Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes 5 dakika mı oynuyor my player'da periyodları?

Bu dakikayı azaltmanın bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@Fearless
    Hocam nasıl B+ ortalamayla bitirdin ya ben daha bi maçta C+ yapamadım Elimden geleni yapıyorum pas veriyorum ama boşken pas isteyince bile kırmızı alıyorum derecem düşüyor O kadar üçlük atıyoruz sayıya katkımız var ama artmıyor derece...

Savunmada tutman gereken adama sayı attırmayınca, hücum ribaundu aldırmayınca veya iyi şut savunması yapınca, doğru anlarda double team'e girince, ribaund alınca, blok koyunca, top kapınca; hücumda yine doğru yerlerde screen'e gelince, boştaki adama doğru yerde pas verince, asist yapınca, girmese bile doğru şutu bulduğunuzda, blok veya top çalma şeklinde kaptığınız top sayı olunca, bazen hiçbir şey yapmasanızda doğru yerde durduğunuzda artı puan kazanıyorsunuz.

Bomboş olsanız bile oyunla alakasız yerlerde sürekli pas isterseniz rating'iniz düşer. Pas istemeyi sadece doğru anlarda yapın, onun dışında bilgisayar zaten çoğu zaman doğru zamanda doğru pası veriyor size.

Bir de topla az oynayın, birkaç saniyeden fazla elinizde tutunca rating düşüyor.

Aklıma gelenler bunlar, mutlaka daha fazla vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Ya bu arada timeout'u geçemiyorum,aşğıda "b" tuşuna bas dio save/exit die fakat bassamda fayda etmıyo 60 sn beklıoruz nedir bunun olayı(bende E olarak atalı o tuş) ayrıca offense'deki clutc deffensa'deki ıntense tuşu tam olarak ne işe yarıo,pratikte yazılı olarak anlatılanlardan pek bişey anlayamadım...

Buna vede multiplayer nasıl oynayacağımız dair açıklma getirecek yok mu arkadaşlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@Fearless
    Hocam nasıl B+ ortalamayla bitirdin ya ben daha bi maçta C+ yapamadım Elimden geleni yapıyorum pas veriyorum ama boşken pas isteyince bile kırmızı alıyorum derecem düşüyor O kadar üçlük atıyoruz sayıya katkımız var ama artmıyor derece...

Savunmada tutman gereken adama sayı attırmayınca, hücum ribaundu aldırmayınca veya iyi şut savunması yapınca, doğru anlarda double team'e girince, ribaund alınca, blok koyunca, top kapınca; hücumda yine doğru yerlerde screen'e gelince, boştaki adama doğru yerde pas verince, asist yapınca, girmese bile doğru şutu bulduğunuzda, blok veya top çalma şeklinde kaptığınız top sayı olunca, bazen hiçbir şey yapmasanızda doğru yerde durduğunuzda artı puan kazanıyorsunuz.

Bomboş olsanız bile oyunla alakasız yerlerde sürekli pas isterseniz rating'iniz düşer. Pas istemeyi sadece doğru anlarda yapın, onun dışında bilgisayar zaten çoğu zaman doğru zamanda doğru pası veriyor size.

Bir de topla az oynayın, birkaç saniyeden fazla elinizde tutunca rating düşüyor.

Aklıma gelenler bunlar, mutlaka daha fazla vardır.

Doğru söylüyorsun ama o kadarda abartmaya gerek yok. Ben C+ ile bitirdim yaz ligini. D ligde B+ A- arası gidip geliyorum. Sene sonu Nba e kapak atıcam inş

Bu arada hangi mevkii oynuyosunuz arkadaşlar ? Ben Vince Carter fanı olduğum için SG yapıyorum. Full smaçla şutlara abanıyorum skillerde yeni Vince Carter çıkıyo yakında az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

şey diyeceğim ps'de koldaki tuşlarla pcye takılan koldaki tuşlar aynımı oluyor ?
  • arkadaşlar şuana kadar 6 taining maçının 5 ini yaptım PG oynuyorum 3 maç as 2 maç yedek başladım notlarım c+,b,c,a,b+

sanırım PG olarak daha rahat oluyo assitlere ve ikli oyunlara önem veriyorum arada sayı atıp savunma rib lerine giriyorum ama en önemlisi savunduğum adamın beni geçmesine izin vermiyorum şu anda aynı pozisyondaki rival ime göre çok daha öndeyim. Bakalım akşama nba yüzü görebilecek miyiz?

