Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca online da sadece klavyeylemı oynayabılıyoruz?gamepad le oynayamıyormuyum?_
  • NBA 2K9 dan güzelmi bu K10 arkadaşlar ?
  • arkadaşlar çok önemli bi sorum var.benim için çok önemli.bir önceki oyunda pas/adam değiştirme tuşu ile kenardan oyuna başlarken topu atacağımız adamı rahatlıkla değiştiriyorduk.şu anda bu şekilde olmuyor.sadece köşede menü açılıp tuşa göre adam seçilebiliyor.bunu eski usulle yapmanın bir yolu yok mu acaba tuş mu değişti?
  • Arkadaşlar my playerda "(d)sim till subbid in" yazısı çıkıyor ne demek veya nasıl yapılır ?Kurcaladım ama bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Arkadaşlar my playerda "(d)sim till subbid in" yazısı çıkıyor ne demek veya nasıl yapılır ?Kurcaladım ama bulamadım?

(D) tuşuna basarsan senin oyuncun oyuna girene kadar simule eder :) o tuşa bastıktan sonra "pas" tuşuna bas oyuna girersin
  • arkadaşlar ben malesef oyunu yüklemeyi bile başaramadım. setup dediğimde windows installer returned 1639 hatası alıyorum ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

Top elimdeyken hücum yada savunma setlerinden hangilerini nasıl kullanabilirim acaba
    sonunda cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

Top zaten hucumda iken elinizde olabildiğin için savunma taktiğini ayarlayamıyosunuz en azından varsa da öyle bişey ben bilmiyorum.Hücumda iken ise tuş kombınasyonlarında ki "on the fly coaching'e" atamış olduğunuz tuşlar ile setleri ayarlayabilrsiniz.

Onlıne oyunda gamepad ile oynamak içinse oyunun ilk başlangıcında gamepad ile girin.
  • teşekkür ederim.siz gamepadlemi oynuyorsunuz*
  • Rica ederim.Klavye ile oynuyorum,gamepad sarmıyo beni fazla ama gamepad öneriyolar genel itibariyle, kişiye kalmış bi durum,herkes kendini herkesten daha iyi bilir...
  • Oyuna girdiğinizde karşınıza çıkan ilk komut olan "press start button" ibaresini görünce gamepad ile start a bastığınız halde böyle yapıyosa benim bildiğim başka bi çözüm yolu yok...
  • Rosterları yükledikten sonra sizde de torontonun sahası değiştimi? Yani orta sahada pençe amblemi mi yoksa raptors logosumu var arkadaşlar??? Bu oyunun versiyona göre değişiyormuş bizlerdeki hangi versiyon onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 30 Ekim 2009; 9:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Rosterları yükledikten sonra sizde de torontonun sahası değiştimi? Yani orta sahada pençe amblemi mi yoksa raptors logosumu var arkadaşlar??? Bu oyunun versiyona göre değişiyormuş bizlerdeki hangi versiyon onu merak ediyorum.

Bildiğim kadarıyla pençe US, öbürü Avustralya versiyonu. Bende Raptors logosu var.
  • quote:

Rosterları yükledikten sonra sizde de torontonun sahası değiştimi? Yani orta sahada pençe amblemi mi yoksa raptors logosumu var arkadaşlar??? Bu oyunun versiyona göre değişiyormuş bizlerdeki hangi versiyon onu merak ediyorum.

Oyun İlk Yüklendiğinde Bende Orta Sahada Pençeli Logosu Vardı. Nba Başladıktan Sonraki Otomatik Download'dan Sonra Klasik Logo Var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Bildiğim kadarıyla pençe US, öbürü Avustralya versiyonu. Bende Raptors logosu var.

Oyunu ilk yüklediğimde bende bütün sahalar doğruydu sonra update yapınca bazı sahalar değişti. Bizim çoğumuzun versiyonu avustralya galiba. hornets, denver, charlotte gibi sahalar değişik bu versiyonda.
  • arkadaşlar ben oyunu ne gamepadle nede klavyeyle oynayabiliyorum :) derdime derman olucak birisi yok mu oyunu install dahi edemiyorum1639 hatakodu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Arkadaşlar my playerda "(d)sim till subbid in" yazısı çıkıyor ne demek veya nasıl yapılır ?Kurcaladım ama bulamadım?

(D) tuşuna basarsan senin oyuncun oyuna girene kadar simule eder :) o tuşa bastıktan sonra "pas" tuşuna bas oyuna girersin

Sağol:) Ama bi zararı yok dimi oyuncuma
  • nba today'a giremiyorum hata veriyor. server mı ne bulamıyormuş onlinede sorunmu vaR? loginde olamıyorum roster falanda yüklemedi otomatik.
    oyunu yeniden kurdumda
  • V-synch açık 60 FPS'de sabit oynatabilen bir sisteme sahibim ama 60 fps oynarken oyun akıcı değil titriyor resmen, atlaya atlaya ilerlediği çok bariz ama fps olarak sorun gözükmüyor, başına bu durum gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

V-synch açık 60 FPS'de sabit oynatabilen bir sisteme sahibim ama 60 fps oynarken oyun akıcı değil titriyor resmen, atlaya atlaya ilerlediği çok bariz ama fps olarak sorun gözükmüyor, başına bu durum gelen var mı?

Evet var bendede oluyor, oyunda bi hata var malesef konsol versiyonuda dahil.
  • D liginde 16 maç oldu baştan mı başlamalıyım :/
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.