Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypal adama kafayı yediritir bi türlü alamadım oyunu
  • Hız sıfırlanınca bi pause yap sora unpause yap devam et
  • paypal aracılığı ile alan arkadaşlar dikkat edin paypal parayı önce bankanızdan çekip kendi hesabına atar, ardından oyunu aldığınız siteye aktarır. yani sorun oyunu aldığınız site ile paypal arasındaki akışta olabilir. bu durumda para sizden çoktan çıkmış olabilir, dikkat edin birkaç defa para ödemeyin...
  • PC için çıktı mı oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

paypal aracılığı ile alan arkadaşlar dikkat edin paypal parayı önce bankanızdan çekip kendi hesabına atar, ardından oyunu aldığınız siteye aktarır. yani sorun oyunu aldığınız site ile paypal arasındaki akışta olabilir. bu durumda para sizden çoktan çıkmış olabilir, dikkat edin birkaç defa para ödemeyin...

o zaman ben bikaç kere ödemiş oldum? Ama dün akşamdan beri pending yazıyor...

Click and buy ile alın arkadaşlar anında aldım onunla hiç beklemeden...
  • click and buy ada üye olurken yer i kontrol edin deyip duruyo offf
  • Bana da öyle diyordu. İstanbul yazıyordum başka bişey çıkıyordu o alanda devam et dedim devam etti. İlginç :) Zaten adrese çok da gerek duymuyorum. Nasılsa internetten indiriyoruz...
  • 10-16 Ekim arasında çıkıcakmış galiba oyun aldığım duyumlara göre.Dün haberim oldu.
  • 9 unda 12 sinde çıkacak deniyordu derken internetten indiriyoruz şuanda birkaç arkadaşla(orijinal). Yukarıda yazılanlara bakarsan görebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

click and buy ada üye olurken yer i kontrol edin deyip duruyo offf

Aynı sorun bende de var bu ne saçma birşeydir yahu... Baya adresi doğru giriyorum adres bilgisi yanlış diyor :D böyle saçmalık mı var
  • Anlayamadım neden sizce böyle oldu ben izmir adresi yazdım hiç bir sorun çıkmadı. pay pal ile ödedim %52de 7 saat kaldı
  • şimdide bloke edilmiş hesabım
    parayla rezillik bu olsa gerek
  • Bende de sipariş sırasında yaşananları geçtim diye sevinirken şimdi de ttnet engeline takıldım. Sürekli internet kopup duruyor. Şu an stabil gibi. inşallah bir sorun çıkmaz.

Sorun yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin. Bütün gece sinirlerim alt üst olmuştu halledicem diye...
  • 2k nın resmi forumuna da bakıyorum GG den indiren bir dolu adam var ama indirmeyi bitirip ss koyan henüz yok. birisi sshot eklese ben de indirmeye başlayacağım :) sanırım aşırı yüklenmeden siteler çöktü.

bu arada aral kutulu oyunun gelişini 13 ekim, fiyatını ise 59 tl olarak yayınlamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

2k nın resmi forumuna da bakıyorum GG den indiren bir dolu adam var ama indirmeyi bitirip ss koyan henüz yok. birisi sshot eklese ben de indirmeye başlayacağım :) sanırım aşırı yüklenmeden siteler çöktü.

bu arada aral kutulu oyunun gelişini 13 ekim, fiyatını ise 59 tl olarak yayınlamış...

Aral ile bu gg areasında yarı yarıya fark var. Bunun için kutulu alınır mı bilmem. Şahsen ben hayatta almam

Nette dolaşan birkaç gameplay videosuna baktım, geçen seneyle hiçbir fark göremedim. Umarım öyle değildir

• Shopto'dan bende sipariş vermiştim halen " Dispatched " yazıyor. Ayın 8'inde de parayı çekmişler 51 TL.

Acep kaç gün beklerim ki
  • %56 oldu sabredemiyorum artık Ayrıca 6 saat 48 dak var daha
  • Yalnız GamersGate den siparişleri verdik ama benim Order History'de 2 adet sipariş pending duruyor bu nasıl iştir anlamadım 1 tane oyun aldık 3 tane kastılar :D İptal etme ikonu da bulamadım öyle duruyolar... Almıyorum kardeşim ya mail attım inş dönerler.
  • Bu GamersGate sitesinde en çok merak ettiğim olay indirdiğimiz oyunda bizi tutsak altına alma gibi bir durum söz konusu olacak mı? Mesela daha önce steam dan Team Fortress 2 indirmiştim. Her oyunu açışta steam da online olacaksınız sonra steam giriş yapacak oyunu açarken çok bekletiyordu... Acaba bu gamersgate de de aynı sistem var mı? İlk indiren arkadaşlar sistemi buraya yazarsalar oyunun nasıl çalıştığını falan, şuanda en çok merak ettiğim konu o...
  • Hocam Gamersgate Direct 2 Drive gibi internet üzerinden parasını ödeyerek oyun indirilen bir site yani Steam gibi bir sistemi yok direk indiriyorsun ve sana yollanan key ile oyuna giriyorsun. Nasılki bir demoyu indiriyorsun bir siteden aynı öyle işte
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.