Şimdi Ara

PeP Visa Kart’ınla Yapacağın 1000TL Giyim, Market ve Yemek Alışverişine 50TL Hediye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen de PeP Visa Kart’ınla 1000TL harca, 50TL hediye kazan

• Kampanya 12 Mayıs – 12 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    • Kampanyadan yararlanmak için kampanya boyunca belirtilen sektörlerde yapacağınız toplam alışveriş tutarının en az 1000 TL olması gerekmektedir.
    • PeP Visa Fiziksel Kart ve PeP Visa Sanal Kart ile yapılacak online ve fiziki POS alışverişleri kampanya kapsamındadır.
    • Kampanyadan kazanılan hediye tutarları, kampanya bitiş tarihinden sonra 10 gün içerisinde PeP Ödül cüzdanınıza yüklenecektir.
    • Kazandığın ödülü PeP Visa Fiziksel, PeP Troy Fiziksel ve PeP Visa Sanal Kart ile yapacağın alışverişlerde kullanabilirsin.
    • Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL ödül kazanabilir.
    • Kampanyada geçerli olan MCC Kodları; 5311 (COK REYONLU MAGAZALAR-AVM), 5411 (BAKKAL VE SUPERMARKETLER), 5441 (TATLI, ÇEREZ, SEKERLEME DUKKAN), 5462 (FIRIN VE PASTANELER), 5499 (SINIFLANMAMIS YIYECEK DUKKANLA), 5611 (ERKEK GIYSI VE AKSESUAR DUKKAN), 5621 (BAYAN HAZIR GIYIM DUKKANLARI), 5631 (BAYAN AKSESUAR DUKKANLARI), 5641 (COCUK VE BEBEK GIYIM DUKKANLAR), 5651 (AILE GIYIM DUKKANLARI), 5655 (SPOR KIYAFET MAGAZALARI), 5691 (ERKEK VE BAYAN GIYIM MAGAZALAR), 5699 (MUHTELIF GIYIM VE AKS.MAGAZALAR), 5812 (RESTORANLAR VE YEMEK YERLERI), 5814 (FAST FOOD RESTORANLAR), 5999 (SINIFLANMAMIS PERAKENDE SATIS), 5661 (AYAKKABI MAGAZALARI), 5422 (KASAP, ET VE BALIK DUKKANLARI)
    • Kampanyanın geçerli olmadığı harcama kategorileri; "Mücevher, Takı (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), hediye çeki, kontör ve puan alımları.
    • Kampanya farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
    • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 kişi faydalanacaktır.
    • PeP kampanya kurallarında ve tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamında yapılan alışverişinin iptal / iadesi durumunda hediye tutar geri alınacaktır.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.
    • Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

• Acaba MCC kodu uygun mu diye düşüneceksin ve 1000 lira harcasan bile acaba ilk 5 bin kişi arasına girdim mi diye düşüneceksin. Uğraşmaya değmez ama belki ilgilenen vardır diye paylaştım.

• Pep hakkında olumsuz yorum çok, forumda kullananlar para yükleme transfer gibi durumlarda sorun yaşadı mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı karttan yükleyince komisyon alıyor. Banka kartı kredi kartı farketmeden.

• %2 komisyon alıyor. 1000 lira yüklesek gelen 50 liranın 20 lirası komisyona gidecek zaten

• Benim önerim sakın PeP'e bulaşmayın. Çok pişman olursunuz. Yukarıda da yazıldığı gibi hem komisyon oranları çok yüksek hem de illa ki ya yüklerken ya harcarken ya da hediye para yüklenirken bir sorun çıkacaktır. Burada 1 TL'nizi bile bırakmanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkekaratas -- 12 Mayıs 2021; 13:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Pep hakkında olumsuz yorum çok, forumda kullananlar para yükleme transfer gibi durumlarda sorun yaşadı mı acaba?

Önceki market kampanyalarından yararlandım.

EFT ile nakit yüklerken herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Papara'ya nasıl yükledi isem buna da aynı şekilde yükledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banka kartından da alıyorsa o kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya yapan firmaya göre elli tl için uğraşmaya değmez bana göre. Adamlar bir önceki market kampanyasında eksik yatınca farklı üç günde farklı iş yerinden işlem yapılmadı diyecek kadar sınırları zorlamış bir firmadir kendileri.

• İlk verdiği 50 TL hariç, kampanyaları ÇÖP.

Her işlemden para kesiyor.

Katıldığın kampanyalardan puan alman şansa kalmış.

Atın dursun kenarda.

Ne zaman adam olurlarsa, o zaman harcarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hydraman

%2 komisyon alıyor. 1000 lira yüklesek gelen 50 liranın 20 lirası komisyona gidecek zaten

havale ile gönderim seçeneği de var, onu niye yapmıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş kampanya
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Aklıma gelmedi hiç Hocam. İyi oldu hatırlattığınız

• Halen yılbaşı iadeleri yatmadı. MCC kodu uymuyor diyorlar ve kanıt isteyince de salağa yatıyorlar.

PEP kullanma, kullandırma!

• Oran çok düşük harcama miktarı da yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimseye tavsiye etmiyorum bulaşmayın aliexpress iadelerim vardı 2 defa üstüne yattılar vermediler

mail atın diyorlar atıyorsun hala cevap yok 3 ay oldu sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.