Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes deki be come a legend modu tarzı bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

pes deki be come a legend modu tarzı bişi

aha baskette mükemmel olur ya . 2k10
  • Oyunu gamersgatedenhttp://www.gamersgate.com/DD-NBA2K10/nba-2k10 Satın aldım ve indirdim beyler. Birazdan myplayer mod için ssler geliyor sabır.

Haa şunu söyliyim ultra high bende çıkmadı oyuncularda high var en fazla ama yinede formalar hareketli
  • Evet adamlar ellerine geçirdiği gibi vermiş alın uğraşın durun diye.
  • Bakıyorum da oyunu kuran bir arkadaşımız var hemen de ekran görüntülerini koymuş saolsun teşekkür ederiz Ben oyunun orjinalini alacağım büyük ihtimalle ama o çıkana kadar da diğer sürüm ile bir süre idare edeceğiz artık Neyse daha fazla ekran görüntüsü koymanız mümkünse elinizi korkak alıştırmayın koyuverin gari Grafikler de Nba 2K9'a göre biraz daha iyi görünüyor sanki. Denemden kesin bir şey söylemek doğru olmaz gerçi ama ekran görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla ufak rütuşlar var galiba.

• Orjinal alın rahat edin arkadaşlar. Keyfim yerimde şimdi my playerden görüntüler

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Benden şimdilik bu kadar arkadaşlar.Şimdi myplayera dalma zamanı

• Orijinal aldık zaten de adamlar paranın üstüne yattı.
  • Cevap gelmedi mi hala?
  • ne oyunmuş arkadaş 1 gün uğraştım ne oyunu edinebildim ne başka bi şey yapabildim
  • Yok hocam cevap adamların umrunda değil.
  • Of be harikaymış,değerler falan da iyi olmuş ama bir edit çekerim onlara galiba.Hidonun suratını düzeltmişler sonunda 2k9 daki neydi öyle ya alakasız alakasız.
    Oha MyPlayerdaki suratlar harika olmuş,2k9 daki gibi embesilimsi bakmıyorlar,çok iyi ya.Nese iddaadan çıkanla alcaz artk xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balparmak -- 10 Ekim 2009; 23:42:10 >
  • Oynanış nasıl peki? Neler değişmiş?
  • Burada yapacağınız her türlü konu dışı muhabbet silinecek, her türlü illegal içerikli (crack, ilaç, hasta, doktor, torrent, rapid vs... türünden) mesajlar da size uyarı puanı olarak geri dönecektir. Bu yüzden konuyu daha fazla kirletmek yerine oyun içeriği hakkında konuşmanızı dileriz.

İyi geceler.
  • Arkdaşlar oynanış tam bir simulasyon bana göre animasyonlar zaten olağan üstü diyecek bir şey yok. Lebronların takımının maça başlaması tam komedi lebron tüm takımın fotosunu çekiyor mo williams shaqin kucağında . Sora gidiyor lebron klasik pudra hareketini yapıyor.

Bu yıl oyuncuların yüz ifadeleri çok gelişmiş mimikler harika buda oyunu robotlaşmasından kurtarmış bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 10 Ekim 2009; 23:48:30 >
  • Oyuncu yaratma ekranı harkia görünüyor. 2K9'da ki gibi yaratılan her adam birbirine benzemez umarım. Farklı yüz ifadelerinin olması çok önemli, bu arada oynanıştan da bahsederseniz seviniriz. Paslar ve dribling de iyileştirmeler olduğunu okumuştum konsol bölümünde siz ne diyorsunuz? Animasyonlar da ciddi ciddi iyileştirmeler yapılmış mı acaba?
  • online desteği varmı?
  • Var var,2k forumlarında oyunla ilgili ciddi fps sorunları olduğu söylenmiş bir anda düşüyormuş falan.Nese sorun değil öyle de oynarız,zaten ekim'in sonuna kadar yama çıkar oyuna.
  • Admini Kızdırmayun
  • Oyunu almaya gidiyorum 1 saat 21dk ya kadar gelirim. Resimler çok hoş bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.