Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum cok teşekkürler , oyun ici cok daha guzel oldu su anda herkese tavsiye ederim bu performans olayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

Van Gundy ne zaman insan gibi bakıyorki

.

Bu Arada venomtrk Verdiği Ayarları Kafama Göre Değiştirdim 2 Satırı Ve Oyun Hic Takılmıyor
    Nvidia Panelinde 16xaa af Supersampling Acık OyunDa Herşey Full, Max 75Fps Min 35 Fps Takılma YoK

GPU_LOGICAL_THREAD = 2 
    STALL_CPU_ON_END_FRAME = 3

Değişikleri deneyip benchmark yapmak lazım

bu arada frapsta görülen fps değeriyle oyundaki fps değeri farklı, farkettiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar oyundaki nickim: MoRa

Biz multiplay oynayamadık Location a game falan diyor bulamıyor oyun. Karşı karşıya da nasıl oynanıyor çözemedim. Lobby e girdimi direk aynı takıma atıyor... Oynayabilen arkadaşlar izah ederse sevinirim... Ayrıca Multiplay de bi oyuna girince direk klavyeyle oynanıyor 2. kontrole nasıl geçiyoruz. Çok garip bi multiplay sistemi yapmışlar. Keşke live destekli olsaydı daha rahat oynanırdı :/

Join Crew > 2 > 3

Room 1 aciliyor

Öyle yapıyorum önüme bir liste çıkıyor boş :S

151 kişi online diyor ama önümde kimse yok... İlginç...

ben aksam 2 mac yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Ekim 2009; 18:57:38 >

• online ı ben yapamadım nasıl yapılıyor ?
  • tamam oldu register yapak gerekiyormuş önce crewlardan var mı dh nin takımı grubu falan ?

ha bir de bu crew a girmeden önce 2 kişi var görünüyordu ben girdim kimse yok
  • venomtrk Evt Şimdi Gördüm Ama Biraz Garip Değilmi? Yakın Cekimlerde Fps Aynı Kalıyor Oyunun Gösterdiği Değer Ama Frapsda Öyle Değil.
    Oyunun Verdiği Değer 39 Fps Sabit Gösteriyor Hic İnmedi Cıkmadı Garip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 12 Ekim 2009; 19:08:06 >
  • arkadaşlar sizde spiker konuşuyor mu oyunda ?! ve tuş takımlarını değiştirebiliyor musunuz ?
  • Spiker MyPlayer Modunda Yok (Ayarlardan Açılabiliyor) Sahanın İçinde Olduğumuz İçin. Normal Maçlarda Spiker Var Ve Açık. Eğer Oyununuzu Netten İndirdiyseniz Boyutunun Azalması İçin Spiker Dosyalarını Koymamış Olabilirler.
  • online oynabilen varmi : ) varsa yardım edebilirmi join crew> 2 > 3 yapiyorum ama liste boş cıkıyor
  • Arkadaşlar il defa 2k10 oynuyorum yön tuşlarını bulamıyorum hiç hareket etmiyor ne yaptıysam olmadı nasıl hareket edecek bu oyuncu. Klavye mouse denedim hiç birisinde olmadı yardım edebilecek var mı acaba
  • silinsin yanlıslıkla oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 12 Ekim 2009; 19:27:53 >
  • Bir NBA 2K fan sitesinde bazı gizli öğeleri açmak için kullanılan kodlar vardı:

2K Sports team için 2ksports yazın.
    2K Sports China team için 2kchina yazın.
    NBA 2K development team için nba2k yazın.
    Visual Concepts team için vcteam yazın.
    ABA ball için payrespect yazın.

Not: büyük- küçük harf ayrımı var mı bilmiyorum...
  • tuş takımları kaydedilebiliniyor mu sizde ?? :S
  • ben online da n üsttekine girdim 5 kişi falan vardı eşlertirdi o rastgele bana miami geldi wade i yönettim sadece ilk yaırı 27-15 yeniyordum bağlantı problemi çıktı crew işini çözemedim ama ...
  • şimdi aldım bende bir deneyeyim
  • helal olsun 2K sports a mükemmel bir basketbol oyunu yapmışlar grafik,atmosfer,oynanabilirlik aradığınız herşey var bu oyunda herkese iyi oyunlar
  • yaw bence oyunun nba 2k9'dan pek bi farkı yok konsolda dahaa iyi...
  • Arkadaşlar benimkisi hiçbirşeyi (maç, karakter, ayar,...) kaydetmiyor. Neden olabilir dersiniz, nasıl çözeriz?

• Crew' de takılan var mı?
  • Dün ne güzel 2 ye basınca liste gözüküyordu bugün hiçbişey gözükmüyor yine Ranked dan ise yanlışlıkla bi kez girdim o da Myplayer modu çıktı. Nasıl iş anlayamadım 1000 küsür kişi var hiç mi oynayan yok
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.