Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayamıyorum arkadaşlar normalde oynuyorum quick mach yapınca maça başlamıyor oyuncuları gösteriyor shovları gösteriyor ama diğer takım gelip başlayamıyorum oyuna her tuşa bastım ama bir türlü maç yapamadım..Sadece benim adamlarım var başlama noktasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 28 Ekim 2009; 15:20:23 >
  • Cpu yu rookie ye alıp deneyim dedim kaç sayı atabiliyorum diye. Oyun abarttı resmen, karakter Wilt Chamberlein-LeBron James-Kobe Bryant-John Stockton-Shaq karışımı oldu birden. Allah`tan patchle şut yüzdesini düşürecekler, yoksa adamın her attığı girdi.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

• tuş takımını nasıl atatınız gamepade default mu oynuyor herkes?
  • T****t buldum mininvadan ama 5-6k ile indiriyor fıtık oldm biri bana sağlam t****t pmleyebilr mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 28 Ekim 2009; 17:10:44 >
  • 2k sportsa üye oldum.sağ üstte login oluyorum ama oyunda yanlış diyor.maile aktivasyonda gelmedi.oyunda nasıl online olacağım?
  • hucum yada savunma setlerı uyguyalabılıyormusunuz my playerda
    kımse cevap vermıyor ya kaç kere sordum?
    birde benchmark nasıl yapılıyor bır prgram falan mı ındırmem lazım ? ve bunu yapmamın faydası nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Cpu yu rookie ye alıp deneyim dedim kaç sayı atabiliyorum diye. Oyun abarttı resmen, karakter Wilt Chamberlein-LeBron James-Kobe Bryant-John Stockton-Shaq karışımı oldu birden. Allah`tan patchle şut yüzdesini düşürecekler, yoksa adamın her attığı girdi.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Bu istatistiklerle oyundan zevk alabilyosmunuz,hiç bi gerçekçiliği kalmamışta...

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Cpu yu rookie ye alıp deneyim dedim kaç sayı atabiliyorum diye. Oyun abarttı resmen, karakter Wilt Chamberlein-LeBron James-Kobe Bryant-John Stockton-Shaq karışımı oldu birden. Allah`tan patchle şut yüzdesini düşürecekler, yoksa adamın her attığı girdi.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Bu istatistiklerle oyundan zevk alabilyosmunuz,hiç bi gerçekçiliği kalmamışta...

Ne demişim burada? Bu forumu anlamak gerçekten güç, herkese bir laf sokma, kimseyi beğenmeme, en iyi benim deme yarışı içerisinde herkes. Denemek için düşürmüşüm arkadaşım normalde süperstar da oynuyorum bu istatistikler sadece zevk amaçlı.

+ Böyle oynasam bile size ne, belki ben böyle zevk alıyorum oyundan...

• 28 Ekim Rosters Oyun İçinden Download Edilebiliyor.

Odom - 77'den 78'e
    Fisher - 80'den 82'ye
    Rondo - 87'den 86'ya
    Garnett - 90'dan 89'a
    Marion - 76'dan 80'e (3 Sayı Becerisi 36'dan 70'e )
    Hidayet'in 3 Sayı Becerisi 81'den 80'e Getirilmiş.

Nihayet Ersan'da Bucks Kadrosuna Dahil Edilmiş.

Gözüme Çarpan Değişiklikler Bunlar Şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 29 Ekim 2009; 13:42:07 >
  • Otomatik serbest atış nasıl yapılıyor ?
    Erken basmayı kaldırma yani..
    Adamın atışı iyi ise sektirmeden atma..
    Kobe bile zor atıyor..2k9 da bişiler yapmıştım unuttum,tak tak atıyordu..
  • çemberden dönen topu smaçla tipleme nasıl. hangi tuşla yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

çemberden dönen topu smaçla tipleme nasıl. hangi tuşla yapılıyor?

Onu galiba PF ve C bölgesinde adamlar genelde tamamlıyor ayrıca smaç gücü güçlü olması lazım galiba.
  • @ _OlguN_

Serbest Atış Sırasında Coaching'i ON Yapman Gerekiyor. Ama Nasıl Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 29 Ekim 2009; 13:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

çemberden dönen topu smaçla tipleme nasıl. hangi tuşla yapılıyor?

Onu galiba PF ve C bölgesinde adamlar genelde tamamlıyor ayrıca smaç gücü güçlü olması lazım galiba.

