Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ViNcEtr

abi bişiy sorcam nie gene sen yapmıon yoqsa katılmıycan mı?

basketbolsuz bir hayat düşünemiyorum oyunlarlada herzaman kendimi motive ederim

yeni turnuvada bende varım ama organizasyon hakkını diğer arkadaşlarada vermeyi , değişik işler çıkartılmasını istiyorum

Kalbim sizinle

• Yeni konsollarda daha bi başka olur zevki.
  • 2. turnuvada bende olmak istiyorum gfb_seran@hotmail.com
  • Gidip kendi çapımda oynayayım ben Geç kalmışız turnuvalara Hazırlık maçı isteyen pm'den ulaşabilir.
  • benimle oynamak isteyen varsa (nba lıve) hamachi ağımın adı SMAÇ,şifresi 123 msnim slamflyer@hotmail.com HADİ OYNAYALIM!
  • vıncetr senle hazırlık maçı yapalımmı?
  • 2. turnuvaya bende katılmak istiorum saol şimdiden msn:sinanyarimkaya8@hotmail.com(bu arada hazırlık maçı yapmak isteyen varsa onla da maç yapabiliriz)siz eklersiniz
  • Ben turnuvaya doyamadım tekrar katılmak istiyorum. MSN guraktan@yahoo.com
  • Arkadaşlar Rubins(burakkarslioglu) arkadaşımla tek maç yapabildik o benim tek maç üzerinden üst tura çıkmamı istedi

Ve işte o tek maçın screenshotu Ben Detroit

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • kutluyorum
  • bence boyle turnuvalar sürekli yapılmalı bencede zahmetli ancak bir o kadar güzel bir çalışma olmuş bende olmak isterdim ancak pc o kadar kaliteli degil
  • BRavo...
  • Teşekkürler arkadaşlar

Finalistimizi heyecanla bekliyorum.....
  • kutluom ha bu arda jamshot msnim matrak1905@passport.com istersen nba gir bu msne man
    ı love anygame
  • whocares sinanyarimkaya8@hotmail.com u eklersen sevinrim daha once de yazdım ama gorulmedi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy_punisher -- 27 Mart 2006; 17:55:58 >
  • Dostlarim 2. turnuva icin size iki secenek sunuyorum
    1- 30 takim aliriz turnuvaya bunlari nba deki gibi 6 gruba dagitiriz ( her gruptaki takimlar bir birleriyle 2ser mac yapar - bi evsahibi bi deplesman olarak- )

yani herkes 10 mac oynar ve 10. maclardan sonra ilk 16 play off a kalir sonraki bildiginiz gibi iste

yada 20 takim aliriz grup falan olmaz herkes birbiriyle 1 mac yapar ve 19. hafta sonunda ilk 8 ceyrek finalden baslar

oncelile hangi lig turunu istiyosunuz onu bilmem lazim onu kararlastirdiktan sonra yeni hotmail uyeligi alicam lig icin herkesi oraya kaydedicem ve fixturu yapicam simdi cevaplarinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Dostlarim 2. turnuva icin size iki secenek sunuyorum
    1- 30 takim aliriz turnuvaya bunlari nba deki gibi 6 gruba dagitiriz ( her gruptaki takimlar bir birleriyle 2ser mac yapar - bi evsahibi bi deplesman olarak- )

yani herkes 10 mac oynar ve 10. maclardan sonra ilk 16 play off a kalir sonraki bildiginiz gibi iste

yada 20 takim aliriz grup falan olmaz herkes birbiriyle 1 mac yapar ve 19. hafta sonunda ilk 8 ceyrek finalden baslar

oncelile hangi lig turunu istiyosunuz onu bilmem lazim onu kararlastirdiktan sonra yeni hotmail uyeligi alicam lig icin herkesi oraya kaydedicem ve fixturu yapicam simdi cevaplarinizi bekliyorum

1.seçenek daha uygun gibi 2.turnuvada ben de warım gfb_seran@hotmail.com

• dostum suan mailini birakma ben sizden daha sonra maillerinizi alicam oncelikle hangi lig turu olsun onu belirleyelim

en gec yarin aksam ligimizin seklini belirledikten sonra en gec cuma aksamina kadar takimlari ve fixturleri ayarlicam simdilik tskler

ha birde 2. turnuvaya katilmak isteyenlerin mailleri ni bu msjdan once yazdilarsa bu msj dan sonra tekrar yamalarin rica ediyorum bu msj dan sonrasi

dikkate alinacaktir simdiden tskler
  • Bence de 1. seçenek akla yakın hem daha çok maç olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostum suan mailini birakma ben sizden daha sonra maillerinizi alicam oncelikle hangi lig turu olsun onu belirleyelim

en gec yarin aksam ligimizin seklini belirledikten sonra en gec cuma aksamina kadar takimlari ve fixturleri ayarlicam simdilik tskler

ha birde 2. turnuvaya katilmak isteyenlerin mailleri ni bu msjdan once yazdilarsa bu msj dan sonra tekrar yamalarin rica ediyorum bu msj dan sonrasi

dikkate alinacaktir simdiden tskler

Şimdiiiii şöyle bir durum var 1.turnuva düzenliyicisi olarak , gerçekten de zevk aldığım ortada ki bu turnuvayı düzenledim.Halen de almaktayım.Yanlız gördüm ki bazı talihsiz olaylar dışında ve niyazik ki sorumsuzluklar tekabül etmekte. VANDOSA arkadaşım kafandaki planların gerçekten çok güzel. Bana uygun olanda 1. seçenek. Daha zevkli olur. Yanlız yapabileceğinden yada yapabileceğimizden eminmisin diyelim???

neden? Çünkü insan sayısı arttıkça kargaşa çıkacak , sorumsuzluklarda doğru orantı artacak. Sana soruyorum.Herkes ile teker teker uğraşabilecekmisin? Herkesi doğru yere yönlendirebilecekmisin?Unutma ki sorunlar çıkıyor. Haaa yaparım diyorsan helal olsun derim çünkü ben baya bi yoruldum bu işten ki sayımız 16 idi bizim. Sen 1.seçenek de 30 kişiden bahsetmişsin. Allah kolaylık versin derim.Bi ölç , tart,biç sonradan sorun çıkıp bunlar bunlar olmadı demiyesin uyarmak istedim.

1.seçenek için oyumu veriyorum ve gerekenleri en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Yanlız forumda katılmak isteyenler için en son mesajından sonra tekrar katılmak için başvuru yapmalarını istemişsin. Bence 2. sayfadanitibaren insanları bularak yada haberleşme yöntemin nasıl olcak bilemiyorum , turnuva listesini hazırlayabilirsin. Tekrar yazdırma insanlara bence.Uzun sürer işimiz anlayacağın. Ama sen bilirsin yinede. Sana bırakıyorum .

Bizim 1. turnuva sonuçlanır sonuçlanmaz senin yeni planların ve grafiklerinle beraber 1. sayfada tüm değişiklikleri yapacağım. Ama önce bi finalist belli olsun dimi hemen ardından ayarlarız. Zaten 2-3 güne kadar belli olur finalist ve şampiyon

Önemli not: Lütfen msn den eklemeyin artık beni. Daral geldi.Milyon insan birikti :D Eklemiyorum artık kimseyi.) ( Bir dip not daha : Buda büyük bir sorundu benim için. düşünseneze milyon insandan milyon ses çıkmasını pöffff ama I love NBA and Basketball

gerek varmı bilmiyorum ama Turnuvaya katılmak istiyorum olgacocek@hotmail.com

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.