Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözülmedi artıkta çözülmez tavsiye etmiyorum bu siteyi.
  • Arkadaşlar size bi kaç küçük yararlı bilgi verecem:

OYUNDA PERFORMANS SORUNU YAŞAYANLAR DİKKAT !!!

1. Oyunda grafik ayarlarında PLAYER eskiden 4 seçenekliydi ve ultra high vardı.şimdi bu seçenek 3'e indi ve onun için en yükseği ultra high değil, high oldu.Eski NBA 2k9 daki high ile bu yeni 2K10 daki medium aynı seviyedir.eğer ki performans sorununuz varsa player'ı medium seçmeniz lazım.. ve medium yaptıktan sonra bana dua edeceksiniz :)

2. Ayrıca yine crowd detail'i LOW ve sideline characters'i off yapmak büyük bi artış sağlayacak performansınızda..

3. bunun yanı sıra texture quality MEDİUM olmalı konfigurasyonu yetersiz sistemlerde.

4. bir de camera da zoom'u 5 te 7 ye çıkarın daha zevkli oluyo.sanırım NBA 2K9'da default bu NBA 2010 un 7 si gibiydi zoom olayında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 11 Ekim 2009; 14:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND
    Çözülmedi artıkta çözülmez tavsiye etmiyorum bu siteyi.

uyarı için sağol, umarım sorunun kısa zamanda çözülür.
    oyun internette sadece bu sitede olduğundan yığılma kaynaklı bir sorun oldu sanırım.
    bir 30 daha öder aral veya maviden alırım, garanti olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blingmh

quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Oyun akıcı hiçbir sorun yok...

Bu arada online oynayacak hala kimse çıkmadı

@yuzi_55
    Oyun hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi paneldeki sistemim ile 20-25 fps arası oynuyordum. Ani fps düşüleri yaşamadım hiç.

Bu arada my player modu çok güzel olmuş. Soluksuz onu oynuyorum. Artık boynum, omuzum, kollarım tutuldu ara vermek zorunda kaldım

My player modu hakkında detaylı bişeyler yazarmısın dostum bende yaklaşık 4 saat sonra falan oynayabileceğim fakat sabırsızlanıyorum baya merak ettim modu.

Başta tipini, pozisyonunu, animasyonları, atış stillerini vs düzenleyerek başlıyorsun. Oyun otomatik olarak bir takımın altyapısına atıyor seni. Oyunda bir de koçumuz var bize taktik veriyor

Katıldığın takımla birlikte 6 maç yapman gerekiyor. Oynadığın maçlarda yaptığın her hareket + ve - oalrak puanını belirliyor. Puanlama C , C-, C+, B, B-, B+ diye gidiyor. Her maçta da belli başlı hedeflerin var bunları tamamlayarak skill puanı almaya çalışıyorsun. Skill puanlarınla da tahmin edebileceğiniz gibi özelliklerimizi arttırıyoruz.

Maçların yanın antrenmanalrda var. Shooting, Dribbling, Attach, Rebounding vs diye. Bunlarla da hefelerimize ulaşıp yine skill puanı topluyoruz..

Ayrıca tek başımıza antrenman veya teke tek maçlar yapabiliyoruz.

Eğer o ilk 6 maç sonucu iyi bir iş çıkarmışsan seni training camp a davet ediyorlar orda kendini göstermeye çalışıyorsun.

Ben şu anda ilk 6 maçı yaptım ve Lakersin kadrosundayım. Lakers ile maçlar yapıyoruz(antrenman). Bundan sonra ne olacak onu ben de bilmiyorum
    Maçlar 5 er dakikadan oynanıyor ve tabi zaman zaman benche oturtuyor koçumuz. Oyunumuz geliştikçe aldığımız süre de artıyor.

@yuzi_55

Evet, oyun orijinal...

@regist

GG'de pending sorununu ödemeyi "clickandbuy" ile yaparak çözmüştüm. Oyun bu sabah 4'te indi ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum...paypal ile almaya çalıştığım ürün hale pending durumunda...

