Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Sonunda arkadaşlar NBAdeyim. D liginde 15 maç yaptım 20 sayı ortalaması 4 rebound 5 asist ortalamaları ile Lakers 10 günlük bir kontrat önerdi birazdan NBAde ilk maçıma çıkıcam. Umarım rotasyonda kendime yer bulurum

vay Lakers

yeni bir yildiz mi doguyor

Galiba yeni yıldız doğacak İki maç yaptım 24 sayı ortalama 2 rebound 4 asist ortalamalarım var ilk beşteyim şuan. NBA de oynamak başka yaa

• My Player cok ayrintili yapmislar Signature de oyuncunun ozellikleri Default mu kalsin

bu arada kendimizin hazirladigi roster,game sildersleri upload edebiliyoruz

2K guncel roster yayinlamis indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Ekim 2009; 0:20:50 >
  • Hangisi hoşuna gidiyorsa onu seç ben öyle yaptım
  • Mike Shinoda burda olsa da şu Sliders ayarlarını paylaşsa tekrar çok kolay dışardan şut atmak
  • Roster a ne gerek var slider dışında. Oyun korsan orjinal fark etmiyo arkadaşlar. Oyundaki bütün özelliklikleri kullanabiliyosunuz. Dün yani 11 ekimde Nba'de yapılan maçları önüme koydu istersen oynayabilirsin diye. Orjinal falan gerekmiyo sevdim ben bu 2k10 u
  • iste online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Ekim 2009; 1:10:08 >
  • grafikelrde gelişme varmı?
  • Online oynayan ilk ikili DMC ile ikimiziz heralde Yalnız Blacktop açtım grafikler en düşüğe düştü DMC'nin takoz PC si yüzünden heralde ona uygun olarak düşürdü mü naptı ayrıca lag da vardı
  • Maç yapalım biri bana öğretsin.
  • ben şu my player'daki maçlarımın hepsini 5'er dakikalık periyodlarla oynuyorum. menüden 2'ye düşürmüştüm ama işlemedi. acaba başka bir yöntemi mi var?
  • benim baglanti iyi lag yoktu adam gibi deneyemedik ki

neyse ogrenmis olduk

Join Crew > 2>3

300 den fazla online kisi var ama Room 1 de 8-10 kisi oluyor ? room 2,room3 nasil giriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Ekim 2009; 1:02:54 >
  • ya bu derek fisher ne zamandır lakers da eskiden sega mega drivede nba live 98 oynardım. orda da vardı hala var. bu arada oyuncu detayını mediuma getirince performans 2 kat artıyor. ve grafiklerde pek bi düşüş de görmedim.
    herşey en yüksekte 23-30 arası oynarken şimdi 40-60 arası.
  • geldim bende crew e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

ya bu derek fisher ne zamandır lakers da eskiden sega mega drivede nba live 98 oynardım. orda da vardı hala var. bu arada oyuncu detayını mediuma getirince performans 2 kat artıyor. ve grafiklerde pek bi düşüş de görmedim.
    herşey en yüksekte 23-30 arası oynarken şimdi 40-60 arası.

Neydi be sega mega drive,ey gidi

Ya bu arada timeout'u geçemiyorum,aşğıda "b" tuşuna bas dio save/exit die fakat bassamda fayda etmıyo 60 sn beklıoruz nedir bunun olayı(bende E olarak atalı o tuş) ayrıca offense'deki clutc deffensa'deki ıntense tuşu tam olarak ne işe yarıo,pratikte yazılı olarak anlatılanlardan pek bişey anlayamadım...

• Sabaha bitiyo ama online da baya lag varmı arkadaşlar varsa hiç tadı çıkmaz online oynamanın...
  • Crew'e gelin de maç yapalım.
  • My player oynayanlar oyuncuyu kayıt ettirin online a. Şu an 211. sıradayım tekrar açtığım adamla. Daha 3. maçıma çıkıyorum yaz ligi bitsin yeni bir Vince Carter geliyorrrr
  • Yarın bende geliyorum
  • 8saat 30dakika 30sanye sonra oyundayım:P
  • Ohoo yarın akşama o zaman maç.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.