Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda çeyrek final ikinci maçım yarı finaldeyim önümdeki maçlara bakıyorum artık

http://img477.imageshack.us/my.php?image=nba31lk.jpg
  • kutluyorum

• biz bi yapamadık gitti

o boşken ben doluyum o dolu ben boşum

pzt demiştik msnde yok arkadaş..
  • evet arkadaşlar. denzo_ss@ ile bende çeyrek final maçımı yaptım.
    sonuç : kendisi kurduğunda ben yendim. Sonradan ben kurdum oyunu 2. period 20 sayı farkla yine yenerken arkadaşın işi çıktı ve gitmek zorunda olduğunu , yenilgiyi kabul ettiğini beyan etti . Teşekkür ederim kendisine.Güzel maç oldu.

Eeee yarı finaldeyiz dimi :D

Screen Shotlar sadece ilk maçımızdan var , son maçımızın ss sini almaya gerek duymadım..

iki maç da = miami heat oldum ben

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

biz bi yapamadık gitti

kusura bakma gündeminde olmayan işler çıktığı için gelemedim.

Maç yapma imkanımız yoksa sorun bende çıktığı için elenebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

biz bi yapamadık gitti

kusura bakma gündeminde olmayan işler çıktığı için gelemedim.

Maç yapma imkanımız yoksa sorun bende çıktığı için elenebilirim.

yok hocam öyle elenme falan olmaz..bi ara hallederiz..

işler daha önemli
  • beyler cuma gününe kadar hallederseniz sevinirim. Yoksa yarı final turnuvamız 1 hafta daha ertelenecek

halledersiniz siz

• bende bunu bekliyodum güzel çalışma
  • haftaya bilgisayarim geliyo 2. turnuvada bende olucam ss ler guzel olmus devamini bekliyoruz
  • abi ben 2. turnuvaya katılamak istiom matrak1905@passport.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViNcEtr

abi ben 2. turnuvaya katılamak istiom matrak1905@passport.com

ok. gerekli işlemler yapılır

Arkadaşlar... Bu arada yarı final maçlarına halen eksik olan bir grup maçı yapılmadığından başlayamadık. Turnuva düzenliyicisi olarak özür diliyorum sizden. Kısacası grafiğe bakarsanız yarı filan için benim rakibim belli olmadı. Halen sonuç beklemekteyim arkadaşlardan.

ama belli olan 2 arkadaşımız için lütfen siz kendi aranızda anlaşıp gerekli işlemleri yapın diyeyim başka diyecek sözüm yok

• saol dostum ha bu arada ölesine nba 2006 oynamak isterseniz ben her haftasonu akşam ları netteyim matrak1905@passport.com bu msn adresinden bana ulaşabilirsiniz
  • bende olurum inşallah
  • nba oynamak isteyen varsa benle oynayabilir ben turnuvayı kaçırdım olsun kendi aramızda oynarız lakabım basketçi,ağımın adı nba,şifrem 12 benim le bağlantıya geçmek için slamflyer@hotmail.com adresini msninize ekleyin görüşelim ve oynayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamshot -- 25 Mart 2006; 21:29:44 >
  • nba oynamak isteyen varsa benle oynayabilir ben turnuvayı kaçırdım olsun kendi aramızda oynarız lakabım basketçi,ağımın adı nba,şifrem 12 benim le bağlantıya geçmek için slamcı@hotmail.com adresini msninize ekleyin görüşelim ve oynayalım!
  • nba oynamak isteyen varsa benle oynayabilir ben turnuvayı kaçırdım olsun kendi aramızda oynarız lakabım basketçi,ağımın adı nba3-pt,şifrem 12 benim le bağlantıya geçmek için slamcı@hotmail.com adresini msninize ekleyin görüşelim ve oynayalım!
  • arkadaşlar slamcı olanı eklemeyin slamflyer ı ekleyin çok pardon
  • turnuvadakileri ekliom varya hiçbiri oynamıo işim var die arkadaşlar oynuyalım kendimizi geliştirelim matrak1905@passport.com adresini msne eklielim cesareti olan gelsin kapışalım
  • arkadaşlar. İyi hoş benide ekliyorsunuz msn e ama ben artık kimseyi eklemiyorum. Çünkü msn çok kalabalık olmaya başladı ve başedemiyorum.Turnuvaolayı zaten basketbol için yeterli. Ama kendi açımdan söylüyorum bunları.Başka arkadaşlar eklerde, oynarda karışamam da

*** yarı finale çıkanlar bugün belli oldu ve yarı finallerimizi lütfen yapıp , sonucu bildirin bana.

*** 2.turnuva için gönüllü bir arkadaş vardı. Değişik bir sistem ve turnuvayı üstlenmişti. Lütfen gerekli kuralları ve kafasındaki planları + 2.turnuvaya bende katılmak istiyorum diyenleri sanırım 2.sayfadan itibaren e-mail lerini biryere not ederek , gerekli ayarlamaları yaparsa ve bana bildirirse sevinirim. Çünkü Finalistimiz yakın zaman içinde belli olacaktır.

Teşekkür ederim

• abi bişiy sorcam nie gene sen yapmıon yoqsa katılmıycan mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.