Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an crewde 3 kişiyiz ama nasıl maç yapacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

beyler singleda sadece bir adam mı kontrol ediyoruz bir türlü anlamadım.lakers alıyorum artest'le oynuyorum

onada şükür ya hiç adam kontrol edemeseydin
  • Ya arkadaşlar nasıl iştir bu anlamadım. Online gelince kontroller klavyeden yapılmaya başlıyor... Sizde de böylemi?

Ayrıca bir türlü maça başlayamadık.

Benim ad : thewizard44
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Ya arkadaşlar nasıl iştir bu anlamadım. Online gelince kontroller klavyeden yapılmaya başlıyor... Sizde de böylemi?

Ayrıca bir türlü maça başlayamadık.

Benim ad : thewizard44

evet bendede öyle klavyeden oluyor

maca nasıl başlıcaz : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4eva...

Arkadaşlar 2K forumlarında birisi my player moddaki dakika sorununu çözdüğünü iddia etmiş. Konu daha yeni açılmış bir kişi denemiş oda çalışmadığından bahsetmiş. Daha sonra konuyu açan kişi mesajını düzenledi ve yaptıklarını daha açık bir dille anlatınca diğer deneyen diğer kişiler çalıştığını söylemiş. Bir ara 2K9 da textmod diye bir durum söz konusu idi bu da teorik olarak aynı hafıza düzenleme programı kullanılarak yapılıyormuş. Şimdi orda yazılanları tercüme ediyorum.

"Good news for PC users. You can use memory editors to edit your my player minutes to whichever you want.
    1. Download tsearch.
    2. Run NBA 2k10, load your My player save file.
    3. Run Tsearch.
    4. Open process button -> Choose Nba2k10.
    5. Add new cheat, address : 05443ABC
    6. This value should be 5. Change it to the minute you prefer.

En başından çeviriye başlıyorum.

"PC oyuncuları için iyi haber geldi. Hafıza düzenleyicisini kullanarak my player moddaki dakikayı istediğin giib ayarlıyabilirsin.

1. tsearch programını indirin. indirmek içinhttp://www.plunder.com/tsearch-zip-download-59235.htm
    2. 2k10 u başlatın ve my player dosyanızı loadlayın.
    3. Sonra tsearch programını açın.(burayı açıklamamış muhtemelen oyun açıkken CTRL+ESC ya da ALT+ESC vb. tuşu ile masa üstüne dönmenizi istiyordur.)
    4. Open process yazan kısma basın ve NBA 2K10'u seçin.
    5. ve yeni aldatma adresi eklendi: : 05443ABC
    6. Değer(value) 5 olmalı. ve o değeri oynamak istediğin süre olarak değiştir."
    Anlatımı burada bitirmiş fakat bu işlemleri bitirdikten sonra simge durumuna indirdiğiniz oyunu açınız.

Çeviriyi birebir yaptım ama oyunu henüz almadığım için çeviriyi yaparken uygulayamadım. Oyunu muhtemelen yarın alacağım fakat bu işten anlayıp denemek isteyenler olabilir onun için çeviriyi yaptım. İnşallah bende yarın deneyeceğim. O zaman daha ayrıntılı yazarım çalışıp çalışmadığına dair. Uygulamanın çalıştığını söyleyen bir üyede bununla ilgili oyuniçi bir resim eklemiş.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Yeni haberler geldikçe paylaşmaya çalışacağım.

Bunu Denicem Ama Download Yapılmıyor. Nettede Bulamadım Link

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Arkadaşlar il defa 2k10 oynuyorum yön tuşlarını bulamıyorum hiç hareket etmiyor ne yaptıysam olmadı nasıl hareket edecek bu oyuncu. Klavye mouse denedim hiç birisinde olmadı yardım edebilecek var mı acaba
  • evet şu an 5 kişiyiz. no saçma bir online sistemdir bu yav nasıl maç yapılacak waiting for captain start game diyor.

Online sistemi sorunlu galiba yeni olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 12 Ekim 2009; 21:06:20 >
  • Litvanya Ekbini Ezicektik Ama 2K nın Sorunlu Online Sistemine Takıldık
  • Arkadaşlar saves klasöründeki ayar dosyalarını sildim. Oyunu yediden açıp kullanıcı oluşturdum ama hiçbir şekilde klavye kullanmadan(ismi yazarken bile). Artık online de klavyeye geçmiyor..

Şu crew e bi daha gelirseniz deneyelim.. Az önce maçı başlatmaya çalışıyorum locating match ı geçiyor ama tek başımayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

evet şu an 5 kişiyiz. no saçma bir online sistemdir bu yav nasıl maç yapılacak waiting for captain start game diyor.

Online sistemi sorunlu galiba yeni olduğu için.

tam maça girioduk anka13 ve cgr06 vardi baglanti problemi dedi atti yanlız burada sadece 1 oyuncuyu kontrol edebliyoruz

teke tek nasıl yapıcaz acaba : )
  • arkadaşlar tamda başlıyorduk ne olduysa maç başladıktan sonra tekrar crew sayfasına geldi, sizde de aynı mı hala ? Karşımıza da galiba Yunan takımı gelmiş

NBA 2K10 (ÇIKTI)

sağlam bir yama şart oyuna.

en güzeli teke tek oynamak şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 12 Ekim 2009; 21:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

arkadaşlar tamda başlıyorduk ne olduysa maç başladıktan sonra tekrar crew sayfasına geldi, sizde de aynı mı hala ? Karşımıza da galiba Yunan takımı gelmiş

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Ben burayı göremedim bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

arkadaşlar tamda başlıyorduk ne olduysa maç başladıktan sonra tekrar crew sayfasına geldi, sizde de aynı mı hala ? Karşımıza da galiba Yunan takımı gelmiş

NBA 2K10 (ÇIKTI)

teke tek nasıl yapıcaz

• ben join crew kısmında en üsttekine girince direk maça atıyo orda yaptım ama tek oyuncuyu kontrol ediyorsun
  • Bu kadar berbat bi online sistemi daha görmedim.
  • bende normal oynarken hiçbir şey yok online da feci kasıyor ne yapmam lazım
  • Biraz Önce 10 Kişilik Maça Denk Geldim. Açılmadan Bağlantı HATASI vERDİ
  • online düzeltilene kadar superstar seviyede oyunu yutmak lazım en güzeli
  • Az önce ilk online oyunmuzu oynadık. Sanırım yunanlılara karşı

Oyunda çoook lag vardı o kadar yavaş ki kısa sürede biri çıktı zaten.. Ben de 2-3 dk sonra çıkmak zorunda kaldım.

Türkler kendi aralarında oynarsa çok fazla lag olacağını zannetmiyorum. Online oyuna girmeden bütün grafik detaylarını low a getirmenizi şiddetle öneriyorum.

Oyuna girmeden önce herkes bir adam seçiyor. Ben kobe yi kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Az önce ilk online oyunmuzu oynadık. Sanırım yunanlılara karşı

Oyunda çoook lag vardı o kadar yavaş ki kısa sürede biri çıktı zaten.. Ben de 2-3 dk sonra çıkmak zorunda kaldım.

Türkler kendi aralarında oynarsa çok fazla lag olacağını zannetmiyorum. Online oyuna girmeden bütün grafik detaylarını low a getirmenizi şiddetle öneriyorum.

Oyuna girmeden önce herkes bir adam seçiyor. Ben kobe yi kaptım

Ben de diyorum kim bu çakal
    bu arada soruma hala cevap gelmedi single player'da sadece bir adam mı kontrol edebiliyoruz anlamış değilim.sadece artestle oynayabiliyorum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.