Şimdi Ara

Nazar değdirme olayı (bi bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende anlam veremediğim bir durum var sürekli kendi kendime nazar değdiriyorum bir şeye ne zaman kendi içimden yada dışımdan ne güzel desem örneğin bi ilişki yaşıyorum uzun süredir tartışmadık çok güzel gidiyor ne güzel tartışmıyoruz diyorum aradan çok geçmeden aynı günün içerisinde olaylar oluyor tartışıyoruz kıyamet kopuyor yada köpeğim var sağlıklı güçlü bir hayvan olduğunu geçiriyorum içimden hayvan ertesi güne elden ayaktan düşüp hastalanıyor bu durum sürekli oluyor ve her alanda var genelde kendi hayatımda olan şeylerde oluyor bunlar en basit örnekler usandım napıcağımı şaşırdım hatta korkuyorum desem yeridir bunu yaşayanınız yada bileniniz var mı ? Lütfen yardım edin

• Doğuştan gelen cenabetlik kardeşim bendede aynısı var merak etme tek değilsin
  • Zemzemle gusul alıcam artık bu nasıl bi cenabetliiktir arkadaş
  • Ayni şey bendede var. Tam ne güzel yüzüm düzeldi sivilce çıkmıyor dedim sabah 2 tane kocaman sivilce. Bayadir ağzımda aft çıkmıyor dedim ertesi gün çıktı. Kız arkadaş olayının da aynısı başıma geldi.

Bu olay her konuda oluyor geçen aklıma bi arkadas geldi 2 gün sonra karşılaştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bunun bi çaresi
  • Maşallah de
  • deneyelim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.