Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Orijinalden alıntı: ACND
    Çözülmedi artıkta çözülmez tavsiye etmiyorum bu siteyi.

uyarı için sağol, umarım sorunun kısa zamanda çözülür.
    oyun internette sadece bu sitede olduğundan yığılma kaynaklı bir sorun oldu sanırım.
    bir 30 daha öder aral veya maviden alırım, garanti olsun...

bende öle yapıcam deli etti beni 2 gündür gamersgate
  • smaç nasıl yapılıyo?
  • Benden az ss, bütün ayarlar en yüksekte..

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

• Yorum alabilir miyiz lütfen . Oyun nasıl falan filan
  • lebron pudra.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Daha tam bir maç bile yapmadım. ama hemen farkettiğim oyunun daha yumuşak olduğu, top kapma hareketleri falan.

• Önceki sayfalarda da yorumlar mevcut oralara da bakabilirsiniz...
  • SSlerde gördüğüm kadarıyla tribünde dolaşıp duran hamburger manyağı adam yok artık piyasada:D
  • Arkadaşlar şu soruma bi cevap verseniz. Oyun 2 ayrı pcye kurulabiliyomu ? Orjinal alıcam ona göre. 2 AYRI PC YE KURULUYO MU OYUN!!
  • Arkadaşlar size bi kaç soru soracam
    sistem panelindeki pcmle hangi ayarda kaç fps oynatırım
  • aa-af açarak high ayarlarda oynayabilirsin,pek kasmaz yani.
  • Oyunun My Player Modu çok güzel ve ayrıntılı olmuş online olmasa bile onunla tek başına idare edilebilinir

Yalnız My Player oynayanlar varsa maç sırasında Top isteme tuşları yani Right Stick'in yönlerini sağ üstte gösteriyor ve yanlış yerde pas istersek maç sonunda puanımızdan kırıyor (ilk maçımda 137 kez yanlış Call yapmışım ) Acaba Top isteme tuşları nelerdir? Bu Call olayını nasıl çözeriz oynayanlardan bir yorum bekliyorum
  • 1 maç yaptım myplayer'da top isteme falan görmedim zaten boş alanlara kaçınca top atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 11 Ekim 2009; 16:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

1 maç yaptım myplayer'da top isteme falan görmedim zaten boş alanlara kaçınca top atıyorlar.

Hocam hani sağ üstte RS ve yanında yön tuşları var ya ondan bahsediyorum. Ayrıca Maç sırasında verilen görevleri yapmazsak geliştirme puanımızdan kesiyor...
  • oyun tonbbvclere 'lere düştümü ?
  • Onlar sadece kamera açısını değiştiriyor sanırım. Pas isteme tuşu space.

Benchteyken nasıl simulate edeceğiz?
  • Oyunun orjinali çıktı mı? Aral'ın sitesinde ayın 13ü gözüküyor.
  • Oyunu kuruyorum arkadaşlar yarım saate oynamaya başlarım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Oyunun My Player Modu çok güzel ve ayrıntılı olmuş online olmasa bile onunla tek başına idare edilebilinir

Yalnız My Player oynayanlar varsa maç sırasında Top isteme tuşları yani Right Stick'in yönlerini sağ üstte gösteriyor ve yanlış yerde pas istersek maç sonunda puanımızdan kırıyor (ilk maçımda 137 kez yanlış Call yapmışım ) Acaba Top isteme tuşları nelerdir? Bu Call olayını nasıl çözeriz oynayanlardan bir yorum bekliyorum

Maçta o kadar top istenir mi yahu. Basketbol takım oyunu

Sağ üstte çıkan ok tuşları kamerianın yönünü değiştirmeye yarıyor. pas istemeyi ise herhangi bir tuş ile yapabiliyosun. Ama çok nadir kullanıyorum ben.

@Yıldırım35½

Benchteyken 3 ya da 4 numaralı tuşa basman gerekiyor. Orda zaten pencere açılacak anlarsın durumu ordan...

Ayrıca kariyerimde emin adımlarla ilerliyorum. Tulsa 66ers diye bir takımda anlaşma yaptım Nba d league de

• Yahu sim etmiyor bu oyun. D ye basın tarzında birşey yazıyor, kontrollerden d ye karşılık gelen tuşa baktım shoot tuşu. Basıyorum ama geçmiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Yahu sim etmiyor bu oyun. D ye basın tarzında birşey yazıyor, kontrollerden d ye karşılık gelen tuşa baktım shoot tuşu. Basıyorum ama geçmiyor....

quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Benchteyken 3 ya da 4 numaralı tuşa basman gerekiyor. Orda zaten pencere açılacak anlarsın durumu ordan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 11 Ekim 2009; 17:33:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.