Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Defansı güzel yapıp adama sayı attırmaz, ribaunt alır pozisyonu iyi alırsanız işin zor kısmı tamamlanıyor zaten. Atak yapmak, savunmaya göre daha kolay. Pota altına veya boştaki çıkardığım adamlar sayılarını attıkça skill pointler güzel güzel geliyor

Bir de top çalma, blok filan yaptınız mı A, B almamak için hiçbir sebep kalmıyor

Ayrıca çok sayı atmak pek bir şey ifade etmiyor oyunda. Oyuna farklı şekilde katkı yapmak gerekiyor. Eşleştiğiniz adamı pota altına ribaunt beklerken sokmamak, sayı atmaktan daha önemli mesala.. En azından skill point bazında öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Ekim 2009; 19:58:05 >
  • Evet ya. Şu başlık değişsin artık.
    Konu sahibi değiştirmiyorsa, admin değiştirsin bari.
    quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
    Madem cikti ise nicin basliga CIKTI eklemiyorsunuz?
  • Ben xbox 360 gamepadi ile oynuyorum ekstra bir ayar istemedi. Oyuna gelirsek sankim 2K09 daha ı güzel grafikliydi yoksa bana mı öyle geliyor tam emin olamadım.
  • EVet oyun bşaında hocanın istediği minimum değerleri maç sonunda yaparsanız objective complete oluyor.
  • My player mod SÜPER!!!Umarım şu performans için yama çıkartırlar.Yaw Crysis'i kasmadan fullde oynadım Bunda belirli yerlerde ACAYİP kasıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

Evet ya. Şu başlık değişsin artık.
    Konu sahibi değiştirmiyorsa, admin değiştirsin bari.
    quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
    Madem cikti ise nicin basliga CIKTI eklemiyorsunuz?

Ben konuyu açan arkadaşımıza özel mesaj yolladım sabahleyin ama ses seda çıkmadı. Adimlerden birine haber ulaştırırsanız konu başlığı düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarere

Arkadaşlar tuş kombinasyonları ve oynanış hakkında bilgi verir misiniz ilk kez oynayacaklar için ?

Bu konuda bende bilgi istiyorum, oyunu şu an kuruyorum ve ilk defa oynayacağım.
  • Oyun çok eğlenceli koyduğum videoda oynağım ilk 2 saat içerinde yaprığım alley hooplar var Beğeneceğinizi umuyorum hele sondakini...
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1247531595525&saved#/video/video.php?v=1247531595525
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

quote:

Arkadaşlar tuş kombinasyonları ve oynanış hakkında bilgi verir misiniz ilk kez oynayacaklar için ?

Tuşlar nba2k9 ile aynı ben kendime göre değiştirdim yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

quote:

Ben hiç 2K9 oynamadımki abicim
  • ben multiplayer'a bağlandım ama daha maç yapamadım.tam çözemedim.ama orjinal istemiyo online için
  • quote:

Yardım edecek kimse yok mu ?
  • serverlarin full olmasi cok sacma ??
    boyle sacmalik mi olur

baslik icin adminlere pm attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ekim 2009; 22:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

ben multiplayer'a bağlandım ama daha maç yapamadım.tam çözemedim.ama orjinal istemiyo online için

Hocam emin misin ? Ona göre sevineceğim
  • Valla oyun süper grafik olarakta SS'lerden pek anlaşılmıyor ama 2k9'un baya üstünde oyun yumuşak olmuş çok hoşuma gitti hareketler daha esnek zaten seslere ve müziklere diyecek bir şey yok müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

ben multiplayer'a bağlandım ama daha maç yapamadım.tam çözemedim.ama orjinal istemiyo online için

Hocam emin misin ? Ona göre sevineceğim

evet eminim hatta bi oyuna girdim ve yanlışlıkla çıktım bi adamla maç yapacaktım tam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

quote:

Ben hiç 2K9 oynamadımki abicim

w,a,s,d yön tuşları, space boşluk, numpad 5 şut. hızlı koşma shift sanırım.

• Galiba dediğiniz gibi korsan olarakta online oynayabiliyoruz Ne maçlar döner be
  • şey diyeceğim ps'de koldaki tuşlarla pcye takılan koldaki tuşlar aynımı oluyor ?
  • Arkadaşlar Oyun Menüsündeki ONLINE dan team up yazan yer girin ve join crew a basın ben DONANIMHABER diye bi takım açtım hadi gelin bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 11 Ekim 2009; 22:36:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.