Şimdi Ara

Nazifoğlu: 'Dursun Özbek yönetimi son derece başarısız.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nazifoğlu: "Dursun Özbek yönetimi son derece başarısız. Yönetim kurulunda zaten yöneticilik yapılmıyor, dedikodu yapılıyor."

Bu adamı da sevmiyorum ama Dursun hakkında söylediği %100 doğru tabi. BAŞARISIZSIN İSTİFA ET ARTIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Temmuz 2017; 1:0:45 >

• Ben bu adamı ciddiye alamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş beleş adam nasıl yöneticilik yapmış bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapma yavvv bak sen şu işe

• Bu herif gittikten sonra özbek yönetiminin aklı başına geldi zaten iyiki göndermişler yaptığı acıklamaları okudum kafayı yememek elde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun açıklamalarını beğenirdim gittiğinde üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 18 Temmuz 2017; 1:11:45 >
  • Nazifoğlu: "Dursun Özbek yönetimi son derece başarısız."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Bu herif gittikten sonra özbek yönetiminin aklı başına geldi zaten iyiki göndermişler yaptığı acıklamaları okudum kafayı yememek elde değil.

Dursun'un ilk senesinin içine Hamza etti, ikinci senesinin içine de bu Nazifoğlu.. 3 ncü senenin içine de tudor edecek gibi duruyor.. yapacak bir şey yok dursunda az akıllı olsaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtrameBOY27 -- 18 Temmuz 2017; 12:43:48 >
  • tek ayak üstünde 40 yalan söyleyengillerden
    dursunla bunun çok iyi anlaşması lazımdı aslında muhtemelen komisyon oranlarında sorun çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

tek ayak üstünde 40 yalan söyleyengillerden
    dursunla bunun çok iyi anlaşması lazımdı aslında muhtemelen komisyon oranlarında sorun çıktı

geçen sene geçirdiği kazık çok tarihi idi.. aldırdığı çöplerden kurtulmak için en az 3 sene var.. boşa akan milyonlar.. gerçi boşa değil bir yerlere
  • Buda tam bir fırfır. Seni kim ciddiye alır be

• Nazifoğlu alırken ben kefilim ben alıyorum dediği cavandanın senelik ücretini ödesin önce yada bonservisini alsın evinde beslesin.Bu ve bunun gibi adamlar yüzünden gs bu hallerde bir HALDUN ÜSTÜNEL in tırnağı olamaz bu adamlar

• Böyle dediğini sanmıyorum o yüz yoktur onda. Yoksa özbek'te ipliğini pazara çıkarır. Yöneticilikten anlamayan ama param var tiplerinden. Bu tipler isminin duyulması, reklamı olması çabasındadır.

• Yahu sen ne yaptın ki o zaman ? Dursun Özbek yönetimi kötüydü sen geldin yine kötü, gittin yine kötü :)

Dursun Özbek yönetimi öyle transferle filan iyi olacak durumda değil, mutlak başarı gerek yoksa bu transferler sezon başladığı anda unutulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Yahu sen ne yaptın ki o zaman ? Dursun Özbek yönetimi kötüydü sen geldin yine kötü, gittin yine kötü :)

Dursun Özbek yönetimi öyle transferle filan iyi olacak durumda değil, mutlak başarı gerek yoksa bu transferler sezon başladığı anda unutulur.

bundan önceki dönem yine mantığı vardı en azından bonservis ödenenlerden geri dönüş oldu, bunun dönemi büyük skandal 21m euro harcandı çoğu oyuncu 2m maaşla imza attırıldı 3 4 er yıllık alayı rotasyon topçusu satmaya kalksan üste para vermek zorundasın.hadi yedekte duracaklar bu sefer gelen yabancı yedeğim 2m alıyorsa kapıyı 3den açarım diyor, hala utanmadan avrupa maçı öncesi önüne gelen spor kanalına bağlandı yüzsüz

• Şu Galatasaray'dan ayrılanların sonradan yapmak isteyip de yapamadıklarına bakınca şampiyonlar ligini almamız gerekir diyorum. Bir de yaptıklarına bakıyoruz ligde 4. 6. 8. oluyoruz. Nedense hepsi ayrılınca uptade alıyor...
  • Dursun'dan bi cacık olmaz Ünal Başgan geri gelsin

• Bismillah abi adam daha 2-3 yıldır görev yapıyor. Borçlarla mı uğraşsın , ergen gibi tirip atan sözde futbolcularla mı uğraşsın veya sürekli taraftarı memnun etmeye mi çalışsın ? Abi bu adam şaklaban değil , yönetici. Teknik direktörü değiştirirsek , lucescu gelirse dursun 3-4 yıl daha güzelce yönetir takımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Bismillah abi adam daha 2-3 yıldır görev yapıyor. Borçlarla mı uğraşsın , ergen gibi tirip atan sözde futbolcularla mı uğraşsın veya sürekli taraftarı memnun etmeye mi çalışsın ? Abi bu adam şaklaban değil , yönetici. Teknik direktörü değiştirirsek , lucescu gelirse dursun 3-4 yıl daha güzelce yönetir takımı.

Taraftarı memnun etmek = sportif başarı , başkan olarakta sportif başarı sağlamak en büyük görevi , nasıl bir soru bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Yahu sen ne yaptın ki o zaman ? Dursun Özbek yönetimi kötüydü sen geldin yine kötü, gittin yine kötü :)

bundan önceki dönem yine mantığı vardı en azından bonservis ödenenlerden geri dönüş oldu, bunun dönemi büyük skandal 21m euro harcandı çoğu oyuncu 2m maaşla imza attırıldı 3 4 er yıllık alayı rotasyon topçusu satmaya kalksan üste para vermek zorundasın.hadi yedekte duracaklar bu sefer gelen yabancı yedeğim 2m alıyorsa kapıyı 3den açarım diyor, hala utanmadan avrupa maçı öncesi önüne gelen spor kanalına bağlandı yüzsüz

Dediklerine katılıyorum, birde yaşananlar uzak geçmişte değil :) Yani insanların kafasında hala taze olan anıların üstüne gelip çok başka işler yapmış gibi konuşuyor.

Bunların amacı reklam olmak, iyi olmuş kötü olmuş bunun peşinde değiller...Bir şekilde zaten zenginler ve işleri var, adamlar yöneticiliği popüler olmak için yapıyor. Tabi günün sonunda cepleri doluyor, fakat popüler olmak onları daha fazla tatmin ediyor.

Ya şimdi Nazifoğlu yönetici olmasa yine çıkıp konuşsa kimse sallamaz, fakat şimdi sözünün bir şekilde dinlendiğini bile bile saçmalıyor.

Cebi dolu olanın adam sanıldığı yerde şaşırmamak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.