Hangi pozisyonda oynadığınız farketmez. Yeterki yetenek kısmınızda Dunk diye yazılan yer yüksek olsun. Tabi PG iseniz bu yeteneğiniz biraz düşüktür. Pivotların ise yüksektir. Smaçla tipleme de ise zamanlama önemli. Takım arkadaşınız şut attığı anda hızlı bir şekilde potaya koşarak ribaund alma tuşuna uzunca basılı tutun denk getirebilirseniz smaçla tamamlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnKa13

28 Ekim Rosters Oyun İçinden Download Edilebiliyor.

Odom - 77'den 78'e
    Fisher - 80'den 82'ye
    Rondo - 87'den 86'ya
    Garnett - 90'dan 89'a
    Marion - 76'dan 80'e (3 Sayı Becerisi 36'dan 70'e )
    Hidayet'in 3 Sayı Becerisi 81'den 80'e Getirilmiş.

Nihayet Ersan'da Bucks Kadrosuna Dahil Edilmiş.

Gözüme Çarpan Değişiklikler Bunlar Şimdilik.

Nba Today e girincemi oluyor ?
    Bendede olmuş..Nasıl oldu hiç anlamadım..
    Bayağı oynadıkları ilk maçlara göre ayar çekilmiş..
  • quote:

quote:

quote:

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Ne demişim burada? Bu forumu anlamak gerçekten güç, herkese bir laf sokma, kimseyi beğenmeme, en iyi benim deme yarışı içerisinde herkes. Denemek için düşürmüşüm arkadaşım normalde süperstar da oynuyorum bu istatistikler sadece zevk amaçlı.

+ Böyle oynasam bile size ne, belki ben böyle zevk alıyorum oyundan...

Sizde aşağılık kompleksi var sanıyorum,sorduğum sorudan bu yazdıklarınızı nasıl çıkarabildiniz tebrik ediyorum.Oyunlarla çok uğraşmaktan insanların yazdıklarını anlayamaz hale gelmişsiniz...

• tartışmaya devam edin. bir sürü soru soruyorlar insanlar siz birbirinizle tartışmaktan forumun asıl amacından sapıyorsunuz devam edin.
    kıçımızı yırtıyoruz burda cevap alabilmek için günlerce.. siz hala aynı tartışmalara girin çocukca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

hucum yada savunma setlerı uyguyalabılıyormusunuz my playerda
    birde benchmark nasıl yapılıyor bır prgram falan mı ındırmem lazım ? ve bunu yapmamın faydası nedır?

Top elinizde iken uygulayabilyosunuz evet,video settings'den de performance benchmark deyin ve bitirinceye kadar da herhangi bi tuşa basmayın.Online oynarken sizin sisteminize göre eşleşme buluyo,bu da takılma gibi sorunları izale ediyo.

-----------------

quote:

tartışmaya devam edin. bir sürü soru soruyorlar insanlar siz birbirinizle tartışmaktan forumun asıl amacından sapıyorsunuz devam edin.
    kıçımızı yırtıyoruz burda cevap alabilmek için günlerce.. siz hala aynı tartışmalara girin çocukca..

Tartışma asla amacım olmamıştır,sorum da gayet iyi niyetliydi fakat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 29 Ekim 2009; 21:20:08 >

• Oyun gerçekten güzel grafiklere sahip oyuncuların kollarından terlerin akması,stad atmosferi fln ancak oyunun controllerini hiç beğenmedim smaç basmak için biraz kasmak gerekiyor anlaşılan vede potaya top çarpınca sadece pat edior herangi bir oynama felan yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

hucum yada savunma setlerı uyguyalabılıyormusunuz my playerda

Top elinizde iken uygulayabilyosunuz evet,video settings'den de performance benchmark deyin ve bitirinceye kadar da herhangi bi tuşa basmayın.Online oynarken sizin sisteminize göre eşleşme buluyo,bu da takılma gibi sorunları izale ediyo.

-----------------

quote:

tartışmaya devam edin. bir sürü soru soruyorlar insanlar siz birbirinizle tartışmaktan forumun asıl amacından sapıyorsunuz devam edin.

Tartışma asla amacım olmamıştır,sorum da gayet iyi niyetliydi fakat....

Top elimdeyken hücum yada savunma setlerinden hangilerini nasıl kullanabilirim acaba
    sonunda cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.