Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet artık konuyu açan arkadaş başlığı değiştirirse iyi olacak Bu arada en son verilen ekran görüntüleri sanırım en yüksek ayarlarda çekilmiş yanılıyor muyum acaba?
  • @DMC yapma hocam allah aşkına.Ben birçok farklılık görüyorum.Bir celsede oyunu yok ettin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

LF2+Pas

saol hacı da LF2 ne?

@DMC
    Abi oyunun NBA 2k9'dan oynayış olarak farkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 11 Ekim 2009; 11:28:56 >

• grafikler NBA 2k9 aynisi zaten

oynanista cok cok az farklar var
    adamlar belkide oynanista sona yaklasti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ekim 2009; 11:35:42 >
  • grafiklere bak be
    tuşlar geçen sene ile aynımı klavye için
  • Grafikler aynısı değil bence... İsterseniz bir açın 2k9u

Gerçi 2k9 un grafikleri bile yeterli. Oynanabilirlik önemliydi benim için. Adamlar 2k10 da bunu daha stabil hale getirmişler. Öyle ahım şahım fark yok tabi...
  • Online oynamayı denediniz mi hiç ? Biraz anlatır mısınız ? Bu gamersgate'i gece açık bıraktım sabah inmiş hevesiyle bir baktımki download ı durdurmuş ne illet bişeydi bu
  • Online oynamak isteyen buraya yazar ya da ö.m ile ulaşırsa deneyebiliriz...
  • çoooooooooooookkkkkkkkkkkk yavaşşşşşşşşşşş
  • Arkadşlar grafiklerde bir şey dikkatimi çekti NBA 2K9 da oyuncu detayını ultra High yaptığımızda formalar filan sallanıyor gibi oluyrodu.bunda ultra High yapmadan mı öyle oluyor. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless
    Online oynamak isteyen buraya yazar ya da ö.m ile ulaşırsa deneyebiliriz...

Online oynayabildiğinizde izlenimlerinizi burada paylaşabilirseniz sevinirim. Sırf bu yüzden sendit.com'dan bu oyunu sipariş verdim :) Daha 1 hafta sonra falan geçer heralde elime. En merak ettiğim şey lag düzeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

çoooooooooooookkkkkkkkkkkk yavaşşşşşşşşşşş

Senin pc eskimiş olmasın dostum
  • Arkadaşlar FPS yada optimize filan nasıl FPS de düşüş filan varmış oyuniçince doğrumu ??
  • online oyun akıcı mı eğer hızlıysa orjinal alcam
  • Oyun akıcı hiçbir sorun yok...

Bu arada online oynayacak hala kimse çıkmadı

@yuzi_55
    Oyun hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi paneldeki sistemim ile 20-25 fps arası oynuyordum. Ani fps düşüleri yaşamadım hiç.

Bu arada my player modu çok güzel olmuş. Soluksuz onu oynuyorum. Artık boynum, omuzum, kollarım tutuldu ara vermek zorunda kaldım
  • @Fearless

Saol dostum bu konuda bilgin için biraz olsun içimi rahatlattın valla teşekkürler.Bende orjinal alıp almama kararı arasında kalmıştım.Ve seninki orjinal mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Oyun akıcı hiçbir sorun yok...

Bu arada online oynayacak hala kimse çıkmadı

@yuzi_55
    Oyun hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi paneldeki sistemim ile 20-25 fps arası oynuyordum. Ani fps düşüleri yaşamadım hiç.

Bu arada my player modu çok güzel olmuş. Soluksuz onu oynuyorum. Artık boynum, omuzum, kollarım tutuldu ara vermek zorunda kaldım

My player modu hakkında detaylı bişeyler yazarmısın dostum bende yaklaşık 4 saat sonra falan oynayabileceğim fakat sabırsızlanıyorum baya merak ettim modu.

• Hamachi ile oynanabiliyor mu, bir bakarsanız iyi olur arkadaşlar...
  • gamersgate te pending sorunu yaşayan arkadaşların problemleri çözüldü mü acaba?
    çözüldüyse ben de oradan alacağım yoksa steam'i veya aralı beklerim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.