Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSN:immortal-knight@hotmail.com
  • Whocares in dediği gibi karışlıkla baş edebilirsen 1. si daha uygun.

ayrıca 2. turnuvaya bende katılmak istiyorum.
    omerakbas2@hotmail.com
  • ben de ikinci turnuvaya katılmak istiyom bni kagıta eklersin tmm mı abicim whocres ve de maclarda basarılı olacagımm
  • ikinci turnuvaya ben de katılmak istiyom
    denzo_ss@hotmail.com
    bi de arkadasım da katılmak istiyomus iste onu da eklersin : buyanik@hotmail.com
    ikisinde de ekleyin abi : denzo_ss@hotmail.com
    buyanik@hotmail.com
  • hmm beni de katın yaw:)
    lethargy@mail.com
  • simdi arkadaslar 1. turmuvada en buyuk sorun neydi bazi arkadaslarin mac saatlerinde isleri cikmasiydi degilmi

oncelikle whocares arkadasin yardimiyla ilk sayfaya 1. turnuva gibi gruplari yazariz gruplarin altinada her oyuncunun mailini yazariz daha sonra maclar

icin arkadaslar birbiriyle anlasirlar yalniz belirlenen gun ve saatte oyunculardan birisi oynayamazsa direk yenilgi ile cezalandirilicak

(sanirim herkes haftada 1 mac olmasini onaylar) ayrica sunuda soyliyeyim play off olaylarinda kura degil seribasi olayi olucak yani grup liderleri ilk 6 yi

onardan sonraki en iyi 12 takimda geri kalan play off takimlarini olusturacak bilmiyorum siz ne dusunursunuz ama ben boylece grup maclarini oneminin

articagini dusunuyorum

Ve son olarak turnuvaya girmek isteyenleri ekliyrum ama dusenmedigim bi problemimiz cikabilir oda fazla sayida talep olmasi bu durumda nasil bi yol

izlemeliyiz bu konudada bana yardimci olursaniz seviirim simdiden tskler

• Bende ikinci turnuva için kaydımı yaptırayım gundogdu001@hotmail.com

ayrıca benim önerim 20 takım olması ve önceliğin 1.turnuvaki maçlarını hiç aksatmadan yapan arkadaşlara verilmesi
  • Nasıl oluyor kayıt.Doluysa bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Nasıl oluyor kayıt.Doluysa bekleriz.

hayir daha kayit falan dolmadi daha dogrusu henuz kimlerin katilacagini kararlastiramadik zaten problemde kimlerin katilacagi cunku sanriim 30 kisiden fazla muracaat olcak
  • beni de yaz 2. turnuvaya.

msn: ac0@superposta.com

katılımcı sayısına göre lig usülü olabilir.
  • beni unutmayın ben de katılmak istiyorum

gfb_seran@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

simdi arkadaslar 1. turmuvada en buyuk sorun neydi bazi arkadaslarin mac saatlerinde isleri cikmasiydi degilmi

hayır sadece bu değildi. Bende varım bu işte diyip , ne mailden nede forumdan hiç bir ses çıkartmayan, mail atmama rağmen cevap alamadığımda oluyordu.

quote:

oncelikle whocares arkadasin yardimiyla ilk sayfaya 1. turnuva gibi gruplari yazariz gruplarin altinada her oyuncunun mailini yazariz daha sonra maclar

icin arkadaslar birbiriyle anlasirlar yalniz belirlenen gun ve saatte oyunculardan birisi oynayamazsa direk yenilgi ile cezalandirilicak

Direk yenilgi olayı bence saçma olur. Neden mi? Ben işimin gereği + internet ortamını çok sevdiğimden dolayı neredeyse çoğu zamanım bilgisayar başında geçiyor.Ama bazen öyle oluyor ki nba oynayacak zamanım yada bezen isteğim doğmuyor. EVet bilgisayar başındayım ama bir türlü oynayamıyorum vs. Bence Belirli zaman olayı saçma. Kim kiminle yapacaksa takipçi olmalı. Rakibine sürekli sormalı. Müsaitmisin?Oynayalım mı?Mutlaka böyle olunca uygun bir zaman bulunuyor. Ama yinede siz bilirsiniz. Fikrime ne diyorsunuz???

quote:

(sanirim herkes haftada 1 mac olmasini onaylar) ayrica sunuda soyliyeyim play off olaylarinda kura degil seribasi olayi olucak yani grup liderleri ilk 6 yi

onardan sonraki en iyi 12 takimda geri kalan play off takimlarini olusturacak bilmiyorum siz ne dusunursunuz ama ben boylece grup maclarini oneminin

articagini dusunuyorum

haftada 1 maç olayı benim için yine saçma. Yukarda anlattığım gibi, yeri gelecek ard arda 3-4 maç yapıcam , yeri gelecek haftada 1 maç bile zor çıkartçam. O an ki şartlara bağlı işte. Hele hele 30 kişilik bir turnuvada böyle durumla çok karşılaşılır.Onun için serbest bırakılmalı oyuncular.
    ama işlerin düzgün gittiğini , herkesin belirtilen son tarih maçlarını yaptığını nasılanlayacağız? İşte burada turnuva düzenliyicisine iş düşüyor bence biraz. Takip edecek , soracak soruşturcak ki ben sorup duruyordum. Zaten bilinçli insanlar gereğini yapar.

