Sen de PeP Visa Kart’ınla 1000TL harca, 50TL hediye kazan
|
PeP Visa Kart’ınla Yapacağın 1000TL Giyim, Market ve Yemek Alışverişine 50TL Hediye.
-
-
Acaba MCC kodu uygun mu diye düşüneceksin ve 1000 lira harcasan bile acaba ilk 5 bin kişi arasına girdim mi diye düşüneceksin. Uğraşmaya değmez ama belki ilgilenen vardır diye paylaştım.
-
Pep hakkında olumsuz yorum çok, forumda kullananlar para yükleme transfer gibi durumlarda sorun yaşadı mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı karttan yükleyince komisyon alıyor. Banka kartı kredi kartı farketmeden.
%2 komisyon alıyor. 1000 lira yüklesek gelen 50 liranın 20 lirası komisyona gidecek zaten
-
Benim önerim sakın PeP'e bulaşmayın. Çok pişman olursunuz. Yukarıda da yazıldığı gibi hem komisyon oranları çok yüksek hem de illa ki ya yüklerken ya harcarken ya da hediye para yüklenirken bir sorun çıkacaktır. Burada 1 TL'nizi bile bırakmanızı önermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkekaratas -- 12 Mayıs 2021; 13:55:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Pep hakkında olumsuz yorum çok, forumda kullananlar para yükleme transfer gibi durumlarda sorun yaşadı mı acaba?Önceki market kampanyalarından yararlandım.
EFT ile nakit yüklerken herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Papara'ya nasıl yükledi isem buna da aynı şekilde yükledim.
-
Banka kartından da alıyorsa o kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya yapan firmaya göre elli tl için uğraşmaya değmez bana göre. Adamlar bir önceki market kampanyasında eksik yatınca farklı üç günde farklı iş yerinden işlem yapılmadı diyecek kadar sınırları zorlamış bir firmadir kendileri.
İlk verdiği 50 TL hariç, kampanyaları ÇÖP.
Her işlemden para kesiyor.
Katıldığın kampanyalardan puan alman şansa kalmış.
Atın dursun kenarda.
Ne zaman adam olurlarsa, o zaman harcarım.
-
havale ile gönderim seçeneği de var, onu niye yapmıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: hydraman%2 komisyon alıyor. 1000 lira yüklesek gelen 50 liranın 20 lirası komisyona gidecek zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş kampanya -
Aklıma gelmedi hiç Hocam. İyi oldu hatırlattığınız
-
Halen yılbaşı iadeleri yatmadı. MCC kodu uymuyor diyorlar ve kanıt isteyince de salağa yatıyorlar.
PEP kullanma, kullandırma!
-
Oran çok düşük harcama miktarı da yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kimseye tavsiye etmiyorum bulaşmayın aliexpress iadelerim vardı 2 defa üstüne yattılar vermediler
mail atın diyorlar atıyorsun hala cevap yok 3 ay oldu sanırım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Acaba MCC kodu uygun mu diye düşüneceksin ve 1000 lira harcasan bile acaba ilk 5 bin kişi arasına girdim mi diye düşüneceksin. Uğraşmaya değmez ama belki ilgilenen vardır diye paylaştım. |
İlk verdiği 50 TL hariç, kampanyaları ÇÖP. Her işlemden para kesiyor. Katıldığın kampanyalardan puan alman şansa kalmış. Atın dursun kenarda. Ne zaman adam olurlarsa, o zaman harcarım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X