Şimdi Ara

NAZİ VE HİTLER DÖNEMİNİ ANLATAN FİLM ÖNERİSİ OLAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
9
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmklmc

Bence Hitler'i araştırmak yerine Atatürk'ü tanımak ve araştırmak güzel olur. Belki Atatürk'le ilgili filimleri izlemiş ve araştırmış olabilirsin, benim önerim daha kapsamlı bir araştırma yapmanı önerim Eğer Liderlik ve Savaş zekası olarak araştırma yapacaksan Osmanlı'dan sonra dünyaya gelmiş geçmiş 1 numaralı lider ATATÜRK'tür. Hitler'i boşver

Budur

Bugün elime Atatürk Gibi Beyefendi Ve Şık Olmak kitabı geçti

• Bu konuya yazdığım aşağıdaki mesaj neden silindi? Kime dokundu? Bildirim yapmadan mesaj silmek de ne oluyor?

Hitlerin kendi köpekti arkadaşım, köpekleri sevse ne olur. Geç bu işleri. Kötüydü adam kötü. Katletti milyonlarca sivili. Tabi kötü anlatılacak.
  • Bununla ilgili konu açmıştım ama resimler güme gitmiş.Bulursam atarım bayağı film vardı listede .

http://forum.donanimhaber.com/m_85550789/f_//tm.htm#85550789
  • tavsiye verin geçin lütfen.

sana

life is beautiful -> almanya - italya

schindler's list -> polonya

the pianist -> polonya

The Boy in the Striped Pyjamas

The edges of the lord

bu filmler direkt hitler ile bağlantılı değil fakat sonuçta ww2 filmleri.
  • hitlerin ilk eşi yahudiydi
  • Inglorious Basterds. İçinde Hitler olan en sevdiğim film buydu sanırım.

Ağzını yüzünü parça pinçik ettiler leblebi gibi kurşun sıkıp. Paramparça oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 5 Şubat 2014; 22:26:02 >
  • Der untergang. Eğer böyle hitleri anlatan bi film izliyosan hitler başrolde oynuyor ve nazi almanyasının çöküşünü anlatıyor film. Eğer böyle bi istekte bulunup bu filmi izlemezsen darılırım sana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada film öyle ayrımcılıklı milliyetçilikli çekilmemiş yani tamamen tarafsız çekilmiş bi hitlerin çöküşü filmi izleyeceksin

• Yhw beyler geçin yok Inglorious Basterds mış başrolde Bradd pitt var diye filmi çok begendiniz sanırsam yok 3-5 yahudi toplanıp nazilere suikast yapıyomuş filan saçma saçma şeyler.Gerçekten adam gibi nazi filmleri izlemediyseniz gelipte bana burda önermeyin.Ama bugün izledigim bi nazi filminden çok etkilendim.İsmi Stalingrad 1 milyondan fazla insanın öldügü savaşı sanki yaşıyormuşsunuz gibi izliyorsunuz.Bu konuyu okuyupta film tavsiyeleri almak isteyen arkadaşlar olucak Stalingradı izleyin 1993 yapımı belkide en iyi nazi filmi.4 günlük araştırmanın sonunda adam gibi bir film izleyebildim ve gerçekten tecrübeli arkadaşlardan film tavsiyeleri almaya devam etmek isterim.Tavsiyelere devam beyler bu hafta bütün vaktimi nazilere harcayacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Mazos!st

Beyler sizden bana nazi ve hitler dönemini anlatan dış güçlerin yorumu ve destegi bulunmayan ve hitlerin tarafsız konu alındıgı bi film önerisi istiyorum.İzledigim çogu hitler filminde hitlerin abartılı bir şekilde kötü gösterildigini gördüm.Öneriniz 2. dünya savaşı ve hitler dönemini anlatan belgesellerde olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum...

das boot izle bi daha izle sonra bi daha izle bana tesekkur et izledin cogu savas filminin bos oldugunu anlicaksin almanca izle ing versiyonu var ama iyi degil ayrica umuv var onada bak
    edit umuvda saglamdir

Yarın kesinlikle izleyecegim şimdiden teşekkür ederim=)

• Der untergangda ısrar ediyoruum

• Filmi zaten almanlar çekmiş sen izle beğeneceksin büyük ihtimal. Almanların çöküşünü anlatıyor

• Tarafsiz bulmak zor hepsi tarafli neredeyse. Ama berlinde bir kadin i izleyebilirsin.

• Berlinde bir kadin

• Hocam yapacağın şey çok kolay. Hitleri kim gereksiz kötülemez. Almanya. Gireceksin IMDb ye search kısmında yazacaksın keyword e hitler diye yazacaksın language german. Çıkan filmler ilgini çeker büyük ihtimal.

al burada yaptım aramayı senin için.

IMDb
    Hitler,German(Sorted by Popularity Ascending) - IMDb
    http://www.imdb.com/search/title?keywords=hitler&languages=de

ayrıca abartılı kötüleme istemiyorsan belgesel izlemeni öneririm filmlerden ziyade.

sana şahsi önerim;

http://www.imdb.com/title/tt3526810/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 20 Temmuz 2014; 14:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

Hocam yapacağın şey çok kolay. Hitleri kim gereksiz kötülemez. Almanya. Gireceksin IMDb ye search kısmında yazacaksın keyword e hitler diye yazacaksın language german. Çıkan filmler ilgini çeker büyük ihtimal.

al burada yaptım aramayı senin için.

IMDb
    Hitler,German(Sorted by Popularity Ascending) - IMDb
    http://www.imdb.com/search/title?keywords=hitler&languages=de

ayrıca abartılı kötüleme istemiyorsan belgesel izlemeni öneririm filmlerden ziyade.

sana şahsi önerim;

http://www.imdb.com/title/tt3526810/

Film,Medya sektörleri siyonistlerin elinde zaten, yahudilerin düşmanıını yahudiden mi öğreneceğim .. Kötü göstermeyen tarafsız bir film aradım bulamadım, boş versene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyaomoğulları -- 20 Temmuz 2014; 16:50:52 >

• Hocam Hitler'den çok Nazi Almanyası'nı en iyi anlatan film(mini dizi) 3 bölümlük Unsere Mütter,Unsere Vater bence. Alman yapımı olan film 270 dakika.
    Hakkında bilgi almak için bu bağlantıyı takip edebilirsin .
  • iyi yada kötü olduğu tartışılır, dünya tarihindeki en büyük liderlerden biriydi. hayatı hakkında tarafsız kitap ve filmler izlemek çok faydalı olacaktır. konu takip.

dünya üzerinde masumlara en çok zarar veren amerikanın gözünden çekilen filmleri beğenip, hitleri kötülemek de abesle iştigal olmuş
  • Pardon da ben film önerisini Mazos!t e yapmıştım. Senin sanki sana yapmışım gibi boş versene falan diye çıkışlar yapman ilginç olmuş. İzlemezsen izleme arkadaş bana ne. Biri öneri istemiş ona aradığı tip filmleri nasıl bulabileceğini gösterdim.

Forumda genel gördüğüm bir şey insanlar imdb nin search özelliğini gerektiği gibi kullanmayı bilmiyor. Oysa ben şimdiye kadar kimseden öneri istemek zorunda kalmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.