Sizden ricam , öylesine turnuvaya katılacaklar hiç katılmasınlar İşleri güçleri olanlar,sınavları bahane edenler vs. vs. vs.

quote:

Ve son olarak turnuvaya girmek isteyenleri ekliyrum ama dusenmedigim bi problemimiz cikabilir oda fazla sayida talep olmasi bu durumda nasil bi yol

izlemeliyiz bu konudada bana yardimci olursaniz seviirim simdiden tskler

30 u geçeceğini sanmıyorum yinede. Evet ilgi büyük ama sanmam yaaa Hah geçerse şayet 30 dan sonrasını yedeğe alırsın. Baktın 30 kişilikten bazılarına hiç ulaşamıyorsun , hemen 1.haftadan gereğini yaparsın.Yedekleri devreye sokarsın vs. Nasıl ? iyimi? Zaten 30 kişilik oyunculardan mutlaka firar verecek çıkar.
    Zenith arkadaşın dediği gibi , 1.turnuvada oyunun ciddiyetini kavramış , her an ulaşılmak istendiği zaman ulaşılabilecek arkadaşlar mevcut.Eğer istersen onları özel mesajla istediğini söyle e-mail adreslerini vereyim.

Gerçekten zor iş. Ama yerine oturursa çok zevkli olacaktır. Ama iyi bir organizasyon şart. Güveniyoruz sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 28 Mart 2006; 13:51:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lethargy

hmm beni de katın yaw:)
    lethargy@mail.com

"hmm" demen öldürüyo beni..her cümlenin başında "hmm"

bu arada beni de katın

mustafa_ul@hotmail.com
  • arkadaslar 2. turnuvaya girmek isteyenleri kaydediyorum insaallah guzel bi calisma olur bu arada whocares senin dedigin istedigin kadar mac olayini

aslinda bende isterim ama su war gruplarda herkes 10 mac yapicak ben 10 maci bitiririm 2 haftada , grubun bi baska uyesi 5-6 haftada bitirirse maclarini

ne oldugu anlasilmaz grupta

tamam mac sayisi serbest olur ama bi kuralla bi grupta en fazla mac oynayan en az oynayandan en fazla 2 mac fazla oynayabilir bilmem siz ne

dusunursunuz
  • Bence bir puan cetveli oluşturalım, normalde de maçlar yapılamıyor o zaman cetvelde yapılan maç sayısı eksik kalabiliyor. Cetveli yaparsak kimin ne kadar maç yaptığını ve kaç puanı olduğunu görebiliriz. Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Bence bir puan cetveli oluşturalım, normalde de maçlar yapılamıyor o zaman cetvelde yapılan maç sayısı eksik kalabiliyor. Cetveli yaparsak kimin ne kadar maç yaptığını ve kaç puanı olduğunu görebiliriz. Ne dersiniz?

süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: Lethargy

hmm beni de katın yaw:)
    lethargy@mail.com

"hmm" demen öldürüyo beni..her cümlenin başında "hmm"

bu arada beni de katın

mustafa_ul@hotmail.com

yaaa o öldürür adamı

• 2.turnuva düzenliyicimiz vandosa .. kafanda birşeyler oturmaya başladımı? Ne düşünüyorsun? ne yapmayı düşünüyorsun bizim fikirlerimiz doğrultusunda ve kafandakilere göre?

Bence benim 1.sayfada hazırlamış olduğum gibi bir döküman yazmaya başla.Kurallar , yapılması gerekenler vs. vs. vs. Tabi kafada belirlediysen artık

turnuvaya katılacak olanları zamanla daha eklersin o sorun değil. Zamanımız var nasıl olsa daha. Grafik olaylarınada girişirsen süper olur ki yapacağını biliyorum

I love this Game ( Bi basket oynamaya çıkayım dışarıya yaaa )

• 2. turnuvada varım
    mertronaldi@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

2.turnuva düzenliyicimiz vandosa .. kafanda birşeyler oturmaya başladımı? Ne düşünüyorsun? ne yapmayı düşünüyorsun bizim fikirlerimiz doğrultusunda ve kafandakilere göre?

Bence benim 1.sayfada hazırlamış olduğum gibi bir döküman yazmaya başla.Kurallar , yapılması gerekenler vs. vs. vs. Tabi kafada belirlediysen artık

turnuvaya katılacak olanları zamanla daha eklersin o sorun değil. Zamanımız var nasıl olsa daha. Grafik olaylarınada girişirsen süper olur ki yapacağını biliyorum

I love this Game ( Bi basket oynamaya çıkayım dışarıya yaaa )

1. kimin yazdigini unuttum ama kesinlikle puan cetvelini en basindan beri dusunuyodum zaten lig usulu yapicaksak bunu yapmamiz zorunlu

2-whocares kafamda hersey hazir turnuva kurallari ilkinden pek farkli olmayacak zaten ama grafik derken neyi kastettin onu anlamadim cevabini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.