Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooo iyi süresiz ban yemiş bu iyi birşey. Azalarak biteceksiniz.
  • Konu içeriğini okumadım fakat askere gittiğin zaman sıkı dayak ve küfür yersin.
  • O dövmeyi yapacak dövmeci olsam sana kızıl bir orak çekiç çizerdim görürdün gününü küçük nazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladimir Lenin -- 28 Ekim 2014; 17:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

O dövmeyi yaptırıp polonya taraflarına gittiğini düşünsenize

İlginçtir ama şuan Polonyanın yarısı nazi neredeyse.
  • Kardesim Nazi destekçisi,Neo-naziler dünyanın heryerinde.Amerikanın her eyaletinde vardır naziler.Polonya-Ukrayna gibi yerlerde gırla vardır.İtalya'da sirf S.S Lazio takımı bizzat Nazi destekçisidir.takımında zencileri aşağılarlar.nazi bayrakları açarlar.. o yüzden kimseden korkma

Nazi Dövmesi Yaptırmak

• Yaptır bencede çok havalı bişey türkiyede bişey demezler kimin umrunda nazizim felan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günah olmasa bi dakka bile durmam yaptırırım da + babam da döver :d

• Vladimir Lenin kullanıcısına yanıt
    Sosisyalist konustu

• yaptırmadı sanırım

• Yaptır hiç bir sıkıntı olmaz. Kimse bir faşiste el kaldıramaz, kaldırırsa Hitler taktiğini öne süreriz

Yurt dışına almanyaya falan gidersen hapis cezası var söyliyim :D
  • ben yaptırdım sağ koluma :D
  • ben açıkçası sırtıma leibstandarte nin amblemini yaptırmayı düşündüm küçük olarak
    geçen hafta güneyde oteldeydim
    üzerimde thor steinar tshirt ile yemeğe indim
    bakışlar gerçekten rahatsız ediciydi
  • Türkiye'de Öcalan Dövmesi yaptırıp dışarıda gezmek nasıl riskli ise Nazi dövmesi yaptırıp Yurtdışında gezmek aynı riskte sonra Türkün Türkten başka dostu yok Avrupa PKK yı destekliyor diye ağlarsın
  • Ha bu arada bu bilgiyi fazla kişi bilmez ama o Türk amblemidirde o amblemin gerçek adı OZ DAMGASI brnde yaptırtmayı düşğnğyorum bişi dicek kişiler varsa kominstlerdir yada Avrupa dır deselerde umrumda deil bir gün yaptıracağım o şekilden

• Commieler ağlamış yaptır hocam kafanıda kazıttır

• Yaptır tabii sırtına şöyle miğfer giymiş büyük bir Waffen SS askeri yaptır bende de var bir şeyler sırtımda ama avrupa'ya gidersen ve dövmeleri orada gösterirsen suç islemis olursun ve kim olduğuna bakılmaksızın ceza yiyebilirsin. Ayrıca ülkeye giriş yaparken Nazi dövmesiyle yakalanırsan muhtemelen sınır dışı ederler. Ülkeye giremezsin. Türkiye'de ve ABD'de sorun olmaz. Iki ülkede de bu şekilde bir suç oluşmuyor. ABD'de bu dövmeyi toplum içinde görenler olursa, belki küfür hakaret ve dayak yeme ihtimalin artabilir burada o ihtimal de düşük sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2025; 12:53:6 >
  • Türkiyede kimsenin umrunda olmaz zaten yahudileri pek seven yok. Avrupada sıkıntı olabilir almanyada falan ekstra sıkıntı olur eski sovyet ülkelerinde sıkıntı yaşarsın ukrayna hariç. Amerikada zaten sıkıntı olmaz ama dövme işi saçma yani git tişörtünü falan al geçicisini yaptır falan ama kalıcı öyle damgalı eşek gibi gezmek bence mantıklı değil. Hatta nazi dövmesi önceden nazilere hizmet etmiş kişiler belli olsun diye alınlarına yapılırdı toplumdan dışlansınlar diye. O yüzden naziler bile bu dövmeyi pek sevmezdi. Hitlerde zaten dövme meraklısı bir adam olmadı hiçbir zaman almanlar falan dövme işini pek sevmez.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Nazi Almanyası 1930'lu ve 1940'lı yıllara ait bir dönem o zamanlar dövme moda ve yaygın değildi. Gerçek Naziler eski insanlar. Günümüzde yaşayan bir Nazi muhtemelen yok. Yani onlar bizim babamızın babası yaşındalar. Elbette dövmeli birilerini görselerdi garip karşılarlardı. O yüzden dövme konusundaki düşüncelerini saçma buldum. Dövme yaptırmak çok güzel ve zevkli bir şeydir. Özellikle Nazi dövmeleri de mükemmeldir..

Vücudumdaki dövmelerin sayısını ben bile bilmiyorum hepsi nazi dövmesi değil fakat öyle olanlar daha çok görünmeyen yerlerimde çünkü Avrupa'ya gidip geliyorum ve hakkımda kimin ne düşündüğünü de umursamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2025; 14:33:23 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
     Nazi Dövmesi Yaptırmak

Sembollerin farklı etkileri var...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

O parmaklar tehlikeli Nazi dövmesinden daha büyük dayak yeme potansiyeli taşıyor hatta dayaktan kırar geçirirler o kadar söyleyeyim hocam.. 50 kişilik linç olayları olur, Nazilikte o kadar linççi toplayamazlar  Nazi Dövmesi Yaptırmak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2025; 18:17:5 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.