< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 22 Mart 2023; 15:24:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nays /// Market Alışverişlerinde Nays'ı Kullan, %10 Hediye Para Kazan
-
-
Hediye para kampanyası seçili marketlerin internet sitelerinde ve online uygulamalarında Nays Kart bilgileri ile yapılan ya da kasadaki POS cihazlarından karekod okutarak tamamlanan alışverişlerde geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrosta karekod işlemi yapan var mı
Fiziki olarak geçerli değil diye anladım ben ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam denemedim henüz a101 için hadi uygulaması kullanacağım bakalım vercek mi
Sadece 1 posunda karekod işlemi çalışıyor. Hangi banka olduğunu hatırlamıyorum maalesef. Genel intiba migrosta karekod ile ödeme alınamadığı yönünde o çalışan bankayı öğrenirseniz tam olarak onun posunu seçip ödemeyi yapabilirsiniz.
Şimdiden belirteyim diğer migros poslarından yapılan işlemlerde ücret hesabınızdan düşer, yazarkasaları işlemi onaylamaz ve para günsonunda size geri gelir.
-
Denedikten sonra bilgi verir misiniz
Hadi market satış değil,ödeme uygulaması vereceğini sanmam..moneypay gibi
-
Fiziksel kart yok zaten, karekod geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Mart 2023; 16:4:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 dk oldu gelen giden yok/ 3 iş günü demiş ama @trt37tr nin de dediği gibi açıklama kısmında Tom pay ödeme diye geçiyor 🤔quote:
Orijinalden alıntı: gumus2929
Denedikten sonra bilgi verir misiniz
Nfc ile ödeme gelmişti hani onu niye dahil etmemiş, karekod ile ödeme migrosta yok bildiğim kadarıyla
Yani gecerlimi sizce
Bence değil ama koşullarda mağaza uygulamaları vb diyor ucu açık bir koşul 🙃
Karekod diyor.
Bimpara diyen var. Şuraya yükledim gelecek mi diye soran var.
Olacağı varsa da yazıp çizilirse olmaz. Neyse o tompay diyenler kesin alamaz.
Bim'in sanal marketi olmadığı için bir ihtimal belki olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 22 Mart 2023; 18:53:48 > -
Demek istediğim o değil fiziki marketlerden ziyade sanalda geçerli
Migorusun karekodu yok.
Bimin var ama kullanmaları yasakmış.
Geriye A101 ve Carrefour kalıyor yap şunu NFC be kardesim.
Saçma sapan kampanya yapıyorlar, migrosta karekod yok müşteri hizmetlerine yazıyorum migros karekod kullanmıyor diye bilgimiz var diyor . Bilgin varsa kampanyalara niye dahil ediyorsun
Niye yasakmış hocam bimde?
Aynen Bari tüm market yap Hakmar felan yapalım olmadı be isbankasi olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bimpara'ya yüklenen para geri çekilemez sadece Bim'de harcanabilir ama ona rağmen sizin her şeyi her yerde yazanlar nedeniyle Bimpara'ya verilen iadeleri geri alıp hesabı eksiye çeviren ön ödemeli kartlar var. Böyle devam edin, belki başınıza gelince akıllanırsınız. |
Arkadşlar okumuyor muyuz artık hiçbir şeyi kampanya şartlarında internet siteleri ,uygulamalar ve karekod yazıyor. Üstüne sanalmarketle migrosta nfc ile işlem yapmanın ne alakası var ? Ki bi 3 gün geçsin belki yatar NFC'de şartlara dahil olmasa bile. |
verifone'dan kaynaklıymış hocam ödemeler kasadaki sisteme aktarılmıyormuş migros kasti olarak işlem yaptırmayı engellemiyor zaten 0'a basınca bankayı seçerseniz QR kod çıkıyor ancak QR kodu okutursanız para çekmesine rağmen işlem onaylanmıyor haliyle kimse mağdur olmasın diye böyle bir önlem alınmış. QR ile ödeme var ama yaptırılmıyor işlemler onaylanmadığı için tüm poslar değişmeden veya verifone tarafında bu sorun çözğlene kadar devam edecek malesef |
Yok dalga geçmek demeyelim de sizin gibi bilgisizleri bilgilendiyorum 👍 gerçi arada sizler gibilerini de bilgilendiriyorum ama kısaca blok 👍
|
En iyisi kart çıkarsın da normal olarak yapalım, çoğu karekod ile ödeme almayı bile bilmiyor.
|
Benzer içerikler
- akbank hepsiburada hediye çeki
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- qnb nakit ödül promosyonu
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- pratik finansman kart nakite çevirme
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X