Şimdi Ara

NAZİ VE HİTLER DÖNEMİNİ ANLATAN FİLM ÖNERİSİ OLAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
9
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazos!st

Beyler sizden bana nazi ve hitler dönemini anlatan dış güçlerin yorumu ve destegi bulunmayan ve hitlerin tarafsız konu alındıgı bi film önerisi istiyorum.İzledigim çogu hitler filminde hitlerin abartılı bir şekilde kötü gösterildigini gördüm.Öneriniz 2. dünya savaşı ve hitler dönemini anlatan belgesellerde olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum...

1e 1 aynı konuyu açmak için girdim ve en üstte yazıyor dedim daha önce açtımmı acaba şimdi filmlere bakam :)

Sende izleyipte beğendiklerini yazarsan sevinirim :)

Pianist çok iyiydi tam olarak yansıtmasada sorudğunun karşılığını :)

Edit : yorumları okudumda stalingrad iniyor şuan 15dk sonra izlicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavellaS -- 10 Kasım 2014; 10:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FavellaS

quote:

Orijinalden alıntı: Mazos!st

Beyler sizden bana nazi ve hitler dönemini anlatan dış güçlerin yorumu ve destegi bulunmayan ve hitlerin tarafsız konu alındıgı bi film önerisi istiyorum.İzledigim çogu hitler filminde hitlerin abartılı bir şekilde kötü gösterildigini gördüm.Öneriniz 2. dünya savaşı ve hitler dönemini anlatan belgesellerde olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum...

1e 1 aynı konuyu açmak için girdim ve en üstte yazıyor dedim daha önce açtımmı acaba şimdi filmlere bakam :)

Sende izleyipte beğendiklerini yazarsan sevinirim :)

Pianist çok iyiydi tam olarak yansıtmasada sorudğunun karşılığını :)

Edit : yorumları okudumda stalingrad iniyor şuan 15dk sonra izlicem.
    Fatherland'i öneririm.Film Almanların savaşı kazandığı alternatif bir gelecekte geçiyor.

• Piyanist, Özgürlük Yolunda, Kitap Hırsızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

Piyanist, Özgürlük Yolunda, Kitap Hırsızı
    Canım yine Hitler filmi çekti.

Stalingrad,Schindler's List,A Woman in Berlin. indiriyorum bakalım.

Schindler's List daha önce izleyip yarım bıraktmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Canım yine Hitler filmi çekti.

Stalingrad,Schindler's List,A Woman in Berlin. indiriyorum bakalım.

Schindler's List daha önce izleyip yarım bıraktmıştım.

Alıntıları Göster
    Kimse yazmamış

Die Fälscher
  • Vallahi Imbd top 250 listesi Hitler, Nazi Almanyası ve Yahudiler ile ilgili diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Tahminimce çok gençsin. Hitler sadece Yahudilere soykırım yapmadı Alamnya da ve işgale ettiği tüm ülkelerdeki azınlıklara soykırım uyguladı, yine işgal ettiği ülkelerde ki sarışın ve renkli gözlü çocukları saf ırk olarak Almaya da yurtlara alınması ve birer üstün ırk alman gibi yetiştirilmeleri emrini verdi. Ancak ne yazıkki bu çocukların büyük kısmının saç renkleri büyüdükçe koyulaşacak ve yine üstün! ırkın komutanı Hitler tarafından ırklarına uygun olmayan çocukların öldürülmesi emrini bile vermişti. Ne var ki Alman doktor ve hemşireler çocukları ölümden kurtarmak için UV lambalar ile çocukların saç renklerini açmanın yolunu bulmuşlardı.

Bu yazdığım buz dağınının sadece bir kırıntısı.

Yahudiler de çok masum değildi kimse değildir ancak soykırım insanlık ayıbıdır, hiç kimse bir diğerinden ırk, renk, dil vs sebeple üstün değildir olamaz.

