Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Imperius

@Kraven

Yaz liginde Clippers taydım. Orada fena maçlar çıkarmadım 8 sayı 5 asist 3 ribaunt ortalamalarla oynadım. Mevkim SG(Scoring Guard). Orası bitince benden takım seçmemi istediler bende Cleveland ı seçtim. Şimdi dediğim gibi antreman maçları yapıyorum beğenirlerse 12 kişilik maç kadrosuna girebilirim. Umarım.

@Fearless

Evet çeşitlilik az ama şarkılar güzel seçilmiş. Ayrıca periyod süreleri uzatılabiliyor sanırım. Options larda bir seçenekte mevcut olması lazım.

Ayrımcılık var kardeşim

Ben 13-14 sayı 2-3 ribount 3-4 asist ortalamalarıyla oynayayım üstelik SG beni seçme git 8 sayıyla oynayan adamı seç yöneticilere ayrımcılık yapıyolar

• @ Kraven

Diğerler hatalar de es geçilebilecek türden şeyler değil bana kalırsa.. Ayrıca daha yazmadığım bir sürü sorun var...

@ Imperius

Antrenman maçlarında baya sağlam ortalamam vardı beğenmediler. Nba d-league gönderdiler. Zaten direk nba e girmek iyi olmazdı.

Periyod süresi değiştirilemiyor. My player modunda options seçeneğinde sadece controller var zaten. My player moduna girmeden ana menüden değiştirdim istediğim şeyleri ancak yine 5dk dan başladı...
  • Arkadaşlar oyundaki nickim: MoRa

Biz multiplay oynayamadık Location a game falan diyor bulamıyor oyun. Karşı karşıya da nasıl oynanıyor çözemedim. Lobby e girdimi direk aynı takıma atıyor... Oynayabilen arkadaşlar izah ederse sevinirim... Ayrıca Multiplay de bi oyuna girince direk klavyeyle oynanıyor 2. kontrole nasıl geçiyoruz. Çok garip bi multiplay sistemi yapmışlar. Keşke live destekli olsaydı daha rahat oynanırdı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 12 Ekim 2009; 12:28:48 >
  • Oyunu indirdim ve oynuyorum. Çok gerçekçi grafiklere ve sahip. Çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.

İyi oyunlar DH !
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar oyundaki nickim: MoRa

Biz multiplay oynayamadık Location a game falan diyor bulamıyor oyun. Karşı karşıya da nasıl oynanıyor çözemedim. Lobby e girdimi direk aynı takıma atıyor... Oynayabilen arkadaşlar izah ederse sevinirim... Ayrıca Multiplay de bi oyuna girince direk klavyeyle oynanıyor 2. kontrole nasıl geçiyoruz. Çok garip bi multiplay sistemi yapmışlar. Keşke live destekli olsaydı daha rahat oynanırdı :/

Join Crew > 2 > 3

Room 1 aciliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar oyundaki nickim: MoRa

Join Crew > 2 > 3

Room 1 aciliyor

Öyle yapıyorum önüme bir liste çıkıyor boş :S

151 kişi online diyor ama önümde kimse yok... İlginç...

• Yaz Ligi acemiliğimize denk geldi öyle lise takımında gibi pas istedik sürekli haliyle coach`ta s.ktr i çekti. D-League de esiyorum ama bakalım lig bitince kim alıcak.

Tavsiyem Stojakovic tarzı oynamanız ( eğer 4-5 numara değilseniz tabi ) alçak posta topsuz koşup birden dışarı çıkınca boş kalıyosunuz ve pas isterseniz 1 + şutu atarsanız 1 + ve sokarsanız 1 + daha kazanıyorsunuz.
  • hala çok yavaş
  • Evet bu online oynamayı beceremedik bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Evet bu online oynamayı beceremedik bir türlü.

Evet bi türlü beceremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: perryYy
    quote:

Orijinalden alıntı: ACND
    Evet bu online oynamayı beceremedik bir türlü.

Evet bi türlü beceremedik

Ben daha normal halini göremedim.
  • bence henüz beta aşamasında nba2k10 serverı muhtemelen düzelecektir online oyun
  • Oyunu yeni kurdum ama daha bakmadım, hiç bu kadar büyük boyutlu exe görmemiştim 82 mb
  • Bu dwight howard deli oğlan ya daha demin clippersla maç yapıyodum,kaçan şuta chris kaman'ın üzerinden bir takip smacı vurdu ağzım açık kaldı
  • My Player Modunda Dakika Ayarlayabilen Varmı Arkadaşlar. Youtube'da My Player Bir Çeyrek 12 Dakikalık Videoları Var
  • adam gibi online oynanamıyo anladığım kadarıyla bende de hayaller vardı orjinal alıp multi oynama
    suya düştü
  • http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k10/show_msgs.php?topic_id=m-1-51744201&pid=960357

şurada periyod dakikanın nasıl kısaltılacağı açıklanmış ama kombine oynamakla ne dediğini anlamadım elemanın. şu konuyu anlayan birisi varsa açıklayıp yazarsa kurtuluruz uzun uzun oynamaktan sanırım.
  • Öncelikle herkese merhaba,
    aranızda yeniyim. Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum fakat mesaj atmak birkaç arkadaşımızın takıldığı bir soruya kısmetmiş. Öncelikle NBA 2K9 da olan problemlerden biriydi. Örneğin sezon moduna girmeden ana menüdeki bir çok ayarı doğru yapmanız şarttı çünkü bunların birkaçı sezon modunda değiştirlemiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam kontrol ve grafik ayarları gibi... Neyse hemen konumuza döneyim benimde düşündüğüm gibi fakat oyunu henüz almadığım için net bir cevap veremediğim bir duruma kamani arkadaşımızın mesajı cevabı vermiş gibi gözüküyor. Orda yazan cümlenin tercümesi "kendi karakterinizi oluşturmadan önce ana menüde tüm ayarları istediğiniz gibi yapın" yani my player moda girmeden önce ana menüden seçeneklere girerek my player modda 12 dakika oynamak istiyorsanız öncelikle bunu ayarlıyacaksınız daha sonra my player moda girip karakterinizi oluşturacaksınız. Daha açmam gerekirse diğer arkadaşlarımın 5 dakikalık karşılaşmalar yapmasının sebebi oyunun ilk açılıştaki standart maç süresinin 5 dakika ayarlı olmasıdır.

• Deniyorum Şimdi Sonucu Yazarım.

Ayarlardan Dakikayı 12 Yaptım. Daha Sonra Yeni MyPlayer Oluşturdum.Ama Yine 5 Dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 12 Ekim 2009; 15:46:16 >
  • Korsan cd biçiminde satın alan var mı? Oyunu denemeden orjinal almak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.