Şimdi Ara

NAZİ VE HİTLER DÖNEMİNİ ANLATAN FİLM ÖNERİSİ OLAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
9
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apocalypse: The Second World War (TV Mini-Series 2009) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt1508238/?ref_=nb_watch_?ref_=nv_wl_img_1

Bunu izleyebilirsin 6 bölümlük belgesel çok iyi anlatılmış.

• Saving private er ryan. 1 numara filmdir ve imsb puanı olarak hiçbir benzeri film yanına yaklaşamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Saving private er ryan. 1 numara filmdir ve imsb puanı olarak hiçbir benzeri film yanına yaklaşamaz

Hitlerle ne alakası var?

• Valkyrie ve Der Untergang
  • Ben izlemedim ama çöküş filmini tavsiye ediyorlar.
  • Hitler dönemindeki nazilerle savaşıyorlar
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hitler dönemindeki nazilerle savaşıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Hitler dönemindeki nazilerle savaşıyorlar

Başlığı tekrar oku istersen.

• Film olarak değil de belgesel olarak Kıyamet-2. Dünya Savaşı diye youtube da izlemiştim net geonun bence bir bak derim tam olarak tarafsız değil ama iyi olduğunu düşünüyorum

• Valkyrie
  • Mazos!st M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim "Band Of Brothers" filmini izle 10 partlık dizi şeklinde bir film ama hikayelerin hepsi gerçek savaş gazilerinin filmin başında neler olduğunu ve çarpışmada neler olduğunu anlatıyo ve film başlıyo kesinlikle muhteşem bir film izlemeni tavsiye ediyorum hatta 10. part bittiğinde devamı yok mu bununyaa diceksin :)
  • Valkyrie.Tom Cruise iyiydi baya.O zamanı iyi yansıtmışlar filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Tahminimce çok gençsin. Hitler sadece Yahudilere soykırım yapmadı Alamnya da ve işgale ettiği tüm ülkelerdeki azınlıklara soykırım uyguladı, yine işgal ettiği ülkelerde ki sarışın ve renkli gözlü çocukları saf ırk olarak Almaya da yurtlara alınması ve birer üstün ırk alman gibi yetiştirilmeleri emrini verdi. Ancak ne yazıkki bu çocukların büyük kısmının saç renkleri büyüdükçe koyulaşacak ve yine üstün! ırkın komutanı Hitler tarafından ırklarına uygun olmayan çocukların öldürülmesi emrini bile vermişti. Ne var ki Alman doktor ve hemşireler çocukları ölümden kurtarmak için UV lambalar ile çocukların saç renklerini açmanın yolunu bulmuşlardı.

Bu yazdığım buz dağınının sadece bir kırıntısı.

Yahudiler de çok masum değildi kimse değildir ancak soykırım insanlık ayıbıdır, hiç kimse bir diğerinden ırk, renk, dil vs sebeple üstün değildir olamaz.

Son yazdığım cümle konu ilr alakasız görülebilir ancak sen belliki Hitler'e sempati duyuorsun ancak ilerde okudukça fikirlerin değişecektir. Bu dünyayı ayakta tutan bizim farklılıklarımızdır herkes bir değildir ve olmamalıdır.

Şimdi muhtemelen "Ben sempati duymuyorum merak ediyorum " diyebilirsin. Sempatinin vermiş olduğu merak olabilir. Almanyanın güçlü olmasının sebebi Hitler değildir çalışkan ve bilgili Alman hakıdır zaten Hitler ilk önce Almanyayı işgal etmiştir sonra komşularını.

Bunları kim anlatıyor sizlere.

• Hitler : Öldüren Cazibe
  • Saving private ryan 2.dunya savaşıni anlatan en guzel film hitler yok ama filmde ama super

• Bu arada öyle boş geçmeyeyim. Stalingrad(1993) kesinlikle izle bu filmi. 2. Dünya Savaşı bir yana bence çekilmiş en sağlam savaş filmidir, savaşı en yalın hali ile anlatıyor, en tarafsız yanı ile, bittikten sonra 10 dakika öyle baktım boş boş. Toparlanmam gerçekten uzun sürdü.
  • Inglorious Basterds
  • valkyrie 10/8
    shindler list 10/9
    stalingrad 10/8,5
    Der Untergang 10/7,5
    book thief 10/8
    enemy at the gates 10/8,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 6 Kasım 2014; 11:15:25 >
  • Film yerine kendisinin yazdığı kitabı okuyabilirsin.

Tavsiye edeceğim film Hitler ve Nazi almanyası barındırmıyor ama uzakta olsa ilgili bir film.. die welle
  • Fury.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.