Son yazdığım cümle konu ilr alakasız görülebilir ancak sen belliki Hitler'e sempati duyuorsun ancak ilerde okudukça fikirlerin değişecektir. Bu dünyayı ayakta tutan bizim farklılıklarımızdır herkes bir değildir ve olmamalıdır.

Şimdi muhtemelen "Ben sempati duymuyorum merak ediyorum " diyebilirsin. Sempatinin vermiş olduğu merak olabilir. Almanyanın güçlü olmasının sebebi Hitler değildir çalışkan ve bilgili Alman hakıdır zaten Hitler ilk önce Almanyayı işgal etmiştir sonra komşularını.

belliki senin polonyalı eşininde beyni komünizm ile yıkanmış senin eşin o zamanları nasıl bilecek acaba? benimde eski sevgilim polonyalıydı illaki bu konuda muhabbet açıldı ben geçmişi bilmiyorum ama komünizm stalin özellikle bize katliam yaptı dediğini iyi biliyorum savaş kaybedildikten stalin iyi propagandasını yapmış komünizmi herkese aşılamiş belliki komünizm asırlardır katliam yaptı hitler döneminden öncede sonrada sobyetler yıkılana kadar devam etti katyn katliamı diye bir film var polonya yapımı bir film onu bi izle görürsün katyn katliamını sovyetler yapmıştır polonyalılara ve bunu naziler yapmış gibi göstertmiştir halbuki deliller stalinin yaptığını göstermekteydi aynı şekilde naziler hitler asırlardır kötü gösterilmekte asıl en büyük katliamı sovyetler ve abd yapmıştır aynı şekilde öteki tarafa baktığımızdada abd kızılderelileri katletmiştir iç savaşta onbinlerce halkı katletmiştir aynı şekilde stalin özellikle türkleri hiç sevmez kırım türkleri kazak azeri türkleri katletmiştir ermenistanın kurluşunun en büyük desteğini stalin sovyetler hazırlamıştır tarihi iyi araştır efendiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: siriusN

quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Tahminimce çok gençsin. Hitler sadece Yahudilere soykırım yapmadı Alamnya da ve işgale ettiği tüm ülkelerdeki azınlıklara soykırım uyguladı, yine işgal ettiği ülkelerde ki sarışın ve renkli gözlü çocukları saf ırk olarak Almaya da yurtlara alınması ve birer üstün ırk alman gibi yetiştirilmeleri emrini verdi. Ancak ne yazıkki bu çocukların büyük kısmının saç renkleri büyüdükçe koyulaşacak ve yine üstün! ırkın komutanı Hitler tarafından ırklarına uygun olmayan çocukların öldürülmesi emrini bile vermişti. Ne var ki Alman doktor ve hemşireler çocukları ölümden kurtarmak için UV lambalar ile çocukların saç renklerini açmanın yolunu bulmuşlardı.

Bu yazdığım buz dağınının sadece bir kırıntısı.

Yahudiler de çok masum değildi kimse değildir ancak soykırım insanlık ayıbıdır, hiç kimse bir diğerinden ırk, renk, dil vs sebeple üstün değildir olamaz.

Son yazdığım cümle konu ilr alakasız görülebilir ancak sen belliki Hitler'e sempati duyuorsun ancak ilerde okudukça fikirlerin değişecektir. Bu dünyayı ayakta tutan bizim farklılıklarımızdır herkes bir değildir ve olmamalıdır.

