Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: topuzomer

2. turnuvada iddialı bir yarışmacı adayı da benim. şimdiden başarılar (omertopal28@yahoo.com)

omer senide ekledim
  • bu arada 2. turnuvanin ilk katilimcilarini buraya yazayim dedim su an tam 23 kisi basvurdu yani 7 kisilik daha bosyer var ama bu 23 kisinin benimle archiles_1193@hotmail.com mail yoluyla irtibata gecmesi laazim cunku bazi arkadaslar katilmak istiyorum yazdiktan sonra foruma hicbirsey yazmamis bilmem anlatabildimmi simdi size listeyi yazayim

1-vandosa --- archiles_1193@hotmail.com
    2-whocares --- olgacocek@hotmail.com
    3-ozkulse --- nordic_skies@hotmail.com
    4-immortal_knight --- immortal-knight@hotmail.com
    5-vincetr --- matrak1905@passport.com
    6-kanki497 --- mail vermedi yada ben goremedim
    7-seran --- gfb_seran@hotmail.com
    8-sy_punisher --- sinanyarimkaya@hotmail.com
    9-guraktan --- guraktan@yahoo.com
    10-fear44 --- omerakbas2@hotmail.com
    11-denzo --- denzo_ss@hotmail.com
    12-letharpy --- lethargy@mail.com
    13-_zenith_ --- gundogdu001@hotmail.com
    14-kyilmaz --- ac0@superposta.com
    15-musty --- mustafa_ul@hotmail.com
    16-berksarp --- mertronaldi@hotmail.com
    17-eyupsultan --- eyupakcakoca@gmail.com
    18-jamshot --- slamflyer@hotmail.com
    19-kobedodo --- dorukhangoksar@hotmail.com
    20- ?????? --- sercanpisen@hotmail.com
    21- ?????? --- braveheart_sf@hotmail.com
    22-topuzomer --- omertopall@hotmail.com
    23-not_human --- realforum.yforum.net@gmail.com

dedigim gibi bu arkadaslarin bana mail yada msn yoluyla ulasmasi lazim katilimlarini onaylamalari icin geriye kalan 7 kisilik yerinde kisa surede doalacagina inaniyorum simdiden tskler

Bi onerim daha war

Eger 10 grup maci az diyorsaniz ki siz bilirsiniz benim icin farketmez 20 grup mazina cikarabiliriz yani herhangibir gruptaki iki rakim birbirleriyle 4 mac yapacak onerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 29 Mart 2006; 18:26:06 >

• vandosa bu arada benim msn adresi @hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 3 Mayıs 2007; 15:39:43 >
  • Bi önerim de eğer kura olmayacaksa geçen turnuvada yarı finale kalanları (yani iyi oynayanları) farklı birer gruba atın ki güç dağılımı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Bi önerim de eğer kura olmayacaksa geçen turnuvada yarı finale kalanları (yani iyi oynayanları) farklı birer gruba atın ki güç dağılımı olsun

aslinda fena fikir degil ayarlariz biseyler
  • son 7 kiside gelsin grup kuralarini cekicem

omer senin dedigin mantikli gecen turnuvanin iyilerini olabildigince ayirmaya calisirim hem her grup zevkli olur hemde adil bi lig duzeni olur

bu arada sunuda soyliyeyim gruplari Grup 1-2-3..-6 diye ayiricam ilk 3 grup yani Grup 1-2 ve 3 ayni NBA deki gibi bi bolum olcak geri kalan 3 grupta bi

bolge olcak demek istedigim final bu iki bolgenin sampiyonlari arasinda oynanicak bilmem siz ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

20- ?????? --- sercangisen@hotmail.com

yanlış adres yazılmış
    sercanpisen@hotmail.com olacak

• Bi onerim daha war

Eger 10 grup maci az diyorsaniz ki siz bilirsiniz benim icin farketmez 20 grup mazina cikarabiliriz yani herhangibir gruptaki iki rakim birbirleriyle 4 mac yapacak onerilerinizi bekliyorum

Olabilir çok maç yapmak daha heyecanlı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

son 7 kiside gelsin grup kuralarini cekicem

omer senin dedigin mantikli gecen turnuvanin iyilerini olabildigince ayirmaya calisirim hem her grup zevkli olur hemde adil bi lig duzeni olur

bu arada sunuda soyliyeyim gruplari Grup 1-2-3..-6 diye ayiricam ilk 3 grup yani Grup 1-2 ve 3 ayni NBA deki gibi bi bolum olcak geri kalan 3 grupta bi

bolge olcak demek istedigim final bu iki bolgenin sampiyonlari arasinda oynanicak bilmem siz ne dersiniz

Buna da katılıyorum.
  • diger arkadaslarinda cevaplarini bekliyorum
  • bence 10 grup maçı yeterli bir sonraki turnuva için 20 grup maçı düşünülebilir.
  • Arkadaşlar ben online olarak bu güne kadar sadece Counter Strike oynuyordum. Ama ofline olarak iyi bir NBA oyuncusuyumdur. Benim sormak istediğim şey şu; NBA Counter Strike a göre epey kapsamlı grafik ve hareketlere sahip pekii lag olmayacak mı biz bu oyunu oynarken? Yani normal ofline oynadığımız kadar iyi sonuçlar mı alacağız online oynarkende? Eğer ofline oyundaki gibiyse herşey bende yarın bir NBA 06 edinip aranıza katıalyım diyorum ...
  • Senin vr rakibinin internet hızına göre biraz donukluk olacak illaki ama biz evde ağdan oynuyoruz pek bişey farketmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Arkadaşlar ben online olarak bu güne kadar sadece Counter Strike oynuyordum. Ama ofline olarak iyi bir NBA oyuncusuyumdur. Benim sormak istediğim şey şu; NBA Counter Strike a göre epey kapsamlı grafik ve hareketlere sahip pekii lag olmayacak mı biz bu oyunu oynarken? Yani normal ofline oynadığımız kadar iyi sonuçlar mı alacağız online oynarkende? Eğer ofline oyundaki gibiyse herşey bende yarın bir NBA 06 edinip aranıza katıalyım diyorum ...
  • ben dün vincetr arkadaşla bir maç yaptık bende oyun çok kastı diyeceksiniz ki programalar açık diye arez,virüs vb... ama onlar da kapalıydı hiçbirşey açık değildi vincetr arkadaşda normalmişş
  • baglantina da bagli bazi seyler
    son 7yi bekliyorum fixtur icin
  • Çözünürlüğü ve kaliteyi düşürmelisin, sorun düzeliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Çözünürlüğü ve kaliteyi düşürmelisin, sorun düzeliyor.

kesin cozumu boyle saglayabilirsin
  • son olarak arkadaslar turnuvaya katilmak isteyenler azaldi ve eger 30 a ulasamazsak 24 veya 25 kisilik bi lig ayarlicam

dedigim gibi son kayit cuma saat 20.00 saat en gec 23.00 de de fixtur ve gruplari yazicam o saatten itibarende maclarimiz baslayacaktir

simdiden herkese basarilar
  • teşekkürler inşallah düzelir
  • quote:

16-berksarp --- mertonaldi@hotmail.com

adresim yanlış olmuş doğrusu
    mertronaldi@hotmail.com
    "R" unutulmuşta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berxarp -- 29 Mart 2006; 17:17:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.