• Arkadaşlar size bi kaç küçük yararlı bilgi verecem:

1. Oyunda grafik ayarlarında PLAYER eskiden 4 seçenekliydi ve ultra high vardı.şimdi bu seçenek 3'e indi ve onun için en yükseği ultra high değil, high oldu.Eski NBA 2k9 daki high ile bu yeni 2K10 daki medium aynı seviyedir.eğer ki performans sorununuz varsa player'ı medium seçmeniz lazım.. ve medium yaptıktan sonra bana dua edeceksiniz :)

2. Ayrıca yine crowd detail'i LOW ve sideline characters'i off yapmak büyük bi artış sağlayacak performansınızda..

3. bunun yanı sıra texture quality MEDİUM olmalı konfigurasyonu yetersiz sistemlerde.

4. bir de camera da zoom'u 5 te 7 ye çıkarın daha zevkli oluyo.sanırım NBA 2K9'da default bu NBA 2010 un 7 si gibiydi zoom olayında..
  • 2K9 da sistemi zorluyordu buda zorlar. Zaten verdiğiniz ss lere bakarak konuşursak modellemelerde ve ss lerden anlaşılan kadarı ile efektlerde pek bir değişiklik yok.Tabi bunu oyunu oynayınca anlarız en iyi şekilde. Yine ilk oyundaki gibi bir fps ile karşılaşarız heralde. İlkinde özellikle bütün taraftarların 3d olması sistemi fena halde zorluyordu.Bunda da böyle anlaşılan.
  • Dostum aşağıda dediklerimi aynen uygula oyun baktın kasıyo bunu yap NB2K9 high ayarında oluyo bu ayarlarla.zaten default olarak nba2k10 daha yüksek ondan düşür bu seviyeye süper akıcı oynarsın..
    quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

2K9 da sistemi zorluyordu buda zorlar. Zaten verdiğiniz ss lere bakarak konuşursak modellemelerde ve ss lerden anlaşılan kadarı ile efektlerde pek bir değişiklik yok.Tabi bunu oyunu oynayınca anlarız en iyi şekilde. Yine ilk oyundaki gibi bir fps ile karşılaşarız heralde. İlkinde özellikle bütün taraftarların 3d olması sistemi fena halde zorluyordu.Bunda da böyle anlaşılan.

Arkadaşlar size bi kaç küçük yararlı bilgi verecem:

• Verdiğin bilgiler için sağol da bi mesaj da aynı sayfaya 3 defa atılmaz ki arkadaş
  • arkadaşlar oyunu bende şu anda oynuyorum bence oyun gerektiği kadar değişmiş zaten tamamen farklı bir şey olacak hali yok.Bence oyun mükemmel olmuş hareketler ,animasyonlar,şutlar hepsi güzel bir tek ana menüyü pek sevmedim.Oyuncu harketleri ve oyun yavaşlamış öle adamımızı paldır küldür içeri daldıramıyoruz hız tuşuna sürekli bastığımızda adam yorgunluktan yürüyemiyecek hale filen geliyor (oyuncuyu yorgunluktan ağzını açmış geriye koşar bir şekilde görebiliyoruz) daha anlatılacak çok şey var ama ben oyuna dönmek istiyorum.Herkese sabırlar diliyorum iyi günler.
  • Online oynayacak kişi veya kişiler aranıyor!!!

@linkin_park20

Yetmedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Ekim 2009; 14:41:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blingmh

quote:

Oyun akıcı hiçbir sorun yok...

Bu arada online oynayacak hala kimse çıkmadı

@yuzi_55
    Oyun hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi paneldeki sistemim ile 20-25 fps arası oynuyordum. Ani fps düşüleri yaşamadım hiç.

Bu arada my player modu çok güzel olmuş. Soluksuz onu oynuyorum. Artık boynum, omuzum, kollarım tutuldu ara vermek zorunda kaldım

My player modu hakkında detaylı bişeyler yazarmısın dostum bende yaklaşık 4 saat sonra falan oynayabileceğim fakat sabırsızlanıyorum baya merak ettim modu.

Başta tipini, pozisyonunu, animasyonları, atış stillerini vs düzenleyerek başlıyorsun. Oyun otomatik olarak bir takımın altyapısına atıyor seni. Oyunda bir de koçumuz var bize taktik veriyor

Katıldığın takımla birlikte 6 maç yapman gerekiyor. Oynadığın maçlarda yaptığın her hareket + ve - oalrak puanını belirliyor. Puanlama C , C-, C+, B, B-, B+ diye gidiyor. Her maçta da belli başlı hedeflerin var bunları tamamlayarak skill puanı almaya çalışıyorsun. Skill puanlarınla da tahmin edebileceğiniz gibi özelliklerimizi arttırıyoruz.