Şimdi muhtemelen "Ben sempati duymuyorum merak ediyorum " diyebilirsin. Sempatinin vermiş olduğu merak olabilir. Almanyanın güçlü olmasının sebebi Hitler değildir çalışkan ve bilgili Alman hakıdır zaten Hitler ilk önce Almanyayı işgal etmiştir sonra komşularını.

belliki senin polonyalı eşininde beyni komünizm ile yıkanmış senin eşin o zamanları nasıl bilecek acaba? benimde eski sevgilim polonyalıydı illaki bu konuda muhabbet açıldı ben geçmişi bilmiyorum ama komünizm stalin özellikle bize katliam yaptı dediğini iyi biliyorum savaş kaybedildikten stalin iyi propagandasını yapmış komünizmi herkese aşılamiş belliki komünizm asırlardır katliam yaptı hitler döneminden öncede sonrada sobyetler yıkılana kadar devam etti katyn katliamı diye bir film var polonya yapımı bir film onu bi izle görürsün katyn katliamını sovyetler yapmıştır polonyalılara ve bunu naziler yapmış gibi göstertmiştir halbuki deliller stalinin yaptığını göstermekteydi aynı şekilde naziler hitler asırlardır kötü gösterilmekte asıl en büyük katliamı sovyetler ve abd yapmıştır aynı şekilde öteki tarafa baktığımızdada abd kızılderelileri katletmiştir iç savaşta onbinlerce halkı katletmiştir aynı şekilde stalin özellikle türkleri hiç sevmez kırım türkleri kazak azeri türkleri katletmiştir ermenistanın kurluşunun en büyük desteğini stalin sovyetler hazırlamıştır tarihi iyi araştır efendiiii

Niye kızdın anlamadım.

Stalinin neler yaptığını bende biliyorum ben zaten Stalin iyi bir adamdır demedim. Adolf hitler hakkında yazmıştım.

Katin katliamında Stalinin imzalı ölüm emri var bulursam sana fotoğrafını gönderebilirim.

Ben ne Hitler'i ne de Stalin'i savunuyorum.

Ayrıca Polonyalılar senelerce Kominizm adı altında ezilmişlerdir Polonyalılar kominizm den ve Ruslardan nefret eder

• Der Untergang -çöküs daha bugun izledim guzel film tavsiye ederim.

• Hitler'in zaten tek eşi var oda ölmeden hemen önce evlendiği Eva BRaun ki o yahudi değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Hitler'in zaten tek eşi var oda ölmeden hemen önce evlendiği Eva BRaun ki o yahudi değil?

yok o değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

Hitler'in zaten tek eşi var oda ölmeden hemen önce evlendiği Eva BRaun ki o yahudi değil?

yok o değil

Hitler'in başka eşi yok zaten?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

yok o değil

Hitler'in başka eşi yok zaten?

adolf hitler in eva dan önceki metreslerinden bir tanesi diye biliyorum intihar etmişti aşırı baskı yüzünden arıyorum şimdi bulursam atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: camur_abi

Film yerine kendisinin yazdığı kitabı okuyabilirsin.

Tavsiye edeceğim film Hitler ve Nazi almanyası barındırmıyor ama uzakta olsa ilgili bir film.. die welle

Alıntıları Göster
  • On numara konu burdayım sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

On numara konu burdayım sürekli
    Zwartboek
     NAZİ VE HİTLER DÖNEMİNİ ANLATAN FİLM ÖNERİSİ OLAN

• quote:

Orijinalden alıntı: camur_abi

Film yerine kendisinin yazdığı kitabı okuyabilirsin.

Tavsiye edeceğim film Hitler ve Nazi almanyası barındırmıyor ama uzakta olsa ilgili bir film.. die welle

Alıntıları Göster
    Mesajım buluna
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

Zwartboek

kimse farketmemiştir belki. game of thrones da ki Melisandre

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

Zwartboek

kimse farketmemiştir belki. game of thrones da ki Melisandre

Alıntıları Göster
    annelerimiz babalarımız -unsere mütter unsere vater 3 bölümlük bir mini dizi . ama on numara.

http://www.imdb.com/title/tt1883092/

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

annelerimiz babalarımız -unsere mütter unsere vater 3 bölümlük bir mini dizi . ama on numara.

http://www.imdb.com/title/tt1883092/

Alıntıları Göster
    kitap hırsızı (sanırım gerçek bir öykü)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.