Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU MY PLAYER MODUNDA SİM ETME NASIL OLUYOR BI COZEMEDIM.

D TUSU DIYO SANKI AMA BASIYORUM OLMUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

Paspas Yapan Çocukla Küçük Bir Kaza Yaşadık Maçta.

http://www.resimupload.com/ds514434824_paspas.html

@venomtrk adamlar o kadar çok şeyle uğraşıyorlar ama bu küçük ve önemli detayı kaçırabiliyorlar işte.

etkileşim süpermiş gerçekten nasıl çarpmışsın öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Ekim 2009; 15:16:27 >

• arkadaşlar bu tuş kombinasyonlarını değiştiremiyor muyuz .. olmuyo kaydetmiyor bi türlü.. o kadar uğraştım değiştiriyorum vs. .. yok mu bunun çaresi :(
  • deli olucam resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeW_YoRK_YaNKeEs
    arkadaşlar bu tuş kombinasyonlarını değiştiremiyor muyuz .. olmuyo kaydetmiyor bi türlü.. o kadar uğraştım değiştiriyorum vs. .. yok mu bunun çaresi :(

Ayarlarını yaptıktan sonra, Load & save kısmında user kısmını save etmen gerekiyor diye biliyorum.
  • Benim kontroller falan kaydediliyor ama bu koç menüsündeki ayarlar kaydedilmiyor bir türlü ,mola almayı, faul yapmayı, oyuncu değiştirmeyi, manual'e alıyorum ama her girişte otomatik yapıyor anlamadım gitti
  • Online da sorun yaşayanlar denesinler.
    Ps3 bölümünde alıntı.

quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

online faq falan mı yazıyoöyleyse modeme port açacaksınız 3658 tcp&udp
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

10-15 sn de bir frame de düşüş oluyor. Ayrıca video settings ten player ı high yapınca makine inanılmaz kasıldı. Onu medium yapınca AA bile açabildim.

Sistemle alakalı bu, sisteminiz nedir?

Sistem Core2Duo T7700,ATI HD2600,2GB 800MHz vs. Laptopta oynuyorum oyunu, fraps ile fsp ölçümü yaptım oynanmıcak durumda değil hatta iyi durumda ancak 4x AA açtığımda 10-15sn de bir anlık duraklamalar oluyor. AA kapalıyken sorun olmuyor.

Ayarlar ss lerde görüldüğü şekilde.

Bu arada alttaki resim benim oyuncunun D-League deki statları. Buna rağmen NBA e alınmıyorum ya. Hayır Hidayet`in oynadığı NBA e almıyorlar ya beni o çok koyuyo asıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Oh be işte bu süper oldu. 10 dakika yaptım periodları. Önceden max.20-22 sayıda kalıyodum şimdi iyi oynadığım maçlarda 35 sayıyı geçiyorum. İstatistikler Nba standartına geldi

10-12 dakika da çok fazla oluyor. Neredeyse bir maç bir saat sürüyor. Tabi istatistiklerde yukarı çıkıyor. Bakalım akşama bende denerim 10 dakika oynamayı.

Birde 10-12 dakika oynayıp triple-double yapan varmı.
  • dediğinizi yapmaya çalışayım bir de .. olmazsa oyunu tekrar indiricem .. napalım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

quote:

Oh be işte bu süper oldu. 10 dakika yaptım periodları. Önceden max.20-22 sayıda kalıyodum şimdi iyi oynadığım maçlarda 35 sayıyı geçiyorum. İstatistikler Nba standartına geldi

10-12 dakika da çok fazla oluyor. Neredeyse bir maç bir saat sürüyor. Tabi istatistiklerde yukarı çıkıyor. Bakalım akşama bende denerim 10 dakika oynamayı.

Demin yeni bir oyuncu açtım malum d lige kalmam süre artınca diye. İlk maçımda 35 sayı 10 asist 8 ribount yaptım. Ama hakkaten 10 dakika fazla. 8 denicem şimdi 10 dakikada Laker ile 160 sayı attık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

quote:

Demin yeni bir oyuncu açtım malum d lige kalmam süre artınca diye. İlk maçımda 35 sayı 10 asist 8 ribount yaptım. Ama hakkaten 10 dakika fazla. 8 denicem şimdi 10 dakikada Laker ile 160 sayı attık.

Bence 6 dakika en normali gibi. Cpu nun süresini de 6 ya çekeriz şartlar eşit olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUS...

BU MY PLAYER MODUNDA SİM ETME NASIL OLUYOR BI COZEMEDIM.

D TUSU DIYO SANKI AMA BASIYORUM OLMUYOR

Block tusuna basacaksın
  • online a girdi join crew dedikten sonra 2 > 3 basicaksiniz rakip bekliyorum : )
  • Online Oynarken Nasıl Kasıyor Öyle Yaw Bu Nedir Hic Kasmayan Oyun :S
  • herşeyi denedim olmuyor maalesef :( tuşları kaydetmiyor
  • Daha önce bir arkadaşın başına gelmişti.
    Bilgisayar kullanıcı adınızda Türkçe karakter var mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: NeW_YoRK_YaNKeEs
    herşeyi denedim olmuyor maalesef :( tuşları kaydetmiyor
  • Nba Today Modundan Kimse Bişey Eklememiş :)

Orlando - Memphis NBA Today - Alttakide Nba.com

• anka13 le maca girdik ama sanırım tuş ayarlarini yapamadi : )
    Nick = Jap10 : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capoonnn1 -- 13 Ekim 2009; 15:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perryYy

anka13 le maca girdik ama sanırım tuş ayarlarini yapamadi : )
    Nick = Jap10 : )

Evet Sorun Benden Kaynaklandı Hem Klavyeyi Hem Gamepad'i Gördü
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.