Oyun 2k9 a göre biraz daha akıllanmış iyi gibi.
  • Aman ya D liginde simule edemiyomuşuz.

@tayyarex

Bende SG yapsaydın. 2 numara yapınca takımın rotasyonuna göre pozisyonun değişiyor. Mesela benim boyum 2 metre, uzun rotasyonda PG, kısa rotasyonda SF oynuyorum. Senin özellikler nasıl ?

Özellikleri gelişmiş olan biri varmı acaba ? Yaz ligi bitti d ligde 10 maç bitti ve 20 antrenman yaptım. Ovr. 42 halen. Smaçlarım ve turnikeler çok iyi kısa ve orta mesafe şutlar fena değil. Ama üçlük yok denecek kadar az. Özellikleri geliştirmek için püf noktası falan varmıdır ?
  • gercekcı slıders ayarları cıktımı ??hall of fame ıcın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

gercekcı slıders ayarları cıktımı ??hall of fame ıcın??

Ben eski sliderları kullanacağım bir süre RR4 Sliders.

Bu arada gerçekten orjinal oyunla crackli oyun arasında fark yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Aman ya D liginde simule edemiyomuşuz.

@tayyarex

Bende SG yapsaydın. 2 numara yapınca takımın rotasyonuna göre pozisyonun değişiyor. Mesela benim boyum 2 metre, uzun rotasyonda PG, kısa rotasyonda SF oynuyorum. Senin özellikler nasıl ?

Özellikleri gelişmiş olan biri varmı acaba ? Yaz ligi bitti d ligde 10 maç bitti ve 20 antrenman yaptım. Ovr. 42 halen. Smaçlarım ve turnikeler çok iyi kısa ve orta mesafe şutlar fena değil. Ama üçlük yok denecek kadar az. Özellikleri geliştirmek için püf noktası falan varmıdır ?

Hocam "all around" bi player yarattım. şu anda 5 maçtada benim özellikler 42 :) enzorun bir altı ayarlamıştım başta, allstar sanırım! beni nadiren sg ye çekiyolar şimdi aklıma geldi pg olmanın en iyi yanı çok nadir topu elinde fazla tutuyosun hatası oluyo ayrıca bol bol fast break yapmaya çalış. hızım çok iyi şu an için 70in üzeri ayrıca orta kademe ve 3lük oranlarımı arttırıyorum. ama en çok ball securıty/ pass/ ve steal :D sonuçta pg olacağız. oyuna başlar başlamaz drill leri yaptım sonra maçlara başladım.

• Edit'den Amare Stoudemire ozelliklerine baktim

Yeni Stoudemire cok yakinda

Amare Stoudemire Hastasiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Ekim 2009; 10:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]
    Edit'den Amare Stoudemire ozelliklerine baktim
    Yeni Stoudemire cok yakinda
    Amare Stoudemire Hastasiyim

İyi seçim
    Daha oyunu edinemedim ama ben de 4 numara olurum büyük ihtimalle.
  • Az önce çok komik bir bug oldu oyunda. Karşı tarafa fastbreak ile turnikeyi bıraktım sinematik olacak cinsten. Sonra karşı takım pota altından topu oyuna sokmaya çalıştı hakem topu oyuncuya veriyo, oyuncu topu hakeme veriyo Yaklaşık 1 dakka falan devam etti sonra aralarına girdim falan düzeldi ama çok komikti ya
  • Oyun gerçekten çok güzel olmuş. Dün akşam saatlerce Myplayer da takıldım. Şimdi Cleveland ta yım. Antremanlara başladık bakalım hayırlısı.

