Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4eva...

Öncelikle herkese merhaba,
    aranızda yeniyim. Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum fakat mesaj atmak birkaç arkadaşımızın takıldığı bir soruya kısmetmiş. Öncelikle NBA 2K9 da olan problemlerden biriydi. Örneğin sezon moduna girmeden ana menüdeki bir çok ayarı doğru yapmanız şarttı çünkü bunların birkaçı sezon modunda değiştirlemiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam kontrol ve grafik ayarları gibi... Neyse hemen konumuza döneyim benimde düşündüğüm gibi fakat oyunu henüz almadığım için net bir cevap veremediğim bir duruma kamani arkadaşımızın mesajı cevabı vermiş gibi gözüküyor. Orda yazan cümlenin tercümesi "kendi karakterinizi oluşturmadan önce ana menüde tüm ayarları istediğiniz gibi yapın" yani my player moda girmeden önce ana menüden seçeneklere girerek my player modda 12 dakika oynamak istiyorsanız öncelikle bunu ayarlıyacaksınız daha sonra my player moda girip karakterinizi oluşturacaksınız. Daha açmam gerekirse diğer arkadaşlarımın 5 dakikalık karşılaşmalar yapmasının sebebi oyunun ilk açılıştaki standart maç süresinin 5 dakika ayarlı olmasıdır.

Bunu denemiştim olmamıştı.

Farklı bir yerde de Draft Combine de anca dakikayı değiştirebileceğimiz söyleniyor...

• Oyunun optimizesi nasıl olmuş nba2k9 a göre? Geçen sene 9800gtx+ ile 1440x900 çözünürlükte aa ve af açık sabit 60 fps oynuyordum ama özellikle orta sahayı geçerken takılmalar yaşıyordu oyun. O takılmaları asla önleyememiştim ayarları düşürsemde, inşallah bu oyunda öyle bi sorun olmaz.
  • 4eva teşekkür ederim açıklamaların için :)

ama denedim olmuyor bir türlü. oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi düşünüyorum.
  • Aşağıdaki değerleri Nba 2k10 config.cfg dosyasından aldım, bu ayarlarda Player Mediumda diğer herşey en yukarıda.

VIDEOSETTING_ADAPTERINDEX = 0 
    VIDEOSETTING_WIDTH = 1024
    VIDEOSETTING_HEIGHT = 768
    VIDEOSETTING_COLORDEPTH = 32
    VIDEOSETTING_VSYNC = 0
    VIDEOSETTING_REFRESHRATE = 85
    VIDEOSETTING_WINDOWMODE = 0
    VIDEOSETTING_MSAA = 4
    VIDEOSETTING_MSAAQUALITY = 0
    VIDEOSETTING_MAXTEXTURESIZE = 4096
    VIDEOSETTING_DEPTHOFFIELD = 1
    VIDEOSETTING_FLOORREFLECTION = 1
    VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 1
    VIDEOSETTING_STADIUMLOD = 1
    VIDEOSETTING_CROWDDETAIL = 2
    VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 1
    VIDEOSETTING_SIDELINECHARACTER = 0
    VIDEOSETTING_ANISOTROPICQUALITY = 2
    VIDEOSETTING_PARTICLEFFECT = 0
    VIDEOSETTING_FORCE_HDR_ON_INTEL_GPU = 0
    MAIN_LOGICAL_THREAD = 1
    GPU_LOGICAL_THREAD = 0
    STALL_CPU_ON_END_FRAME = 0
    LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH = 2
    LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH_SLEEP = 0
    STICKYKEY = 506
    TOGGLEKEY = 62
    FILTERKEY = 126
    ACCESSIBILITYKEY_SAVED = 0
    LANGUAGE = -482460772
    WINDOW_X = 0
    WINDOW_Y = 0
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
    NETWORK_PERFORM_BENCHMARKING = 1
    NETWORK_OPT_UPSTREAM_BANDWIDTH = 0
    ONLINE_FORWARDED_PORT = 0

