Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Venom hocam crew de çıkmıyor bir türlü bulamadım ya. Beni bir davet etsen listede yok çünkü dh ilgili bir şey
  • Arkadaşlar slider falan çıktı mı oyun için?

Şerefsiz cpu'nun her attığı giriyor b.kunu çıkarttılar oyunun sinirlendim kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Page

Arkadaşlar slider falan çıktı mı oyun için?

Şerefsiz cpu'nun her attığı giriyor b.kunu çıkarttılar oyunun sinirlendim kapadım.

2k share den diger kulanicilarin hazirladigi sliderleri indirebilirsin
  • Arkadaşlar siz hangi kamera açılarıyla oynuyosunuz ?
  • nerden bulabiliriz arkadaşın dediği gibi cpunun attığı herşey giriyo
    slider adresi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

nerden bulabiliriz arkadaşın dediği gibi cpunun attığı herşey giriyo
    slider adresi varmı

oyunun içinden her türlü online işlem yapılıyor
  • Paspas Yapan Çocukla Küçük Bir Kaza Yaşadık Maçta.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 13 Ekim 2009; 14:38:11 >
  • Oh ne güzel çoğu arkadaş kavuşmuş sonunda Nba 2K10'a Bende buradaki yazılanlarla avunmaya çalışıyorum Neyse bir gün sonra bende tüm zamanların en iyi basketbol oyunu olarak nitelendirdiğim Nba 2K'nın son sürümünü oynayacağım inşallah Oyunda bazı buglar olduğundan bahsediyorsunuz bilhassa my player modunda ki bazı hatalar oldukça sinir bozucu görünüyor. Oyuncunun kopyalanma sorunu ve maç süresini değiştirememe sorunu kabul edilemez hatalar olmuş umarım kısa sürede bir yama çıkar. Ha bu arada oyunu orjinal olarak oynayan yok mu? Acaba bu hatalar orjinal oyunda da mevcut mu bunu öğrenmek istiyorum çünkü bende büyük ihtimalle orjinal oyunu satın alacağım ülkemize geldiğinde ama almadan önce sormak istedim acaba oyunu orjinal olup ta bu hataları yaşayan var mı diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: bilan
    Online da performans sorunu yaşayanlar... Ayarlarda grafik ayarlarını yapın sonra benchmark' a girin ve bitene kadar bekleyin. Böylelikle online' da benzer sistemlerle oynayacaksınız ve oyun kasmayacak.

Dediğinizi ben de düşünmüştüm daha oyunu kurar kurmaz, benchmark'ı da yapmıştım. PES 2008'in online'ında da benzer bir özellik vardı. Ama kaydetmemişim benchmark yaptıktan sonra, o şekilde oynadım bir maç online'da, çok kesik kesik oynandı. Daha sonra tekrar benchmark yapıp kaydettim. Bu sefer de herhangi bir maç bulamıyor, "Game Lobby" de "Ready" statüsüne getiriyorum, bekletiyor. 2 dakika geriye sayıyor, kimse gelmezse tekrar 2 dakika daha sayıyor.

4 dakikadan fazla beklemedim :) Sanırım benimkine yakın bir sisteme sahip oynayacak birini bulamıyor. 94 FPS alıyorum benchmark'ta.

Beni öyle bekletiyordu, oyunu alta aldım nette filan gezindim 5-6 dk. Sonra bir açtım ki bulmuş rakip. Online' da aksaklıklar var ama düzeleceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: charmashaoki

Bende PG ile başladım, ilk yaz kampı güzel geçti genelde görevleri yerine getirdim ve B+ ortalamam oldu 6 maç sonunda. Takım seçmemi istediler Clevland'a geçtim fakat gel gör ki burada yaptığım ilk maçta kullandığım kameram yok S: Beni neyle sınıyolar acaba ya!! Böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Ya da bilmiyorum, sorun mu ki bu!

ewet brodcast kamera yoktu çok zorlandım ve seçilemedim :D doğru d-league :D
  • 2ksports forumlarında "osori" nickli bir arkadaş my playerdaki süre sorununa bir çözüm bulmuş. Bilindiği gibi myplayer modunda sizin maçlarınız 5, simulasyon maçlar ise 12 dk üzerinden oynanıyor, haksız rekabet oluşuyordu :D Ayar menüsü olmadığından herhangi bir değiştirme yapılamıyordu. Aslında bir hile programı olan "tsearch" ile bu sorun ortadan kaldırılabiliyor.

