Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Inbound glitch sorunu suruyor mu? hani sayi yaptiginizda bazen kenardan baslamayip topu pota altinda kim kaparsa art arda sayi
    kaydedebiliyordu ya o sorun.

o sorunun çözümü otosave idi

@mertfrz

aynısı gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 12 Ekim 2009; 23:06:53 >
  • Allah'a bin şükür sonunda steam e düştü oyun,yükleniyor şu an yarın bu saatlerde tamamlanmış olur inşallah.
  • nickleri bir mesajda toplasak güzel olur benim nickim NoDRaC
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_frz

Oyunda savunmayı nasıl yapıyoruz eskiden bir tuş vardı o otomotik savunma yapıyordu bu yok artık galiba ?

2K9 'u çok fazla oynayamadım ama otomatik savunma tuşunu ilk defa duyuyorum. Biri açıklarsa denemek isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erh_tun

quote:

Orijinalden alıntı: mert_frz

Oyunda savunmayı nasıl yapıyoruz eskiden bir tuş vardı o otomotik savunma yapıyordu bu yok artık galiba ?

2K9 'u çok fazla oynayamadım ama otomatik savunma tuşunu ilk defa duyuyorum. Biri açıklarsa denemek isterim...

otomatik savunma tuşu hala var, kontrol menüsünde defans kısmına gelin "Intense-D" tuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

casus robot senin sorunun bendede vardı sorun şundan kaynaklanıyor windowstaki kullanıcı adında türkçe karakter olduğu için oyun kaydetmiyor bunu düzeltmek için google ya nba 2k9 regedit save falan yaz nbatrk mı ne öle bir sitede çözümü var regeditten save klasörünün yerini değiştiriyorsun sorun halloluyor

Çok teşekkür ederim, gerçekten de Türkçe karakter problemi var. Son zoraki formattan sonra win kurarken sinirle kull. ismine ĞSADEJSDDF gibisinden bişeyler sallayınca başıma gelmeyen kalmadı. Bu da sonuncusu.

Problemi ancak, yeni kullanıcı açıp düzgün bir isimle, oradan girerek çözebildim.
  • benim nickim reverdy fakat , goremedim dh turkiye 'yi ?
  • Orjinal ile korsan arasında Online da fark var mı?
    20 dolar gayet makul varsa orjinal alalım.
  • Byrd, online da orjinal , korsan farkı olmasa bile fiyatı makul olduğu için oyunu orjinal almanı öneririm ki bizde emeğe saygı esastır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Byrd, online da orjinal , korsan farkı olmasa bile fiyatı makul olduğu için oyunu orjinal almanı öneririm ki bizde emeğe saygı esastır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Byrd, online da orjinal , korsan farkı olmasa bile fiyatı makul olduğu için oyunu orjinal almanı öneririm ki bizde emeğe saygı esastır.

Dostum tabi ki ama ben orjinal önceiliği Pes'e verdim o bakımdan. Tabi orjinal alınmayı hakeden bir oyun. PEs gelsin online sağlam olursa gelecek ay da Nba 2k10'u alırım.
  • beyler my playerda 6 maçı 15 sayı,5 asist,3 rebound ve B+ortalamayla bitirdim yinede d-ligine yolladılar, aranızda training kampa katılan var mı varsa nasıl yaptınız merak ediyorum.
  • arkaşlar ben de maç bi türlü başlamıyor oyuncular ve hakem öle bekliyorlar sap gibi , sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

arkaşlar ben de maç bi türlü başlamıyor oyuncular ve hakem öle bekliyorlar sap gibi , sebebi nedir?

Bilmiyorum bundan olabilir belki geçen sene Nba 2k9'da windows xp sp2'de 2.periottan sonraki arada adamlar bekliyor yerinde oyun başlamıyordu.Yine aynı sebepten olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akut One -- 13 Ekim 2009; 0:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjinalinden Takıntı

quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

arkaşlar ben de maç bi türlü başlamıyor oyuncular ve hakem öle bekliyorlar sap gibi , sebebi nedir?

Bilmiyorum bundan olabilir belki geçen sene Nba 2k9'da windows xp sp2'de 2.periottan sonraki arada adamlar bekliyor yerinde oyun başlamıyordu.Yine aynı sebepten olabilir.

nasıl çözülmüştü o sorun peki?

İşletim sistemim windows 7 64-bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 13 Ekim 2009; 0:45:17 >
  • bende oynadım online
    lagdan pek bi şey anlamadım ama güzel genede
  • arkadaşlar online çok agır oynanıyo
    bendemi sorunhep öglemi oyun korsan bide 8tl aldım orjinal al demeyin mangır yok.
  • Oyun güzel olmuş ama sanki grafikleri 2k9 dan biraz daha kötü ..Birde bişey soracam oyunu normal oynarken ortalama 45-50 fps alıyorum ama online maç yaparken 15 fps den yukarı çıkmıyor ayarları değiştirsemde farketmedi sizlerdede böylemi...Birde online oynamak eziyet gibi geldi çok geç baylanıyor maçlara çoğu zaman maç başlarken bağlantınızda problem oldu deyip ana menüye dönüyor 1mbps yetmiyormu acaba online için....
  • 8mbps de de lag oluyo
  • Uyuz oldum iyiki bir D-League e başladık. 25 maç oynadım, A+ ortalamam, maç başına 30pts, 4rb, 5as yaptım yine de kimseden teklif gelmiyor. Sezonun bitmesi ni gerekecek anlamadım bu kısmı....
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.