Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şekli benimde hoşuma gidiyo ama her insan hoş karşılamaz. hele yahudi filan görür biyerde kafanı keserler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Ağzını yüzünü kırarlar.

sempatizan veya başka bir şey değil sadece sembol hoşuma gidiyor, yani naziyle alakasıda yok aslında ama toplum öyle sanar

yav he he. faşist.
  • Yaptır ve sonuçları bizimle paylaş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

yolda görsem döverim

hll knk

Helal tabi.'neo-naziler almanyada bütün ailemi canlı canlı yaktılar' diyip dalsa sana biri ne diyebilirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

italyan kızı kaybedersin

Alakası yok, kızı neden kaybedeyım

Arkadaşlarının duymasından korkmuyormuydu biri "sen bu naziylemi çıkıyorsun" dese anında kapının önüne koyar tabi çıkabilirsen

• yağından sabun derinden kilim yaparlar sakın yaptırma
  • Türkiye'de sorun olacağını sanmıyorum ama herhangi bir Avrupa Ülkesinde -özellikle Almanya- Suç diye biliyorum Nazi Sempatizanlığı. Birde Sembolün anlamı çok güzel böyle bakan insanlar varsa yaptırmakta sorun yok ama dediğim gibi insanlar ilk olarak NAZİ'yi görüyor o sembolde.
  • Onun üstüne birde komünizm sembolü yanında rabia yaptın mı tamamdır

• Yaptyrma,madem çok seviyorsun odana poster olarak as yeter..

Olmady masaüstü arkaplany yap,telefonun duvar ka?ydy yap..

Yap i?te bi?eyler ama dövme yaptyrma keko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 26 Ağustos 2013; 12:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

bir film var dı nazilere savaş açan Yahudi bir grup adamların askeri yakaldıktan sonra ki anlaşması =

Seni serbest bırakıcaz üstünde ki üniformayı çıkartıcaksın değil mi der ? ( Nazi askeri üniformasından bahsediyor.)
    + Biraz sessizlik olur.

- Ve adam kulağına fısıldar " Ben de öyle düşünmüştüm" der ve bıçağı çıkartıp anlına nazi amblemini bıçak ile kazır ve bunun sonucunda o görüntü hiç ortadan kalkmaz.

Gerisi sen düşün ve tarafsız ol .

Zeki davran

Film adı pm yada buradan lütfen

Inglourious Basterds

• Ciddi söylüyorum eğer bu dövmeyi yaptırırsan kızın senin hakkındaki görüşleri gerçekten değişebilir.Yapma.Zorluk çekersin yurt dışında.Hem çok sağlıksız.Çok sakat işaret.
  • İlkokuldaydım, yanlış hatırlamıyorsam 5. veya 6. sınıf olacaktı. Nazi sembolünü bir takıntı haline getirmiştim. Odama, sırama, koluma, kitaplarıma, defterlerime hatta sınav kağıtlarına kadar aklının alabileceği her yere çiziyordum. Tabiki öğretmenlerimin ilgi odağı olmuş, acayip psikolojik incelemeler ve değerlendirmelere sokuluyordum sürekli olarak. Aileme yapmaya çalıştıkları baskı sonrası, bizimkilerden ters'i yiyip zırt pırt arama yolları da kesilmişti. Gel zaman git zaman acayip triplere girmelerimi dersin, yaptıkları ayrımcılıklar mı dersin gırla gidiyordu. Baktı olmayacaklar; bir gün birkaç öğretmen tarafından sıra dayağına çekildim. Akabinde de olaylar gelişti. Mahkemeler, davalar, görevden uzaklaştırmalar ve maddi tazminatlar falan. Neyse işte, günümüze geldiğimizde 24 yaşındayım ve hala o dayağın etkisi ve yürek acısı içimdedir. O insanların ahmaklıklarını ve öğretmen diye başımızda dikilirken kafasının içindeki boşluklarda kaybolmalarını unutamam.

Velhasıl kelam, güzel bir sembol ama uğruna uğraşlara girmeye, can sıkmaya ve birileri tarafından hor görülmeye değmez. Sonuçta savaş bizim savaşımız değil, düşmanlık bizim düşmanlığımız değil. Başkalarının misyonunu ve görüşlerini vücudumuza kazıtmanın, onla yaşamanın bir gereği olmadığını düşünüyorum. Kalın sağlıcakla.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir ergenlik nasıl bir kalın kafalılık anlamadım neymis hosuna gidiyormus da sıkıntı olursa anlatırmıs sen inandın mı simdi bu kendi dedigine

• Hocam filmin türkçesi soysuzlar çetesi zaten. Failciler basmadan sil bence mesajı.
  • İşin mi yok senin? Başka şeylerle uğraş.
  • Almanya da bile dayak yersin benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

salak herif italyan voleybolcu kız bir görse döver lan seni. saçma sapan ergenliklerin peşinde koşma.

Bugün cepten mesajla konuşutuk öyle ayak üstü demeye çalıştım oralarda da bu gibi siyasi dövmeler çok büyük tepki uyandırıyormuş ama ben anlamam dedi iki arada kaldım vallahi

@TwoHotsBilly

kız italyada siyasi dövmeler için tepki çekiyor dedi ama kendisince sorun yokmuş yani öyle dövmeye falan bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 26 Ağustos 2013; 19:31:13 >

• Konu soru akımına uğramış, sadece şunu diyorum Ben çoğunlukla İtalyaya gidiyorum orada da siyasi dövmeler tepki uyandırıyormuş göğüse yaptırayım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar

değmez abdest alamazsın abdest kabul olmaz her şeyi geçtim boy abdestin yatar

bi bitin lan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.