Bu aşağıdaki değerler ise Nba 2k9 dan alındı tüm detaylar en yüksekte
    VIDEOSETTING_ADAPTERINDEX = 0 
    VIDEOSETTING_WIDTH = 1024
    VIDEOSETTING_HEIGHT = 768
    VIDEOSETTING_COLORDEPTH = 32
    VIDEOSETTING_VSYNC = 0
    VIDEOSETTING_REFRESHRATE = 85
    VIDEOSETTING_WINDOWMODE = 0
    VIDEOSETTING_MSAA = 2
    VIDEOSETTING_MSAAQUALITY = 0
    VIDEOSETTING_MAXTEXTURESIZE = 4096
    VIDEOSETTING_DEPTHOFFIELD = 1
    VIDEOSETTING_FLOORREFLECTION = 1
    VIDEOSETTING_CROWDDETAIL = 2
    VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 1
    VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3
    VIDEOSETTING_SIDELINECHARACTER = 2
    MAIN_LOGICAL_THREAD = 1
    GPU_LOGICAL_THREAD = 0
    STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1
    LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH = 2
    LIMIT_FLIP_QUEUE_LENGTH_SLEEP = 0
    STICKYKEY = 498
    TOGGLEKEY = 50
    FILTERKEY = 114
    ACCESSIBILITYKEY_SAVED = 0
    LANGUAGE = -482460772
    CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2

iki oyun arasında nba 2k10 da daha fazla detay olduğu için daha iyi sisteme ve ekran kartına gereksinim duyuyor. Ama bu iki satır arasında en fark ettiğim nba 2k10 ayarlarında STALL_CPU_ON_END_FRAME = 0 ama nba 2k9 da 1 yapmış olmam. Hatırladığım kadarıyla performansta fark oluşturuyordu denemekte fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 12 Ekim 2009; 16:04:39 >

• ben netten ındırıdm oyunu
    yukledım crackledım ama hata raporu gonder yada gonderme dıye sorun cıkarıyor karsıma
    tamamen sıldım tekrar denedım
    gene olmadı
    bunun nedenı nedır aynı yerden oyunu ındıren ve kuran arkadasım sorunsuz oynuyor su an
    ? yardım edermısınız heyecanlıyım ve oynamak ıstıorm
  • quote:

4eva teşekkür ederim açıklamaların için :)

ama denedim olmuyor bir türlü. oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi düşünüyorum.

Rica ederim. Belki bir çözüm olabilir oyunu kaldırmak tüm kayıtlı dosyaları yani save dataları silmek daha sonra temiz bir kurulum yapmak ve ilk iş settings kısmına girip gerekli ayarları yapmak.

Oradaki mesajı aynen tercüme ediyorum.
    "first change the settings in NBA2K10 to the quarter length you want to play and save. Then finish all 6 games in the combine arcade game. Once you upload the player to NBA2K10, you will play at the quarter length you picked. You cant change the length in the combine. Make sure you set the quarter length before you start My Player mode for you combine player."

"Öncelikle NBA 2K10 da ayarları değiştir ve kaydet. Sonra combine arcade oyunlarının 6 sını bitir. Karakterini NBA 2K10 a upload ettiğinde ise seçtiğin ayarlar ile oynayacaksın. Süre uzunluğunu combinede değiştiremezsin. Emin ol kendi oyuncunu oluşturmadan ve my player moda başlamadan önce çeyrek dakikalarını ayarladığına."

• Oyunu dvd olarak alan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 12 Ekim 2009; 16:10:20 >
  • oyunu bende indiriyorum inş yarın oynicam

