Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Hocam Gamersgate Direct 2 Drive gibi internet üzerinden parasını ödeyerek oyun indirilen bir site yani Steam gibi bir sistemi yok direk indiriyorsun ve sana yollanan key ile oyuna giriyorsun. Nasılki bir demoyu indiriyorsun bir siteden aynı öyle işte

Yok sistemi az çok anladım da... Hani oyunu açarken her açışta register your account tarzı zırvalıklarla başımızı ağrıtacak mı onu merak ettim. Sitenin mantığını anladım tabi ki...
  • Vallahi o oyunla alakalı birşey. Ama sanmıyorum 2K'nın öyle birşey koyduğunu ama dediğin gibi Team Fortress 2 de var bu her açılışta hesap aktif ettirme genelde de Steam oyunlarında var hiç sanmıyorum 2K10 da olacağını..
  • Arkadaşlar oyunda kurulum sınırlaması var mı ? Ona göre bir tanıdıkla ortak alıcaz. Bilgisi olan var mı ? Sipariş vericez ona göre pazartesi gelicekmiş oyun. Yani hem o kendi bilgisayarına hemde ben kendi bilgisayarıma kurabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar oyunu satın almıssınız filan indiriyodunuz en son bi siteden satın aldğınız siteden daha bitmedi mi indirmeniz. Kurunda oyunu biran önce SS atın lütfen
  • yok ben bu oyunu alamıcam
    click and buy kadar özürlü bi site daha hayatımda görmedim görememde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 10 Ekim 2009; 15:22:51 >
  • Ben de bu gamersgate den aldım pending diyor.

Güzel yol 19.95 ceplerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 10 Ekim 2009; 16:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Ben de bu gamersgate den aldım pending diyor.

Güzel yol 19.95 ceplerinde.

Adamlar 19 doları indirdi cebe karşılığında da hava veriyor.

• arkadaşlar oynayanlardan ilk ss ler gelmeye başlıyor
  • Oynayanlar oyundaki değişiklikleri bildirirse ss den daha makbul geçeceğini düşünüyorum
  • Bi siteden satın alıp indiren arkadaşlar vardı ne oldu onlara oyuna mı daldılar yahu.
  • Görünen oki dalmışlar oyuna :D Baksana kimse SS filan koymamıs yada bilgi vermemiş.
  • İyi oynanabilirlik için için analoglu gamepad şart mı?Yoksa klavye falan farketmiyor mu?Ona göre edineceğim oyunu..
  • quote:

İyi oynanabilirlik için için analoglu gamepad şart mı?Yoksa klavye falan farketmiyor mu?Ona göre edineceğim oyunu..

daha oynayan doğru dürüst kimse olmadığı için bi bilgi elimize geçmedi ama gamepad daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

İyi oynanabilirlik için için analoglu gamepad şart mı?Yoksa klavye falan farketmiyor mu?Ona göre edineceğim oyunu..

NBA 2K9 da Gamepad şarttı çünkü klavyede tuşlar çok karısıktı.Gamepadde bile karısıktı zar zor kendime göre ayarladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Nba 2k9'a göre konuşursak ki 2k10un oynanabilirlik açısından eksiği değil fazlası vardır, kesinlikle bi gamepad gerekiyor tam anlamıyla oyunun keyfine varmak için.Bende gamepadimi geçen yıl 2k9 için almıştım.
  • Ağrıtabilir hocam,çünkü oyunun online kısmını çok detaylı yapmışlar,onun dışında crew kurup diğer crewlerle maç yapabiliyoruz,bunlar hepsi de bir skor tablosunda gözükecekmiş.Olablir gibi geliyor bana,ama denemeden görmemek lazım

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Yok sistemi az çok anladım da... Hani oyunu açarken her açışta register your account tarzı zırvalıklarla başımızı ağrıtacak mı onu merak ettim. Sitenin mantığını anladım tabi ki...
  • Evet ilk resimler arkadaşlar Toronto vs Utah

• Hedo'ya yakışmamış Raptors forması Senden bi Orlando resmi bekliyorum arkadaşım
  • My player çalışıyor mu? Birde onu dener misin?
  • my player ın menülerinde ss ler beklioruz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.