Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

yolda görsem döverim

hll knk
  • Ortalık yere yapmasan sorun çıkmaz.
  • Ergen neo-nazi gibi durursun
  • sorun değil sen sevdiğin için dövmeyi yaptırırsın adamlarda seni sembölü sevmedikleri için döverler. Ve bunun için seni dövecek adama anlatamassın birşey. Renkler vr zevkler tartışılmaz derim konuyu kapatırım ama forumun çoğu ölesiye dövülürsün diyorsa bi keramet vardır bence başka dövmelere yönel.

Git Türk bayrağını dövme yaptır mesela...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

sorun değil sen sevdiğin için dövmeyi yaptırırsın adamlarda seni sembölü sevmedikleri için döverler. Ve bunun için seni dövecek adama anlatamassın birşey. Renkler vr zevkler tartışılmaz derim konuyu kapatırım ama forumun çoğu ölesiye dövülürsün diyorsa bi keramet vardır bence başka dövmelere yönel.

Türk bayrağı iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar

Nazi Dövmesi Yaptırmak

değmez abdest alamazsın abdest kabul olmaz her şeyi geçtim boy abdestin yatar

• quote:

Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar

Nazi Dövmesi Yaptırmak

Almanya'ya ve çoğu ülkeye girişi unut.

• Sevilecek bi yanı yok. 3 ay sonra bu ne lan ben nazi miyim dersin 600 tl ye cok daha yaratıcı seyler yaptırılır.

• Naziler kovalasın seni. İnşallah ülkücüsü solcusu birleşip iyice bir döverler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

American History X'i izle .

• polonyaya rusyaya gidersen seni döve döve öldürürler
  • Aynı sembol birden fazla anlama geliyor. Sıkıştıran olursa açıklarsın sorun olmaz
  • Lan herkese laf atmışsın da, küçük beynine yediremediğin bir şey var heralde; Semboller bi şeyi temsil etmek içindir. Sen o ideolojiyi beğenmiyorsan o simgeyi taşıman özentilikten başka bi şey değildir. Daha anlamını, ne olduğunu , neden sevilmediğini bilmeden dövmeyi yaptıracaksan vay haline! Sonuç olarak, yaptır! Yaptır belki öğrenirsin sembollerin, simgelerin neyi amaçladıklarını.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

sorun değil sen sevdiğin için dövmeyi yaptırırsın adamlarda seni sembölü sevmedikleri için döverler. Ve bunun için seni dövecek adama anlatamassın birşey. Renkler vr zevkler tartışılmaz derim konuyu kapatırım ama forumun çoğu ölesiye dövülürsün diyorsa bi keramet vardır bence başka dövmelere yönel.

Türk bayrağı iyimiş

statükocu vahşi faşist bir rejimin çöp sembolü yerine kanlı şanlı türk bayrağı iyidir...

Bu arada madem seviyorsun bu sembolü japon kültüründe de bunun tersi var. Onu düşün ama şekil aynı dayak garanti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Özentilik

ben sembolik olarak hoşuma gidiyor diyorum hala o kalın kafası almıyor bunun, yorum yazmak için yazma arkadaşım

@Aléister Crowley

ben boyunun yan bölgesine yaptıracağım

boynuna ne yaptırsan yaptır tepki görmen yüksek ihtimal ami james tavsiye etmiyor mesela oda bu.
     Nazi Dövmesi Yaptırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

bir film var dı nazilere savaş açan Yahudi bir grup adamların askeri yakaldıktan sonra ki anlaşması =

Seni serbest bırakıcaz üstünde ki üniformayı çıkartıcaksın değil mi der ? ( Nazi askeri üniformasından bahsediyor.)
    + Biraz sessizlik olur.

- Ve adam kulağına fısıldar " Ben de öyle düşünmüştüm" der ve bıçağı çıkartıp anlına nazi amblemini bıçak ile kazır ve bunun sonucunda o görüntü hiç ortadan kalkmaz.

Gerisi sen düşün ve tarafsız ol .

Zeki davran

Film adı pm yada buradan lütfen
  • quote:

Nazi Dövmesi Yaptırmak

böyle birşey yapmayı düşnüü müsün ?
     Nazi Dövmesi Yaptırmak

eğer düşünürsen senide aramızda görmek isteriz

Nazi Dövmesi Yaptırmak

• Askerliğini yapmadıysan sorun çıkarabilirler her türlü tehlikeli dövme
  • Bir çok kişi dalgaya almış ciddi olarak söyleyeyim yaptırma çünkü günümüzde çok fazla milliyetçi var birisi Türk bayrağını yaptır diyor ne fark ediyor Türk bayrağını yaptırınca da başka ülkeler de tepki görebilirsin o yüzden bir ülkenin, dinin sembolünü kalıcı dövme yaptırmak çok risklidir sildirmesi bir o kadar pahalı ve zahmetlidir çünkü lazer ile siliyorlar diye biliyorum. Tavsiyem daha değişik şeylere yönel yani günümüz krolarının yaptırdığı kuru kafa şu bu yaptırma da daha değişik dövme çeşitleri var onları yaptırmalısın daha iyi olur ya da senin için hatırası olan bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.