@venomtrk

2k9 için çift çekirdek te performansı arttırmak için bir satır deiştiriyorduk o olabilr. inş bu oyunda 4 çekirdeğe uyum vardır geçen sene sadece çift çekirdek için ayar yapılabiliyordu.
  • Şimdi NBA 2K10 PC forumlarında my player moddaki dakika sorunu hakkında bir konuyu okudum. Ordaki kişiler my player moda girmeden önce ayarları değiştirmenin Xbox 360 ve PS 3 te işe yaradığını fakat bunu yapabilenlerinde Draft Combine oyununa sahip olduğundan bahsetmişler. Sonra Xbox 360 ve PS 3 forumlarına baktığımda ise Draft Combine de ayarlarınız ne ise onları iyi hatırlayın ve NBA 2K10 da my player moda girmeden önce birebir uygulayın daha sonra my player moda girip karakterinizi yükleyin gibi yazışmalar geçmiş fakat buna rağmen aralarında sorun yaşayanda var; çok yüzeysel okumama rağmen onlarında bu konuda sıkıntıları var gibi... PC konusunda ise bunun bir bug yani hata olduğundan bahsedilmiş her ne denedilerse bir sonuç elde edememişler ve bu hata ile ilgili bir güncelleme bekliyorlarmış. Elimden geldiğince bu konuyu takip edip sizi haberdar etmeye çalışacağım.
  • Evet sanırım bir güncelleme bizi paklar anca.
  • Kafayı yiyeceğim ya.
    Komple 36 part download ettim.
    Bazı partlar hata verdi. Hata verenleri tekrar indirdim. Eskilerinin yerine koydum.
    Tekrar unrar yaptığımda bu sefer başka partlar hata verdi ben de komple sildim.
    Başka yerden 35 partlık komple dowload ettim. Yine bazı partlarda hata verdi.
    Ben de hiç birşey değiştirmeden (bir deneyeyim dedim) tekrar unrar yaptım. Bu sefer de başka partlarda hata veriyor.
    Nasıl iş anlamadım.
    Bir yorumu önerisi olan var mı?
  • Myplayer modu sinirimi bozdu yav savunma yapamıyorum, adam sürekli kaçıp yolluyor basketleri. maç sonunda - skill ler yağıyor tabii. skill points trainer bekliyorum.
  • sendit.com dan acil bekliyporum online orj.olmasada oynanıyo galiba ama kobe braynt için iptal etmicem siparişi...
  • Yalnız oyuna biraz bakayım dedim başından kalkamadım nba 2k9 a göre oynanış çok daha keyifli olmuş yeni animasyonları da çok beğendim.

Son olarak senelerdir Ea sports bizlerle dalga geçiyormuş şimdi adamlar PC ye NBA oyunu çıkaramaz oldular, EA sports PC ye verdiğin değer konusunda sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

oyunu bende indiriyorum inş yarın oynicam

@venomtrk

2k9 için çift çekirdek te performansı arttırmak için bir satır deiştiriyorduk o olabilr. inş bu oyunda 4 çekirdeğe uyum vardır geçen sene sadece çift çekirdek için ayar yapılabiliyordu.

4 çekirdeğe tam uyum var

CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2

bu satırlarda 4 çekirdek varsa değişiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 12 Ekim 2009; 17:03:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

Kafayı yiyeceğim ya.
    Komple 36 part download ettim.
    Bazı partlar hata verdi. Hata verenleri tekrar indirdim. Eskilerinin yerine koydum.
    Tekrar unrar yaptığımda bu sefer başka partlar hata verdi ben de komple sildim.
    Başka yerden 35 partlık komple dowload ettim. Yine bazı partlarda hata verdi.
    Ben de hiç birşey değiştirmeden (bir deneyeyim dedim) tekrar unrar yaptım. Bu sefer de başka partlarda hata veriyor.
    Nasıl iş anlamadım.
    Bir yorumu önerisi olan var mı?

torrent
  • Beyler my playerdaki kayıtlı oyunum açılırken oyun masaüstüne dönüyo kapanıyo nasıl halledicem bu sorunu ya offfffff bi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

Beyler my playerdaki kayıtlı oyunum açılırken oyun masaüstüne dönüyo kapanıyo nasıl halledicem bu sorunu ya offfffff bi yardım lütfen

Aynı sorunu NBA 2K9'da yaşıyordum. Sonra bir baktım 2K10'da da masaüstüne atıyor.

Kullandığım Gamepad'i çıkarttım ve başka bir gamepad taktım bilgisayara, şimdi atmıyor. (sorun çıkaran gamepad'imin markası platoon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 12 Ekim 2009; 17:20:17 >
  • yeni live roster güncellemesi yükleniyor ama iki maçtır 5te başlayan bizim ersan hâlâ bucks' ın 15 kişilik kadrosunda yok. adam en azından reserve lere koyar
  • arkadaşlar tuş takımlarını değiştiriyorum ama kaydetmiyor bu sorunu çözen var mı acaba ?

Birde Spiker konuşmuyor bende nedense :/

diğer herşey oyunda çok güzel bence ..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.