kazan (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karekod ve temassız ödeme ile uğraşmak istemiyorsanız bimparaya yükleme yapabilirsiniz iade geliyor.
evet Temassız.
önceki aylarda bir karışıklık yaptilar, dogru fakat şikayetler sonucu daha dikkatli olduklarını düşünüyorum. Sonuç olarak bana %10 iade olarak verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam.
Bimpara yüklemesine %10 geliyor mu deneyen var mı
Macrocenter online alışverişte geçerli olur mu acaba? harcamalarda migros olarak mı gözüküyordu sanki?
Edit: macrocenter ödeme ekranında debit kart olduğu için kabul etmedi, böyle bir şart var mıydı macro ödemelerinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege1903 -- 10 Haziran 2023; 10:32:58 > -
Evet geliyor
Merhaba Arkadaşlar,
Bu ay o kadar temassız market alışverişi yaptım hepsine %5 yatırdılar. Kayıt açtım temassızla market kampanyası birleşmiyormuş.
"Market kampanyası Karekod ve Temassız Ödeme kampanyası ile birleştirilemez."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 30 Haziran 2023; 15:3:13 >
Kayıt açtırın market kampanyası olarak yatirsinlar. Ben öyle yaptım
bugün karekod ile ödeyerek market alışverişi yaptım, %5 olarak iade gelirse ben de %10 olması için kayıt açarım ama inşallah hiç yormadan direkt %10 yaparlar :)
-
Uzun sürüyor ama yatiriyorlar
bakalım hocam, duruma göre güncel bilgi paylaşırım ben
-
-
Çok olanı versinler o zaman..
Düzenli harcama yaptığım karta kazı kazandan 3 lira veriyor.
Kullanmadığım hesaplara 5-10-25 dağıtıyor Nays:)
-
Migros sanal market nays ile ödeme yapamadım, iki kartla denedim olumsuz, sipariş geçmedim.
Merhabalar daha önce forumda yazılmış ama güncel durumu öğrenmek için soruyorum, nays kartımla a101 hadiye 200 tl üzeri yükleme yaparsam yüzde 10 hediye para gelir mi?
480 küsür migros harcaması yaptım, 48 TL iade beklerken 24 TL iade geldi. Şartlarda temassız ödemeye verdiği %5 marketlerde geçerli olmamasına rağmen temassiza saymış, itiraz ettim 1 hafta oldu hala kalan 24 TL yatmadı.
Buraya yazdım, 10 dk. sonra kalan iade yatırıldı. Adamlar forumları takip ediyorlar demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 21 Temmuz 2023; 17:13:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X