Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmalık yahu, bu online iyice canımı sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Crew' de takılan var mı?

join crew e girip 2 ye ve 3 basıyorum liste bomboş
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Crew' de takılan var mı?

Donanımhaber'e girsene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lty1

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

Beyler my playerdaki kayıtlı oyunum açılırken oyun masaüstüne dönüyo kapanıyo nasıl halledicem bu sorunu ya offfffff bi yardım lütfen

Aynı sorunu NBA 2K9'da yaşıyordum. Sonra bir baktım 2K10'da da masaüstüne atıyor.

Kullandığım Gamepad'i çıkarttım ve başka bir gamepad taktım bilgisayara, şimdi atmıyor. (sorun çıkaran gamepad'imin markası platoon)

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Application Data\2K Sports\NBA 2K10

burdan saves klasörüne girip my player save dosyanı yedekle. Daha sonra save klasörünün için ve cache klasörürün içini silip, yedeklediğin save dosyanı geri yükle.

• Arkadaşlar 2K forumlarında birisi my player moddaki dakika sorununu çözdüğünü iddia etmiş. Konu daha yeni açılmış bir kişi denemiş oda çalışmadığından bahsetmiş. Daha sonra konuyu açan kişi mesajını düzenledi ve yaptıklarını daha açık bir dille anlatınca diğer deneyen diğer kişiler çalıştığını söylemiş. Bir ara 2K9 da textmod diye bir durum söz konusu idi bu da teorik olarak aynı hafıza düzenleme programı kullanılarak yapılıyormuş. Şimdi orda yazılanları tercüme ediyorum.

"Good news for PC users. You can use memory editors to edit your my player minutes to whichever you want.
    1. Download tsearch.
    2. Run NBA 2k10, load your My player save file.
    3. Run Tsearch.
    4. Open process button -> Choose Nba2k10.
    5. Add new cheat, address : 05443ABC
    6. This value should be 5. Change it to the minute you prefer.

En başından çeviriye başlıyorum.

"PC oyuncuları için iyi haber geldi. Hafıza düzenleyicisini kullanarak my player moddaki dakikayı istediğin giib ayarlıyabilirsin.

1. tsearch programını indirin. indirmek içinhttp://www.plunder.com/tsearch-zip-download-59235.htm
    2. 2k10 u başlatın ve my player dosyanızı loadlayın.
    3. Sonra tsearch programını açın.(burayı açıklamamış muhtemelen oyun açıkken CTRL+ESC ya da ALT+ESC vb. tuşu ile masa üstüne dönmenizi istiyordur.)
    4. Open process yazan kısma basın ve NBA 2K10'u seçin.
    5. ve yeni aldatma adresi eklendi: : 05443ABC
    6. Değer(value) 5 olmalı. ve o değeri oynamak istediğin süre olarak değiştir."
    Anlatımı burada bitirmiş fakat bu işlemleri bitirdikten sonra simge durumuna indirdiğiniz oyunu açınız.

Çeviriyi birebir yaptım ama oyunu henüz almadığım için çeviriyi yaparken uygulayamadım. Oyunu muhtemelen yarın alacağım fakat bu işten anlayıp denemek isteyenler olabilir onun için çeviriyi yaptım. İnşallah bende yarın deneyeceğim. O zaman daha ayrıntılı yazarım çalışıp çalışmadığına dair. Uygulamanın çalıştığını söyleyen bir üyede bununla ilgili oyuniçi bir resim eklemiş.

Yeni haberler geldikçe paylaşmaya çalışacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Crew' de takılan var mı?

Donanımhaber'e girsene.

Crew'de kimse yoktu ki bende çıktım Crew'den şimdi de Crew listesinde gözükmüyor DH
  • Bekliyorum giren olacak mı diye ben de arka sayfalarda kalmış olabilir page leri gezin.
  • bişey soracamda bu online korsanlarda faydanalabiliyorlarmı
    not pmdende atabilirsiniz
  • Crew'i ben kurmadım ama general manager olarak ben görünüyorum. Nickinizi söyleyin menüden crew'e ekleyeyim.

@crazytaxi

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 12 Ekim 2009; 20:39:47 >
  • İndi bakalım. Kuracağım birazdan.
  • online oynuyor muyuz giriyorum ona göre
  • Gel hocam crew ismi DONANIMHABER
  • Donanimhaber gözükmüyor ki listede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Donanimhaber gözükmüyor ki listede?

Aynen
  • hay allah ilginç siz yeni bir crew açın o zaman.
  • casus robot senin sorunun bendede vardı sorun şundan kaynaklanıyor windowstaki kullanıcı adında türkçe karakter olduğu için oyun kaydetmiyor bunu düzeltmek için google ya nba 2k9 regedit save falan yaz nbatrk mı ne öle bir sitede çözümü var regeditten save klasörünün yerini değiştiriyorsun sorun halloluyor
  • açtım bi dane crew

"DH TURKIYE"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

açtım bi dane crew

"DH TURKIYE"

Ya girdim hemen General manager oldum sen gittin listeden bu ne yav.

Bu arada benim nick Tolginho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 12 Ekim 2009; 20:54:47 >
  • beyler singleda sadece bir adam mı kontrol ediyoruz bir türlü anlamadım.lakers alıyorum artest'le oynuyorum
  • beni ekleyin online nikim yedıbela
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.