Maçların yanın antrenmanalrda var. Shooting, Dribbling, Attach, Rebounding vs diye. Bunlarla da hefelerimize ulaşıp yine skill puanı topluyoruz..

Ayrıca tek başımıza antrenman veya teke tek maçlar yapabiliyoruz.

Eğer o ilk 6 maç sonucu iyi bir iş çıkarmışsan seni training camp a davet ediyorlar orda kendini göstermeye çalışıyorsun.

Ben şu anda ilk 6 maçı yaptım ve Lakersin kadrosundayım. Lakers ile maçlar yapıyoruz(antrenman). Bundan sonra ne olacak onu ben de bilmiyorum
    Maçlar 5 er dakikadan oynanıyor ve tabi zaman zaman benche oturtuyor koçumuz. Oyunumuz geliştikçe aldığımız süre de artıyor.

@yuzi_55

Evet, oyun orijinal...

@regist

GG'de pending sorununu ödemeyi "clickandbuy" ile yaparak çözmüştüm. Oyun bu sabah 4'te indi ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum...paypal ile almaya çalıştığım ürün hale pending durumunda...

Teşekkürler kardeşim, 2,3 saat sonra bende tadına bakıp izlenimlerimi aktarırım.İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blingmh -- 11 Ekim 2009; 14:49:39 >

• kontrollerdeki tuş seçeneklerinin ne oldugunu soleyebilecek varmı pass, shoot, turbo anladımda gerisi nedir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Dostum aşağıda dediklerimi aynen uygula oyun baktın kasıyo bunu yap NB2K9 high ayarında oluyo bu ayarlarla.zaten default olarak nba2k10 daha yüksek ondan düşür bu seviyeye süper akıcı oynarsın..
    quote:

2K9 da sistemi zorluyordu buda zorlar. Zaten verdiğiniz ss lere bakarak konuşursak modellemelerde ve ss lerden anlaşılan kadarı ile efektlerde pek bir değişiklik yok.Tabi bunu oyunu oynayınca anlarız en iyi şekilde. Yine ilk oyundaki gibi bir fps ile karşılaşarız heralde. İlkinde özellikle bütün taraftarların 3d olması sistemi fena halde zorluyordu.Bunda da böyle anlaşılan.

yahu arkadaşım ne aynı eyleri yazıp duruyosun tamam anladık. giriş seviyesi kartla oynarsa olacağı o. verdiğin bilgiler faydalı ama yazıp durma şunları

• 1 saat içinde ss yolluyacağım.
  • online girdigimde server curently full yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ekim 2009; 15:22:40 >
  • 14 saat saat 57 dk sonra pcde hazır olacak
  • Arkadaslar sizden kucuk birkac yararli istegim olacak. OYUN bir oncekine gore nasil?
    Arkadaslar sizden kucuk birkac yararli istegim olacak. OYUN CIKTI mi?
    Arkadaslar sizden kucuk birkac yararli istegim olacak. Yeni animasyonlar var mi?
    Arkadaslar sizden kucuk birkac yararli istegim olacak . OYUN hosunuza gitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 11 Ekim 2009; 16:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Dostum aşağıda dediklerimi aynen uygula oyun baktın kasıyo bunu yap NB2K9 high ayarında oluyo bu ayarlarla.zaten default olarak nba2k10 daha yüksek ondan düşür bu seviyeye süper akıcı oynarsın..
    quote:

yahu arkadaşım ne aynı eyleri yazıp duruyosun tamam anladık. giriş seviyesi kartla oynarsa olacağı o. verdiğin bilgiler faydalı ama yazıp durma şunları

herkesin süper ekran kartları yokki.ssöylediği bi yoruma cvp olsun diye yazdım 3. kez.ikincisini de yollamadı sandım ilkini ondan attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Arkadaslar sizden kucuk bir kac yararli istegim olacak. OYUN bir oncekine gore nasil?
    Arkadaslar sizden kucuk bir kac yararli istegim olacak. OYUN CIKTI mi?
    Arkadaslar sizden kucuk bir kac yararli istegim olacak. Yeni animasyonlar var mi?
    Arkadaslar sizden kucuk bir kac yararli istegim olacak . OYUN hosunuza gitti mi?

hepsine YES 1. soru da daha güzel nba 2k9 dan..
  • Bu nedir arakdaş sayfa dop dolu ama hep aynı şeyler var........
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.