Birde Myplayer da çalan müzikler çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Oyun gerçekten çok güzel olmuş. Dün akşam saatlerce Myplayer da takıldım. Şimdi Cleveland ta yım. Antremanlara başladık bakalım hayırlısı.

Birde Myplayer da çalan müzikler çok hoşuma gitti.

Direk yaz liginden sonra mı başladın Nba'e yoksa D liginden sonra mı ? Yani çıkmak için ne gerekiyo
  • Arkadaşlar oyunda malesef çok sorun var bunu oynadıkça görüyorum.

En fazla sinirimi bozan konu ise, my player modunda ayarların değiştirilememesi. Çeyrek uzunluğu, oyunun zorluğunu vb şeyleri değiştiremiyoruz. Biz 5dk dan oynarken diğer maçlar 12dk dan sim ediliyor. Dolayısıyla istatistiklere baktığınızda maç başına 30 sayı atan elamanlar varken siz 10 da kalıyorsunuz...

Bir de normal sezon oynamak zorundayız. Yani 82 maç. Bir sezon + playoff lar kaç ayda biter acaba

Ayrıca 2k forumlarından gördüğüm kadarıyla "klon" sorunu varmış. Başka bir takıma geçtiğinizde, siz eski takımda oynamaya deva ediyormuş. İki tane sizden kısacası...

Umarım en yakın sürede yama çıkar... O zamana kadar "my player" modunu oynayıp, boşuna ilerlemek istemiyorum

@ Imperius

Müzikler çok hoş benim de dikkatimi çekti ancak sürekli aynı müzikler çalıyor. Playlistlerinde 5-6 müzik var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 12 Ekim 2009; 11:45:19 >

• bu oyun nasıl online oynanıyor. crewe girdim donanımhaberi buldum ama orda görünen adamlarla bir türlü oyunu başlatamıyorum. sadece profil kartı görüntüleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Arkadaşlar oyunda malesef çok sorun var bunu oynadıkça görüyorum.

En fazla sinirimi bozan konu ise, my player modunda ayarların değiştirilememesi. Çeyrek uzunluğu, oyunun zorluğunu vb şeyleri değiştiremiyoruz. Biz 5dk dan oynarken diğer maçlar 12dk dan sim ediliyor. Dolayısıyla istatistiklere baktığınızda maç başına 30 sayı atan elamanlar varken siz 10 da kalıyorsunuz...

Bir de normal sezon oynamak zorundayız. Yani 82 maç. Bir sezon + playoff lar kaç ayda biter acaba

Ayrıca 2k forumlarından gördüğüm kadarıyla "klon" sorunu varmış. Başka bir takıma geçtiğinizde, siz eski takımda oynamaya deva ediyormuş. İki tane sizden kısacası...

Umarım en yakın sürede yama çıkar... O zamana kadar "my player" modunu oynayıp, boşuna ilerlemek istemiyorum

@ Imperius

Müzikler çok hoş benim de dikkatimi çekti ancak sürekli aynı müzikler çalıyor. Playlistlerinde 5-6 müzik var sanırım

Diğerlerini es geçebilirim de klonlanma nedir ya. Ne kadar saçma şey o öyle.. Patch ile düzelir umarım

• @Kraven

Yaz liginde Clippers taydım. Orada fena maçlar çıkarmadım 8 sayı 5 asist 3 ribaunt ortalamalarla oynadım. Mevkim SG(Scoring Guard). Orası bitince benden takım seçmemi istediler bende Cleveland ı seçtim. Şimdi dediğim gibi antreman maçları yapıyorum beğenirlerse 12 kişilik maç kadrosuna girebilirim. Umarım.

@Fearless

Evet çeşitlilik az ama şarkılar güzel seçilmiş. Ayrıca periyod süreleri uzatılabiliyor sanırım. Options larda bir seçenekte mevcut olması lazım.
  • Ben de pivot olayım bari Shaq'ın gençliği hesabı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.