Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar Oyun Menüsündeki ONLIN dan team up yazan yer girin ve join crew a basın ben DONANIMHABER BASKET diye bi takım açtım hadi gelin bekliyorum..

oha orjinal gerektirmiyomu yoksa
  • quote:

Arkadaşlar Oyun Menüsündeki ONLINE dan team up yazan yer girin ve join crew a basın ben DONANIMHABER diye bi takım açtım hadi gelin bekliyorum..

Crew'e girdim nick: Tolginho
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Arkadaşlar Oyun Menüsündeki ONLINE dan team up yazan yer girin ve join crew a basın ben DONANIMHABER diye bi takım açtım hadi gelin bekliyorum..

Crew'e girdim nick: Tolginho

Dostum gördüm seni start match dedim ama match yapan yok şu ara onda başlamadı bulamadı maçı...bence forumdan 2 ayrı takım yapalım ve match yapalım olmaz mı?
  • Teke tek nasıl maç yapacağız?
  • ayrıca darkberk diye biri daha girdi crew'ime..kim o acaba ?
  • daha kimse çözemedi tam herhalde online nasıl oynanacak ben girdim bi oyuna tam başlarken yanlışlıkla çıktım yaa
  • Hmm bakalım çözülür oda online oynanması güzel oldu ama.
  • Online bu oyuna nasıl gireceğiz, çözemedim hala
  • Sonunda arkadaşlar NBAdeyim. D liginde 15 maç yaptım 20 sayı ortalaması 4 rebound 5 asist ortalamaları ile Lakers 10 günlük bir kontrat önerdi birazdan NBAde ilk maçıma çıkıcam. Umarım rotasyonda kendime yer bulurum

NBA 2K10 (ÇIKTI)
  • Keşke daha önce şu crew i açsaydık

Sabah 4 ten beri oyunun başındayım gücüm kalmadı bugünlük benden bu kadar. Yarın akşam online maç yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Ekim 2009; 23:01:10 >
  • Oyunu iyice test ettim gerçekten 2k hatalarından ders alıyor , bir kere ribaunt alırken goeltending oluyodu eski oyunda bunda öyle potanın tepesine kadar sıçrayıp ribaunt alma olayı kalkmış,top kapmalar eskiden iyi değil topu kaparken bazen adamın ayağına çarpıyodu hiçbir şey olmuyodu ,ama bunda top artık ayağa çarpınca ayak oluyor ve adam gibi top çalabiliyoruz,pivot hareketleri çeşitlendirilmiş artık öyle en dandik pivotla direk adamın yanından dönüp basket atamıyoruz kısacası oyun şu anlamıyla gerçek maç gibi olmuş artık bize düşen en güzel slider ayarlarını bulup patlayana kadar oynamak , ayrıca 1-2 de performans yaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Oyunu iyice test ettim gerçekten 2k hatalarından ders alıyor , bir kere ribaunt alırken goeltending oluyodu eski oyunda bunda öyle potanın tepesine kadar sıçrayıp ribaunt alma olayı kalkmış,top kapmalar eskiden iyi değil topu kaparken bazen adamın ayağına çarpıyodu hiçbir şey olmuyodu ,ama bunda top artık ayağa çarpınca ayak oluyor ve adam gibi top çalabiliyoruz,pivot hareketleri çeşitlendirilmiş artık öyle en dandik pivotla direk adamın yanından dönüp basket atamıyoruz kısacası oyun şu anlamıyla gerçek maç gibi olmuş artık bize düşen en güzel slider ayarlarını bulup patlayana kadar oynamak , ayrıca 1-2 de performans yaması lazım.

yani isin eglence kismi ayni mi? Smaclar, alleyooplar,turnikeler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Oyunu iyice test ettim gerçekten 2k hatalarından ders alıyor , bir kere ribaunt alırken goeltending oluyodu eski oyunda bunda öyle potanın tepesine kadar sıçrayıp ribaunt alma olayı kalkmış,top kapmalar eskiden iyi değil topu kaparken bazen adamın ayağına çarpıyodu hiçbir şey olmuyodu ,ama bunda top artık ayağa çarpınca ayak oluyor ve adam gibi top çalabiliyoruz,pivot hareketleri çeşitlendirilmiş artık öyle en dandik pivotla direk adamın yanından dönüp basket atamıyoruz kısacası oyun şu anlamıyla gerçek maç gibi olmuş artık bize düşen en güzel slider ayarlarını bulup patlayana kadar oynamak , ayrıca 1-2 de performans yaması lazım.

yani isin eglence kismi ayni mi? Smaclar, alleyooplar,turnikeler ?

Farklı tabiki hocam aynı turnikeler olur mu zaten oynayınca hissediyosun daha bir sürü ayrıntıları var ben sadece kabaca bana geçen sene kötü gelenleri yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

Oyun çok eğlenceli koyduğum videoda oynağım ilk 2 saat içerinde yaprığım alley hooplar var Beğeneceğinizi umuyorum hele sondakini...
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1247531595525&saved#/video/video.php?v=1247531595525

Iste bu be. Kobe'nin alleyoopu backboarddan geliyor. "off the backboard" tabiri yani. Bundan boyle panyadan alleyoop yapabilecegiz ha.
    HARIKA!

• quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Sonunda arkadaşlar NBAdeyim. D liginde 15 maç yaptım 20 sayı ortalaması 4 rebound 5 asist ortalamaları ile Lakers 10 günlük bir kontrat önerdi birazdan NBAde ilk maçıma çıkıcam. Umarım rotasyonda kendime yer bulurum

NBA 2K10 (ÇIKTI)

vay Lakers

yeni bir yildiz mi doguyor

• Sabaha hazır olcak oyun,2k9 u çok sevmiştim bunun dahada iyi olcağından eminim,hele birde online da sorun yaşamazsak tadından yenmez. Aslnda steam den satılırsa orjinal almayı düşnüyorm. Kesinlikle hak eden bir oyun.
  • Benim anlamadığım bişey var. Oyunu denemek için korsan indirdim. Living rosters vs. için oyuna girişte onay istedi bende verdim. Hiç bişey istemedi.
  • STeam pre-order koymayarak illet etti tüm steamcileri sağlık olsun,yarın 10da çıkıyorda evde değilm,format falan filan salıya oynarım inşallah.
  • Register'den uye oldum ve online icin orjinal gerekmiyor

my crew team pick -up online menusu karisik geldi bana direk mac yapmak icin

Quick Game'de Ranked secerek online mac yapabiliyoruz galiba

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Olmuyor oradan yav locatin a match please wait deyip duruyor başka bir şey olduğu yok.

5dk oldu hala locatin a match please wait yaziyor

normal online mac nasil yapiyoruz ?

Donanimhaber Crew girdim simdi ne yapicaz

NBA 2K10 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ekim 2009; 23:55:55 >

• Olmuyor oradan yav locatin a match please wait deyip duruyor başka bir şey olduğu yok.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.