DİKKAT! Ayarlamalar sonunda oyununuzda oluşabilecek hatalara karşı tüm sorunluluk size aittir, ona göre kullanınız.

MyPlayer Modunda Süre Değiştirme

NBA 2K10 (ÇIKTI)

1. "tsearch" programını indirin.
    http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm

2. Oyunu açın ve MyPlayer Modunuza kayıt dosyanızı açarak giriş yapın.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

3. "tsearch" programını açın

4. "Open process" bölümünden "Nba2k10" u seçin
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

5. "Add new cheat" butonuna basıp "Address" bölümüne "5443ABC" değerini girin.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

6. Eklenen cheat in value değeri oynayacağınız maç süresini göstermektedir. Bu 5 değerini örneğin 15 yaparak 15er dakikalık çeyreklerle maç yapabilirsiniz.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

* Düzenlemeniz sadece o myplayer save dosyanızı etkiler

* Diğer ekstra address değerleri ise şöyle
    MyPlayer CPU Sim suresi : 5443AC0
    MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

• @regist

Denedim ve Oldu Çok Sağol.

@BèRuTTì

Demo PS3 ve XBOX İçin Çıktı Sanırım Draft Combine Olarak. PC İçin Demo Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 13 Ekim 2009; 13:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilan
    Beni öyle bekletiyordu, oyunu alta aldım nette filan gezindim 5-6 dk. Sonra bir açtım ki bulmuş rakip. Online' da aksaklıklar var ama düzeleceğini düşünüyorum.

Beklediğiniz sırada kullanıcı adınızın sağ tarafında bir harf ve sinyal gününü gösteren barlar gözüküyordu sizde de değil mi? Ben beklerken kullanıcı adımın yanında "F" harfi vardı ve 6 tane de bar doluydu. Bunlar ne ifade ediyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Daha ilk çeyrekte notumu A- ye getiriyorum ama yine de kimseye yaranamıyorum. D-League e demir attım resmen alan yok.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

15 maç falan böyle devam et sayılarını arttır. Nba ihtiyaç olursa 10 günlük kontrat alırsın. Ben lakersdan kapmıştım. şuan Lakersta ilk 5 çıkıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: regist

2ksports forumlarında "osori" nickli bir arkadaş my playerdaki süre sorununa bir çözüm bulmuş. Bilindiği gibi myplayer modunda sizin maçlarınız 5, simulasyon maçlar ise 12 dk üzerinden oynanıyor, haksız rekabet oluşuyordu :D Ayar menüsü olmadığından herhangi bir değiştirme yapılamıyordu. Aslında bir hile programı olan "tsearch" ile bu sorun ortadan kaldırılabiliyor.

DİKKAT! Ayarlamalar sonunda oyununuzda oluşabilecek hatalara karşı tüm sorunluluk size aittir, ona göre kullanınız.

MyPlayer Modunda Süre Değiştirme

NBA 2K10 (ÇIKTI)

1. "tsearch" programını indirin.
    http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm

2. Oyunu açın ve MyPlayer Modunuza kayıt dosyanızı açarak giriş yapın.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

3. "tsearch" programını açın

4. "Open process" bölümünden "Nba2k10" u seçin
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

5. "Add new cheat" butonuna basıp "Address" bölümüne "5443ABC" değerini girin.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

6. Eklenen cheat in value değeri oynayacağınız maç süresini göstermektedir. Bu 5 değerini örneğin 15 yaparak 15er dakikalık çeyreklerle maç yapabilirsiniz.
     NBA 2K10 (ÇIKTI)
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

* Düzenlemeniz sadece o myplayer save dosyanızı etkiler

* Diğer ekstra address değerleri ise şöyle
    MyPlayer CPU Sim suresi : 5443AC0
    MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

sağol eğer olursa cpuyu 5 dk yapıcam :D

• Bu oyunun controller ayarları geçen seneki ile aynımı?
  • Oh be işte bu süper oldu. 10 dakika yaptım periodları. Önceden max.20-22 sayıda kalıyodum şimdi iyi oynadığım maçlarda 35 sayıyı geçiyorum. İstatistikler Nba standartına geldi
  • neden süre seçmeyi koymamışlar ki haksızlık olacağını bilmiyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

Paspas Yapan Çocukla Küçük Bir Kaza Yaşadık Maçta.

http://www.resimupload.com/ds514434824_paspas.html

@venomtrk adamlar o kadar çok şeyle uğraşıyorlar ama bu küçük ve önemli detayı kaçırabiliyorlar işte.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.