Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escoteric

Oyunu almaya gidiyorum 1 saat 21dk ya kadar gelirim. Resimler çok hoş bu arada.

nerden alıcan
  • SS'lerde grafikler cok kotu

full ayarlarda oynayan yok mu
  • Yalnız birşey varmış orijinal alanlarda dahi yüzlerce bug var deniliyor 2K forumlarında. Oyunun adı NBug2K10 olsun diyolar
  • şu başlıkta değişirse iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Burada yapacağınız her türlü konu dışı muhabbet silinecek, her türlü illegal içerikli (crack, ilaç, hasta, doktor, torrent, rapid vs... türünden) mesajlar da size uyarı puanı olarak geri dönecektir. Bu yüzden konuyu daha fazla kirletmek yerine oyun içeriği hakkında konuşmanızı dileriz.

İyi geceler.

dikkat edelim arkadaşlar oynanıştan falan bahsedelim grafik motoru nasılsa aynıdır fazla değişmemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Admini Kızdırmayun

saat 2 yi geçiyor. yatmıştır o. rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 11 Ekim 2009; 2:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Admini Kızdırmayun

saat 2 yi geçiyor. yatmıştır o. rahat olun

Pusuda Pusuda ,Orijnal Aldım Oyunu Daha YÜklemek Fırsatım Olmadı Sabah İnş Ful Grafik Acıp Oynucam.

Biri Buglardan Bahsetmiş Ayrıca Ne Buglar Varmış Ki?

• düşmüş hemen ...
  • İndirme hızım sonunda arttı ve beklenenden önce bitiyor download işlemi. Bir saat sonra sıcak bilgilerle geliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Ekim 2009; 4:41:54 >
  • Evet arkadaşlar oyunu sonunda oynayabildim. Henüz bir maç yaptım. Size birkaç ss gönderiyorum.
    Oyunu test ettiğim sistem:

C2D E6300 1.86
    HD3850 256mb/256bit
    2gb ram

Grafiklerde 1680*1050 çöz. her şey high ve MSAA 8x de. Bu şekilde maç öncesi, sonrası, arada video gösterirken hiç takılma yok ancak maçta 20-25 fps arası seyrediyor ve hafif takılma mevcut.

Oyunun grafikleri beklendiği gibi daha kaliteli. Daha gerçekçi, kaliteli yüzler yapılmış ancak oyuncular bazen kambur durabiliyorlar.. Topun çemberden sekmesi, fileden geçişi çok hoş olmuş. File sesi de güzel..

Spikerler daha fazla yorum yapıyorlar ve ancak oynadığım kadarıyla ahım şahım bir fark göremedim. Bu konuda sağlam yorum yapabilmek için en az birkaç maç yapmak gerekir diye düşünüyorum.

Seyirciler çok daha etkili tezahuratlar yapıyorlar ve arada çalınan müzikler daha hoş olmuş...

Salonda merdivenlerde sürekli aşağı - yukarı çıkan elemanlar artık gözüme pek çarpmadı. Ve yedek kulubesi daha da zenginleştirilmiş.

Oynanışa gelirsek:

- Oynanış geçen seneden çok fazla farklı değil. Oyuncular sanki daha hızlı hareket ediyorlar gibi geldi. Tabi bunu ayarlardan düzenelyebiliriz.

- Defans yaparken rakibe kilitlenmeyi değiştirmişler.

- Oyuncunun topla etkileşimi çok daha güzel olmuş. Topu arkasında geçirirken daha kıvrak ve gerçekçi bir hareket çiziyor..

- Şutlar çok daha gerçekçi olmuş.

- Oyun kurma menüsü zenginleştirilmiş ve her pozisyon için ayrı oyun kurma taktikleri var. Bu çok güzel olmuş.

- Birkaç alley-oop yapıldı maçta ve geçen senden çok daha iyi.

- Oyuncunun stamina bar ı var artık. Sürekli koşması staminasının bitmesine ve dengesiz hareketler yapmasına sebep oluyor. En sevdiğim özelliklerden biri bu. Sürekli koş koş sayı at olayı yok artık. Oyunu kurarak akıllıca oynamak gerekiyor..

Oyunda yeni mod olarak gözüme "Online Lig modu" çarptı. Sağlam bir online sistemi yaptılarsa geçen seneden çok daha fazla oynanacağını düşünüyorum.

Şimdilik izlenimlerim böyle. My Player moduna bakmadım daha. Birkaç maç yapıp tam olarak alışmaya çalışıyorum. Çok fazla oynamadığımdan da buglara pek rastlayamadım.

Oyunun girişi, müzikleri daha güzel, daha heyecanlı olmuş...

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Takım seçim ekranı daha derli toplu gözüküyor...

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Menüler ise tamamen değişmiş... Nba 2k9 daki gibi en ufak bir takılma yok. Ancak bu menü sistemine tam alışamadım.

Mesela sağ tuşa basınca yan sekmeye geçmiyor, sağ sekmeye geçip orda kalması için ok tuşuna basılı tutmamız gerekiyor. Kısacası, seçeceğimiz sekmenin yön tuşlarını basılı tutup enter/veya game paddeki tuşa basıyoruz...

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Ayrıntılı grafik ayarları geçen seneki gibi.. Ayrıca seçtiğimiz ayarlara göre benchmark yapabiliyoruz.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Ekim 2009; 13:36:21 >

• fearless bilgiler için sağol iyi tespitler yapmışsın
  • oyun malum yerde çikti yamulun
  • bende indiriyom formalar dalgalanıyor değil mi?
  • quote:

bende indiriyom formalar dalgalanıyor değil mi?

ultra high seçeneğinde dalgalanmalar oluyor
  • Hiç mp oynayan yok mu?

Hamachi aracılığı ile oynanıyor mu. Oyunu şu an indiriyorum.
  • multiplayer için orjinal olması şart mı_
  • Arkadaşlar my player moduna şöyle bir baktım. Gayet güzel yapmışlar. Ayrıntılı karakter oluşturduktan sonra antrenmanlara, maçlara giriyoruz. Skill points kazandıkça da özelliklerimizi arttıyoruz.

Multiyi henüz deneyemedim. Oynamak isteyen varsa deneyelim...

Ayrıca ben de Ultra High seçeneği açılmadı. En fazla High oluyordu...
  • Fearless sende player detialda en çok high mı var ultra high mı var?
  • basligi degistirin artik

Online Desteği mi? ??? kac aydir boyle
  • Az kaldı kurulmasına ya biri bana nasıl Alley Hoop Yapılıyor söyleyebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.