Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş aynı dövmeyi yaptırmıştı, 1 hafta sonra helvasını yedik
  • O amblem benimde hoşuma gidiyor fakat bu amblemi gören senin böyle düşündüğünü bilemez ve başına hiç yoktan bela alırsın dostum.
  • Turkiye de kimse bir sey demez hatta sokaktaki insanlarin %90 i dikkat etmez dikkat edenlerin de %70 i anlamaz zaten ancak Avrupa ve ABD de cok sorun yasarsin.

Not:Sen İtalyan voleybolcuyla konusan adam degilmiydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polonyada yakalansana o dövme ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Turkiye de kimse bir sey demez hatta sokaktaki insanlarin %90 i dikkat etmez dikkat edenlerin de %70 i anlamaz zaten ancak Avrupa ve ABD de cok sorun yasarsin.

Evet halada konuşuyorum ama şuan 28 ağustosdaki maça ağır antrenman yapıyorlar 3 gün kolay kolay giremez, konuya gelirsek çoğunlukla İtalyaya gidiyorum orada sorun yaşarmıyım acaba

@southbeachFL

Polonyayla işim yok ki hem yakalansam ne olucak hiç bir şey yapamazlar sonuçta bir amblem

@ǤЅ

Yurt dışı olarak İtalyadan başka bir yere gitmiyorum orada sorun olurmu diyorum yoksa Türkiye benim için fazla önemli değil

@DogInWhite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 25 Ağustos 2013; 21:22:56 >

• O simge aslında şans getirildiğine inanıldığı için simge oşarak kullanılmıştır, laf eden olursa şans simgesi de geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Turkiye de kimse bir sey demez hatta sokaktaki insanlarin %90 i dikkat etmez dikkat edenlerin de %70 i anlamaz zaten ancak Avrupa ve ABD de cok sorun yasarsin.

Evet halada konuşuyorum ama şuan 28 ağustosdaki maça ağır antrenman yapıyorlar 3 gün kolay kolay giremez, konuya gelirsek çoğunlukla İtalyaya gidiyorum orada sorun yaşarmıyım acaba

@southbeachFL

Polonyayla işim yok ki hem yakalansam ne olucak hiç bir şey yapamazlar sonuçta bir amblem

@ǤЅ

Yurt dışı olarak İtalyadan başka bir yere gitmiyorum orada sorun olurmu diyorum yoksa Türkiye benim için fazla önemli değil

İtalya ya hiç gitmedim dostum bilemiyorum orda nazilere nasıl gözle baktıklarını. Unutma sen o dövmeyi yaptırdıktan sonra nazisin, çünkü alnında yazmıyor sembolü sevdiğin için yaptırdığın.

• Bence yaptırma insanlara derdini anlatamazsın etraf gerizekalılarla dolu ilerde pişman olursun. Bir de voleybol konusunu sildirmiştin galiba gelişmeleri haber verir misin arada?
  • almanya'da dışlanırsında burda kimse takmaz hatta bazı ezik liseliler arasında popüler olursun
  • israil sınır kapısında kafana sıkarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Bence yaptırma insanlara derdini anlatamazsın etraf gerizekalılarla dolu ilerde pişman olursun. Bir de voleybol konusunu sildirmiştin galiba gelişmeleri haber verir misin arada?

Desteğe ticket attım silecekler en kısa zamanda silecekler bekliyorum, gelişmeleri özelden atarım, 3 gün kolay kolay giremez kız 28 ağustosta japonya italya maçı var sıkı antrenman süresi varmış öyle dedi
  • o senin düşüncen başkaları senin gibi düşünmeyecek gördükleri yerde harcanacaksın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Bence yaptırma insanlara derdini anlatamazsın etraf gerizekalılarla dolu ilerde pişman olursun. Bir de voleybol konusunu sildirmiştin galiba gelişmeleri haber verir misin arada?

Desteğe ticket attım silecekler en kısa zamanda silecekler bekliyorum, gelişmeleri özelden atarım, 3 gün kolay kolay giremez kız 28 ağustosta japonya italya maçı var sıkı antrenman süresi varmış öyle dedi

Bileklik olacak değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Özentilik

ben sembolik olarak hoşuma gidiyor diyorum hala o kalın kafası almıyor bunun, yorum yazmak için yazma arkadaşım

@Aléister Crowley

ben boyunun yan bölgesine yaptıracağım

Şu an forumdaki en kalın kafalı, en kafası almayan sensin. Sembol hoşuma gidiyor diye nazi dövmesi yaptırıyorum diye konu açmışsın şakaysa komik değilse yazık. Benim sana tavsiyem hele bir ergenliğe gir 14 falan ol ondan sonra konuşuruz bu konulara sen şimdilik sbsye odaklan. Sembolik olarak hoşuma gidiyor demiş lan zuhaha
  • Niyetin ne olursa olsun onu bulundurman sakat olur propagandadan damga yersin.

• quote:

Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar

Nazi Dövmesi Yaptırmak

Bunca sene dövmesiz gezmişssin biraz daha bekleyebilirsin Biraz daha bekleyerek düşüncelerin olgunlaşmasını beklemek lazım, insan çok çabuk karar değiştirebiliyor tevrübeyle sabittir

• Hocam %100 bi sey soyleyemem ama gene sorun yasarsin diye dusunuyorum.Yakin bir arkadasim Fransa da 3 haftalik dil okuluna gitti bir unicersiteye gecen yil kurs esnasinda bir derste sozde hoca denen adam konuyu ermeni olayina getirmis tabii tek Turk sinifta bizim arkadas sinirlenmis hocayi terslemis adam da bizimkine polis istiyorsun heralde okula demis.Bizim arkadasla siniftaki butun ogrenciler kurs bitene kadar soguk davranmis konusmamislar hatta oda arkadasi bile soguk davranmis .Yani hocam sen Avrupa da sokakta bu dovmeyle gezersen biri sikayet edip seni karakola goturup nazi sempatizani olup olmadigini sorgulayabilirler bis yere basina ic acarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Özentilik

ben sembolik olarak hoşuma gidiyor diyorum hala o kalın kafası almıyor bunun, yorum yazmak için yazma arkadaşım

@Aléister Crowley

ben boyunun yan bölgesine yaptıracağım

Şu an forumdaki en kalın kafalı, en kafası almayan sensin. Sembol hoşuma gidiyor diye nazi dövmesi yaptırıyorum diye konu açmışsın şakaysa komik değilse yazık. Benim sana tavsiyem hele bir ergenliğe gir 14 falan ol ondan sonra konuşuruz bu konulara sen şimdilik sbsye odaklan. Sembolik olarak hoşuma gidiyor demiş lan zuhaha

Bana facebook hesabını ver sana kaç yaşımda olduğumu gösteriyim, herkesin düşüncesine saygı duymak zorundasın eğer duymazsan yorum atma !

@Nasus

bileklik olayını çok konuştuk, ilk önce hayır dedi nedenini sordum arkadaşları tarafından hoş görülmezmiş sonra bu italyanın renkleri dedim sadece yeşil yok sonra ikna etmeye çalıştım olur dedi 1 gün sonra konuyu çok kafasına takmış herhalde mesaj attı bende fazla üstelemedim belki süpriz yapıp takar ama ben takacağına eminim maçı izle dostum

• Gamalı haçtır bu yani ırkçılığın sembolü. Biliyorsun umarım.
  • Bende seviyorum sembolü. Ülkemizdekiler anlamaz sorun etme ama yurt dışına çıkarsan sorun yaşayabilirsin. Bilirsin nazileri pek sevmezler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.