Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huntalerr

@gmfaruk ben sembolik diyorum sembol hoşuma gidiyor, naziyle alakam yok

@jeodempp adam dövmek o kadar kolay değil ama bıcak veya tabanca çekerlerse durumu anlatırım nazilerle alakam olmadığını sadece sembolik olarak beğendimi

Bıçak veya tabanca çekecek kadar gözü dönmüş olana nasıl anlatmayı planlıyorsun. Boşver takma böyle şeyleri kafana. Nazilerle alakan yok ama sembolik olarak beğenme uğruna riske atma canını.
  • Türkiye'de birşey olmazda yurtdışında hiç olmaz anlatabiliyor muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 25 Ağustos 2013; 21:36:37 >
  • Yurt dışına gidersen seni döve döve öldürürler
  • hayatının hatasını yaparsın.ciddiyim
  • yurt dışında sorun olur.

ben de birkaç sene sonra bunu yaptırmak istiyorum.

Nazi Dövmesi Yaptırmak
  • salı günü yaptırmayı planlıyorum, risk ne olursa olsun hatta forumdada paylaşacağım kimse bana bir şey yapamaz o kadar kolay değil milletin seçimi için kendi zevkimden vazgeçmem
  • Kesinlikle yaptırma, ama sen bilirsin vücut senin vücudun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

salı günü yaptırmayı planlıyorum, risk ne olursa olsun hatta forumdada paylaşacağım kimse bana bir şey yapamaz o kadar kolay değil milletin seçimi için kendi zevkimden vazgeçmem

hll
  •  Nazi Dövmesi Yaptırmak

Her zaman bişey diyenler olacaktır benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

yurt dışında sorun olur.

Nazi Dövmesi Yaptırmak

dizidir gelir gecer bir kac sene sonraya belki game of thrones olmayacak bile bence yazik edersin kendine.Benim fikrim bu sen istedigini yap ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

yurt dışında sorun olur.

Nazi Dövmesi Yaptırmak

dizidir gelir gecer bir kac sene sonraya belki game of thrones olmayacak bile bence yazik edersin kendine.Benim fikrim bu sen istedigini yap ama

hocam kurtların neslinin tükenmesine çok var :D tam olarak bu değil buna benzer bir şeyler arıyorum. aslan da olabilir

• Huntalerr kullanıcısına yanıt
    bir film var dı nazilere savaş açan Yahudi bir grup adamların askeri yakaldıktan sonra ki anlaşması =

Seni serbest bırakıcaz üstünde ki üniformayı çıkartıcaksın değil mi der ? ( Nazi askeri üniformasından bahsediyor.)
    + Biraz sessizlik olur.

- Ve adam kulağına fısıldar " Ben de öyle düşünmüştüm" der ve bıçağı çıkartıp anlına nazi amblemini bıçak ile kazır ve bunun sonucunda o görüntü hiç ortadan kalkmaz.

Gerisi sen düşün ve tarafsız ol .

Zeki davran
  • Saçma olur bence yapma çok sorun yaşarsın.
  • dostum sadece sembolu seviyorum diyorsun da millete bunu inandiramazsin o yuzden vazgec bence cok pisman olursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ilk bi kaç yoruu okudum sembolü yaptırırsan tepki alırsın bence ama onu süslersen esprili bi dilde, tabi burası sana kalmış, bence yapılabilir. çünkü benim de hoşuma gdiyor sembol.
  • Altına not düş : Sadece sembolü seviyorum.
  • Ülkücüler ülkü ocağını toplayıp evini basarlar falan,aman yaptırma.
  • burda hiçbir şey olmaz, dayak falan da yemezsin.

avrupa'da sıkıntı çıkar ama. göstermezsen yine sorun yok. kafadarlarını bulup klana katılabilirsin

white power
     Nazi Dövmesi Yaptırmak
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    türkiyede zaten insanların %80 i sembolün anlamını bilmez ama diğerlerininde dediği gibi yurt dışında çok büyük problem yaşama şansın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

türkiyede zaten insanların %80 i sembolün anlamını bilmez ama diğerlerininde dediği gibi yurt dışında çok büyük problem yaşama şansın var

İtalyada çıkmaz diye düşünüyorum, başka bir yerede gitmem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.