Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site gayet güvenbilir benim oyunu alma sırasında hiç bir problemim çıkması saniyesinde serial ve dowload linki geldi. Site sağlam
  • bende o siteden aldım hemen indirmeye başladım oyunun fiyatı da uygun arkadaşlar ilk defa orijinal aldım ara sıra uygun fiyatlı oyunları almak gerek tamamen beleşçiliğe gerek yok
  • hadi bakalım ssleri görelim artık
  • Ah ulan bi kredi kartım olsa 5 dakika durmam. Bu 35 liraya kaçırmam kesinlikle ağlicam ya Elimde nakit var ama kart olmayınca alamıyoruz malesef
  • Arkadaşlar kafayı yiyicem. Sitede durum hala "pending" olarak gözüküyor. Paypal ise ödedin zaten diyor. Mail attım gamersgate yöneticilerine hala cevap yok!
  • indirenler ss koysalar fena olmaz hani
    yalnız bu sene oyuncu faceleri cok berbat olmuş mesela ray allen pierce cok kötü geçen sene süperdi bu oyuncu faceleri bu sene kobe güya kapak oyuncusu geçen seneki face daha iyiydi
  • Gamersgate de durum beklemede olarak gözüküyor. Bitir siparişi diyorum aşağıdaki uyarı geliyor!

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Zaten ödemişim! Daha ne yapmam lazım anlamıyorum!

NBA 2K10 (ÇIKTI)
  • Belki Ellerinde serial kalmamıştır.

Ama sistemde hata olmuş olabilir Çünkü pending yazıyor yanında Complete Payment var. Sen devam et mail atmaya kesin çözülür sıkma canını
  • Sinir bozucu bir durum.
    Hallolur herhalde, inşallah zaman almaz.
  • Yeni bir hesap aldım onla denedim hala aynı durum.

Kafayı yememek elde değil.

Ayrıca paypal da kredi kartı bilgileri girerken, kartın üzerindeki isim bilgisi yazılması gerekmiyor mu? Sadece kart no, son kullanım tarihi, CCV bilgilerini filan giriyorum o kadar. Gerçi paypal ödedin diyor.

Kredi kartı dönem içi hareketlere bakıyorum hiçbir gelişme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Arkdaşlarhttp://www.gamersgate.com/DD-NBA2K10/nba-2k10 burdan şimdi aldım oyunu paypal ile 27.14 tlye ve hemen serial veriyor ve indirmeye başlıyorsunuz.

Nette baktım gayet güvenli kaçırmayın.

Arkadaşım bu site güvenilir mi? Güvenilirse sendit deki siparişimi iptal edip burdan indiricem?

Ayrıca sanırım site aşırı yüklenmeden göçtü göçecek

alan varmı bende alıcam fakat güvenemiyorum işte

• Paypal önce senden 1.95 $ çekiyor ve bir pin istiyor bu pini internet bankacılığından anında görebiliyorsun. Sonra bu parayı geri alabiliyorsun. Bu işlemi yaptın mı?

Ben aldım şuan % 41 iniyor oyun ve serialimi anında verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 10 Ekim 2009; 11:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Arkdaşlarhttp://www.gamersgate.com/DD-NBA2K10/nba-2k10 burdan şimdi aldım oyunu paypal ile 27.14 tlye ve hemen serial veriyor ve indirmeye başlıyorsunuz.

Nette baktım gayet güvenli kaçırmayın.

Arkadaşım bu site güvenilir mi? Güvenilirse sendit deki siparişimi iptal edip burdan indiricem?

Ayrıca sanırım site aşırı yüklenmeden göçtü göçecek

alan varmı bende alıcam fakat güvenemiyorum işte

az önce aldım şimdi indiriyorum gayet güvenli bi sorun yaşamadım

• Neden internete düşmedi bu oyun?Düştüyse pmden link atabilir misiniz arkadaşar?Xbox linklerini falan görüyorum ama pc için linkleri göremedim ben.
  • Oyun çoktan ellerinde adamların arkadaşlar. Securom iş başında gene anlaşılan. Partilerde verilen oyunlar olsun internetten indirilen oyunlar olsun. Grupların ellerine en azından 1 hafta önce geçmiştir oyun. Amcalar securom ile uğraşıyolardır.

Ek: Kadıköy civarında oturan varsa elden parayı veriyim banada çekin oyunu. Veya key kısıtlaması yoksa key de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 10 Ekim 2009; 11:24:47 >
  • İndiren arkadaşların daha bitmedi mi ya SS filan koysalar süper olucak :D
  • Arkdaşlar sonunda oldu. Ödemeyi "Click and Buy" ile yaptım ve oldu. Şu ana kadar sorun çıakrmayan paypal sinirlerimi fena halde bozmuş durumda!

2mb bağlantım olduğu halde maksimum 100 ile indiriyor. Malesef 15 saat sonra bitecek. Gece şu işlemlerde sorun çıkmasaydı çok güzel olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 10 Ekim 2009; 11:39:38 >
  • bende indiriorum ama 3000 peer olunca kasıo bazen duruo
  • bendede arada readfile error yapio unpause yapıyorum devam edio. 8 saat kaldı bakalım bekliyorum
  • Biraz önce tamamen hız sıfırlandı. Bu durum bekleyince geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.